Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 599
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
Ти още от сега почна Ванилия75. Нищо пак ще ти преброим предложението, нищо, че не е събота.  Hug
Може да предложиш по двамата, ти си дала само по един.  Peace
То като се замисля и ако soya-fen разреши, може още от сега да почвате да давате предложенията, че ако има някой, който ще пътува почивните дни, няма да може да се включи.  Thinking
В този ред на мисли, който не може събота и неделя, да дава сега предложенията.  Flutter

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 16:01 от Cheburashka

# 106

Да ви питам - знаете ли кога ще сменят актьора, който играе Шефкет?
Сменят го 96 серия по турската номерация.

# 107
Някой знае ли дали ще дават винаги занапред и в четвъртък по 2 серии?  newsm78

# 108
Вероятно да, защото в четвъртък беше форта и заради конкуренцията го преместиха в събота. Така е по-добре за нас.

# 109
Може ли някой да ми помогне? Искам да си сложа една картинка на аватара,но е много голяма как да я смаля?  Tired Tired

# 110
В четвъртък по 2 епизода, ама в понеделник нито един Peace

# 111
Мерси, sinite o4i!   HugТака все едно Оуз ми го казва....ми по-готин ми е от Ферхунде или Джеврие-въпрос на личен вкус....  Thinking

# 112
Аз не съм много сигурна.  newsm78
От БТВ може да се очаква всичко. Пък и Форт Боярд ще свърши скоро. Не се знае след това каква щуротия ще измислят. Докога ще е така, никой не може да каже.   #Crazy

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 16:26 от Cheburashka

# 113
А в понеделник защо няма да дават???

# 114
А в понеделник защо няма да дават???
Заради България търси талант Peace И предполагам няколко понеделника ще е така, докато не свърши Wink

# 115
Да ви питам - знаете ли кога ще сменят актьора, който играе Шефкет?
Сменят го 96 серия по турската номерация.
Благодаря   bouquet Не съм много наясно с турската номерация, но смяната ще да е скоро, струва ми се  newsm78
Dream , заради БГ търси талант, май  newsm78

# 116
  • Пловдив
Може ли някой да ми помогне? Искам да си сложа една картинка на аватара,но е много голяма как да я смаля?  Tired Tired
cookie, прати ми картинката на лично съобщение и ще ти я смаля (стига да не е анимацийка, защото тогава ще ми трябва изходния файл #Crazy)

А колкото до смяната на Шевкет - вмомента сме на 66-67 турски епизод... значи ще има поне още 30 турски серии (или около 45 нашенски) до новия актьор... или след около месец и половина (ако бТВ си спазва графика на излъчване #2gunfire, което силно ме съмнява, защото все успяват да вмъкнат някакви дивотии за гледане в праймтайма...) baby_neutral

# 117
Ледената кралица Аз си я смалих с една програма,но как да я кача от компютара тук?  ooooh!

# 118
Вчерашните серии има ли ги някъде?

# 119
Ееее добре де, добре...ще напиша какво мисля.За Шевкет-слаб и безхарактерен, то на такъв човек все някой трябва да му е виновен за провала.Ферхунде си я харесвам и независимо, че не винаги оправдавам постъпките и, в този случай Шевкет си е виновен сам.Тя го предупреди да спре с комара.Неджля също ми е симпатична и ми се иска да се съберат с Джем.Предполагам, че и така ще стане.Лейля от преживяното, вместо да си вземе поука и да се смири, тя се озлоби и иска да върне на сестра си тъпкано.Вярно, че и аз ако съм в подобна ситуация няма да я приема с отворени обятия, но трябваше да погледне по философски на ситуацията.Все пак Али Ръза и е баща. Wink
Да, ама Хайрие и е майка. Wink
Отговорите ми на анкетата: Амбициите и натиска на Ферхунде; Слаб и безволев характер.
Оформлението на темата е чудесно. Благодаря на всички, които са се постарали.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 19:43 от Snejkata

Общи условия

Активация на акаунт