Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 733
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
в анкетата гласувах за слабохарактерността на шевкет, а и темите вече стават все по-хубави стават, браво , адмирации за целия положен труд smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

bouquet  bouquet  bouquet   smile3525
Прекрасен филм.

# 121
 bouquet за темичката, само не мога да разбера защо на 1ва страница soya-fen не се е писала като съставител на темата, анкетата и т.н. Naughty...
Защото освен че съм красива, съм и скромна.  Flutter Освен това така или иначе се вижда кой е авторът на темата. Да ви кажа днес обиколих малко по първите страници на другите теми за сериали ... Е, нашите са най-красиви! Heart Eyes Peace Hug

# 122
  • Пловдив
Ледената кралица Аз си я смалих с една програма,но как да я кача от компютара тук?  ooooh!
От личния компютър няма как да я качиш - първо трябва да я шернеш в някой безплатен хост и после да копираш URL-то в полето за личен аватар в профила ти тук. Ползвай примерно този хост: imageshack.us или този: prikachi.com

П.П. Неджля вече си е Фахрие Евджен Mr. Green Peace

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 18:48 от Ледената кралица

# 123
soya-fen все пак се напиши, настоявам Naughty Hug

# 124
soya-fen все пак се напиши, настоявам Naughty Hug
Написах се. Blush

# 125
А така Hug Не мога да разбера на първата снимка на 1ва страница, Фикрет защо пак е облечена като лелка /синята рокля/ или само на мен така ми се струва newsm78

# 126
  • до една звездичка
А така Hug Не мога да разбера на първата снимка на 1ва страница, Фикрет защо пак е облечена като лелка /синята рокля/ или само на мен така ми се струва newsm78

Ми щото това е имиджа, които и е наложен във филма. На лелка.
Няма как да е облечена с дънки и по гол пъп.  Peace

# 127
Гласувах за слаб и безволев характер  и амбициите на жена му.Изобщо не мога да го нарека мъж тоя. ooooh!

Някъде бях чела ,че Шевкет ББ попада в затвора и после Ферхундето прави аборт.Това вярно ли е?Може ли някой да разкаже малко повече?

Колко серии е филмът?

# 128
Офф,децата създават проблеми ама и родителите им нищо не правят! Писна ми от Али Ръза, само да стане напечено и излиза на чист въздух! Като видя,че не може да се справи с тези момичета с добро, да ги викне и дори да повиши тон пак ще е добре, та те му се качиха на главата. Както е казал народа: "Добър човек, добро не вижда". Относна Хайрие,за мен това не е никаква майка. Че коя истинска майка,кара децата си да се женят, ей така колкото да не са в къщи? Ако беше майка на място всички щяха да споделят с нея,а то какво стана те не искат да и казват нищо.  Ето сега вместо да се занимава с любовния живот на съпруга си, като една улегнала жена може да поговори с децата си като приятел. Но не, тя иска да разбере каква е тая жена,преди нея. Типично мрънкало. Ако съм на Али Ръза на мястото,ще им тегля една пръчка на всички,и бързо бързо,ще се вкарат в ред. До като си мълчи и  само преглъща тежно няма да се оправят. Та нали беше мъж като скала?  newsm78

# 129
Ледена кралице къде ни е бонуса за тази вечер newsm78 Hug  bouquet  bouquet

# 130

Ми щото това е имиджа, които и е наложен във филма. На лелка.
Няма как да е облечена с дънки и по гол пъп.  Peace
Мисълта ми беше, че всички там са понагласени, а тя пак е като лелка Tired
slavena80 виж на първа страница Peace

# 131
Поздрави за добре оформената тема!

# 132
  • някъде там и аз незнам
ухааааааааа от ушите на Хайрие пушек излиза малиииииии smile3515

# 133
  • някъде там и аз незнам
Оформлението на темата е страхотно.Моите адмираций за положения труд Hug

# 134