Отговори
# 630
  • София
Яна,бързо да се оправя Ицко!  Praynig Hug

Момичета нека се помолим за майката на близнаците от наща октомврийска темичка! Cry
Тя е в критично състояние! Cry Praynig Praynig Praynig
Дано господ е с нея и с нейните малки слънчица! Confused Praynig Praynig Praynig

# 631
  • В светлината на слънцето
Димяни, дано се оправи и майчето, и двете й дечица. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дано някой там горе им изпрати сили и късмет! Praynig Praynig Praynig

# 632
  • София
Здравейте  Hug.
Имахме си слънце, ама беше за кратко Mr. Green. Сега как вали  ooooh!.
Яна, бързо оздравяване на Ицко и дано да не е нещо сериозно Praynig.
Димяни, стискам палци и на майката и на близначетата да се оправят Praynig.

Дани също не е добре. От няколко дни му тече носа, тази сутрин се оплака, че го боли главата, а за разкош на обяд вдигна и Т Sad. Утре ще го водя на лекар, че сега в тоя дъжд ми е невъзможно да ги мъкна и двамата до Военна болница. Дано да не зарази Ани и най - вече да не е нещо сериозно, че съм сама и ще ми дойде на нагорно.
Отивам да се правя на готвач  chef, докато хлапетата спят.
Приятен следобед  bouquet.

# 633
Марти, дано да е нещо инцидентно и бързо да му мине. Hug

Ауууу, това с времето сигурно Морската го направи и ни прати варненския дъжд, пък си дръпна там сутрешното ни слънчице.  Thinking Mr. Green Heart Eyes

# 634
  • София
МАрти,дано се оправяте бързичко!  Hug Praynig

# 635
Ние пак започнахме деня със слънце, да видим с какви облаци ще го завършим. Вчера как само ме наваля дъжда на връщане... ooooh! С цялата си глупост си тръгнах от работа без чадър с позитивната нагласа дъждът благородно да ме изчака да се прибера у дома. Да, ама не!  Crossing Arms Като се почна... и се прибрах като мокро коте. И през нощта така ме втресе, че няма накъде просто. Ама днес съм екстра де, къде ще ходя. Mr. Green
Морска, още ли си 2 в 1? Heart Eyes
Димяни, толкова се зарадвах вчера за добрите новини за двете момченца и тяхната майка.  Hug Дано всичко бъде наред и остане само неприятният спомен. Praynig

# 636
Здравейте! Ние сме вече на софийска земя  Wink
Димяни как са майчето и малките бебешочета?  Лулумба споменава за някакви добри новини, силно вярвам и се моля всичко да е наред и Бог и късмета да е с тях  Praynig Praynig Praynig

Е гати смахнатото време- вали и пече слънце едновремено   Crazy Аййй стига вече е валяло, че дребното издивява вкъщи  #Crazy
Весел ден  Mr. Green   bouquet

# 637
  • София
k

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 14:26 от ♥Димяни ♥

# 638
Бебоците са просто прекрасни, пу-пу... Heart Eyes Аз им гледах снимките и във ФБ и не преставам да им се радвам. Толкова са мънички, а са толкова добре оформени. И борбени. Браво на тях! Браво и на тяхната майчица за силата! Много, много се радвам на прекрасните новини. Hug

# 639
  • София
l

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 14:26 от ♥Димяни ♥

# 640
Това са страхотни новини  Party Бебчетата са меко казано прекрасни  Heart Eyes Да продължават все така борбено напред  Praynig Hug

Имам питанка към живущите в Младост  Rolling Eyes Къде се намира филиала на 23 ЦДГ Шарл Перо  в Младост. Ако съдим по информацията в системата се намира в Горубляне  Shocked Имаме някакъв минимален шанс за следвашото класиране, ама ако наистина е там изобщо да не си хабя патроните за първо желание, че ми е невъзможно да го водя там  Sick Помогнете моля, че да не затворят системата  #Crazy

# 641
  • София
В Горубляне е да! Rolling Eyes

# 642
Баси идиотите, защо го обявяват за филиал в Младост тогава  #2gunfire тъкмо се зарадвах - беше първи чакащ, но малко трая радостта ми  Tired

# 643
Или, а има ли вариант, щом е първа резерва, да го запишеш там и после да го прехвърлиш? newsm78

# 644
Димяни браво, много са хубави бебоците и аз чести влизам да им видя темичката.

Общи условия

Активация на акаунт