Любители на кучета-12

• 74 104
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Елди, Hug! Марки е страхотен!
Относно д-р Борисов подкрепям Сладко коте и Електра.
Биби, чихуахуато ни, е негова пациентка откакто я имаме. За първи път сега се стреснах от поставена от него диагноза и ще търсим друго мнение. Иначе сме я водили за... всичко, включително рязане на нокти и чистене на ушички Blush. Обръщали сме се към него с какви ли не въпроси, отговарял е с невероятно търпение и разбиране. В един момент дори неговият сладур разви силни симпатии към Биби Laughing.

Сега вече стана по-ясно относно купуването на кученце, какво точно имате предвид и подкрепям с две ръце.
Нашата Биби не е взета от развъдник, а както по-късно се оказа от мелница Sad. Беше преди повече от две години, разбирала ми е главата - не, че е върховното оправдание Embarassed. Постъпихме по детски наивно и повярвахме на всяка една скалъпена лъжа. Обичаме я повече от всичко (както всички бонбони), не съжалявам грам за това че е част от семейството ни. За нас не е причината в породата, както стана ясно, а в насърчаването на подобно отношение към животните.
Обяснението за "мелница" получихме от ветеринар, най-близкият до тогавашният ни дом. Миличката беше недохранена и на втория ден изпадна в хипогликемичен шок. Не искам дори да си припомням през какво сме минали, как всички ни казваха, че не трябва да залагаме много... Беше изключително зле. Сега е... мамина лигла Blush. Heart Eyes

# 76
Unknown_lady няма новини от теб,дано да е за добро.

# 77
Китана, Коте,
благодаря!

Почти на 3 месеца е..а нараняванията са явно от влаченето..макар и минимално.. newsm78
Трябва ли да ги мажа с нещо?
Не са много и вее са хванали коричка..

# 78
magarence, кученцето е мъничко, нормално е всеки нов звук да е страшен. Свикнало ли е с нашийника? С повода? Радва ли се като види тези пособия или предпочита да ги избягва? Хапе ли повода, когато го вържеш?
Както са ти писали вече, разходките трябва да започнат лека-полека. Отначало в двора, пред блока. Постепенно увеличавай разстоянието. Кучето ще ти покаже кога започва да се чувства дискомфортно. Използвай повода, за да го насочваш и да му показваш какво искаш от него. Не го влачи. Играта е естествено поведение на кучето. Заигравй го. Недей да шумиш излишно; не изразявай бурна реакция на радост, присто го хвали. Излизайте колкото можете по-често - 3-4 пъти на ден.
Раничките ги остави. Ако не си хапе крачетата, всичко ще отмине за няколко дни. Имай предвид, че болката в лапите се свързва с разходка, така че дреб ще направи всичко възможно, за да избегне болката (=разходка).  Тревни пространства някакви има ли в района, където живееш?

# 79
Момичета да Ви питам-колко време след третата ваксина може да се изкарва кучо?-и ние и той нямаме търпение  Laughing
А и понеже на 29.04 му е ваксината ,а на 06.05 ни се налага да пътуваме с него и дали не е рано?

# 80
  • Плевен
Ох сега прочетох 12те молби на кучето и се разплаках/малко съм чувствителна/
Сори за спама Simple Smile
По темата-аз като взема кучето ще трябва да ходим на Гергьовден на еко пътека и там съответно на палатки,тъй като е без ваксина май само в колата ще трябва да го държим или на ръце ?Да рискувам ли да го пуснем по тревичката ?

# 81

Момичета искам само да се похваля и на вас- вчера на Специализираната изложба за йоркширски териери моето момеченце Венто стана победител САС, САСIB, BOB, BIS и взе голямата награда!!! Шампион на изложбата!!! Много сме горди и много щастливи!

# 82
ЦАЦ или ЦАЦИБ,нещо не разбрах?Вие ли сте York Anastastia? Simple Smile

# 83
Не не съм Мария Цанева, но това не  ни пречи да получаваме отлични оценки Grinning Peace

# 84

Момичета искам само да се похваля и на вас- вчера на Специализираната изложба за йоркширски териери моето момеченце Венто стана победител САС, САСIB, BOB, BIS и взе голямата награда!!! Шампион на изложбата!!! Много сме горди и много щастливи!

Браво на твоят красавец  Hug-хубаво да го нагушкаш от мен  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 15:52 от sneji_

# 85
  • София /Абсурдистан
Току що заведохме Джеки за операция. Ще му оперират окото и ако всичко мине е и наред /моля се много  Praynig/ клепачите на окото ще са зашити за 10 дни за да може да задравее.Окото е загубено вече, въпросът е да не се налага да му го изваждат. Какво му дойде до главата на горкото куче Sad Ще го оперира личната му лекарка, която е и офаталмолог. Тя го следи от самото начало, веднъж вече го е оперирала и е много наясно с проблемите му, затова решихме да е тя. А и е съвсем близо до в къщи. Положението му е трудно защото е с тумор на панкреаса, който му прави тежка хипоглекимия и го лекуваме с преднизолон. Преднизолона срива имунитета, прави кожни проблеми и забавя заздравяването на раните. Затова кучето е и без ваксина, просто няма смисъл от нея. Това е много коварно лекарство с много странични проблеми и вече е последната стъпка, когато няма друго лечение. Но не мога да го оставя така. Не знам как стана така, че окото пострада. Веднъж го видях да го търка с лапа и веднага го заведох да го прегледат. Оказа се, че има малка раничка в роговицата. Дадоха му капки с антибиотик и мехлем, до вчера мазахме и капахме, но раната се увеличи и вчера окото изкървя. Днес го оперират по спешност. Не знам какво ще стане сега, само чакам и се моля да оживее. Съсипана съм. Това е.
Помолете се и вие за моето сладурче

# 86
Не не съм Мария Цанева, но това не  ни пречи да получаваме отлични оценки Grinning Peace
Предполагам,става въпрос за Vento XS of Yorkibows . Но...моля поправи ме ако греша,развъдника Yorkibows  не е член на БРФК,т.е. не е легитимен......На чия организация са тези ЦАЦ и ЦАЦИБ?

# 87
Току що заведохме Джеки за операция. Ще му оперират окото и ако всичко мине е и наред /моля се много  Praynig/ клепачите на окото ще са зашити за 10 дни за да може да задравее.Окото е загубено вече, въпросът е да не се налага да му го изваждат. Какво му дойде до главата на горкото куче Sad Ще го оперира личната му лекарка, която е и офаталмолог. Тя го следи от самото начало, веднъж вече го е оперирала и е много наясно с проблемите му, затова решихме да е тя. А и е съвсем близо до в къщи. Положението му е трудно защото е с тумор на панкреаса, който му прави тежка хипоглекимия и го лекуваме с преднизолон. Преднизолона срива имунитета, прави кожни проблеми и забавя заздравяването на раните. Затова кучето е и без ваксина, просто няма смисъл от нея. Това е много коварно лекарство с много странични проблеми и вече е последната стъпка, когато няма друго лечение. Но не мога да го оставя така. Не знам как стана така, че окото пострада. Веднъж го видях да го търка с лапа и веднага го заведох да го прегледат. Оказа се, че има малка раничка в роговицата. Дадоха му капки с антибиотик и мехлем, до вчера мазахме и капахме, но раната се увеличи и вчера окото изкървя. Днес го оперират по спешност. Не знам какво ще стане сега, само чакам и се моля да оживее. Съсипана съм. Това е.
Помолете се и вие за моето сладурче
Unknown, ще стискам палци за твоя другар !Ще се моля заедно с вас!

# 88
Ънноун, с теб съм! Моля се за сладурчето ти Praynig Praynig!

# 89
Unknown_lady и аз ще се моля за вас  Praynig
На каква възраст е Джеки ?

Общи условия

Активация на акаунт