Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 591
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Ето пак. Влязох и що да видя-6 страници, а за да съм актуална Wink изчитам всичко и тогава пиша.
Чебурашка, и аз  се дразня от тези букети, прегръдки, целувки, ами напиши два реда бе човек, да те разберем какво мислиш.
Аз като влизам и излизам по цял ден като бутало, досега от моите букети да сте заприличали на ботаническа градина.    Naughty
Обаче все намирам малко време, две думи да напиша. Нали е форум!?!? newsm78

# 92
Аз нали съм руса под прикритие  .... трябва да предложим кои да участват в анкетата ли и до кога? А и трябва ли аватара и подписа да са пряко свързани с Листопад ... и това трябва да се уточни.

# 93
Събота и неделя се предлага кой да участва в анкетата.
Неделя вечерта се броят всички предложения. Хората събрали най-много гласа като предложения отиват на анкета.
От понеделник до петък има анкета в блога на Ледена кралица, в която са само тези няколко човека предложени от най-много хора.
В петък се обявяват резултатите от анкетата и кой печели.  Peace
Аватарите и подписите трябва да са свързани с актьорите от Листопад. Ако да кажем имаш подпис или аватар с Неджля, ама са различни снимки, не само от филма, а и други може да участваш. Но, ако да кажем имаш за аватар такова джиджафче като моето не може да участваш, защото то няма нищо общо нито с Листопад, нито с актьорите, които участват в него.  Flutter

# 94
Ееее добре де, добре...ще напиша какво мисля.За Шевкет-слаб и безхарактерен, то на такъв човек все някой трябва да му е виновен за провала.Ферхунде си я харесвам и независимо, че не винаги оправдавам постъпките и, в този случай Шевкет си е виновен сам.Тя го предупреди да спре с комара.Неджля също ми е симпатична и ми се иска да се съберат с Джем.Предполагам, че и така ще стане.Лейля от преживяното, вместо да си вземе поука и да се смири, тя се озлоби и иска да върне на сестра си тъпкано.Вярно, че и аз ако съм в подобна ситуация няма да я приема с отворени обятия, но трябваше да погледне по философски на ситуацията.Все пак Али Ръза и е баща. Wink

# 95
Да си скъсам д...то да търся аватар, по-върховен от този на Соичка не мога да намеря.  Peace
Така, че изобщо не разчитам на призове във вашата анкета. А не мога и да участвам-нищо при мен не напомня листопад.
Най-много да се преборя с бронза за аватар, който е актуален с психическото и физическото състояние на човека към този момент. Laughing Laughing

# 96
Благодаря Чебурашка обяснението ти е за руси като мен Mr. Green подробно и разбираемо. Но все пак на мен Джеврието ми взе акъла и не мога да мисля ... взех все повече да приличам на нея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green така, че ще ме прощавате Simple Smile

# 97
Да отбележа само, че категориите са две.
ЗА ПОДПИС
ЗА АВАТАР
Така, че предлагайте и за двете.  Peace
За подпис ми се струва, че повече ще се позамислите.  Flutter

# 98
Гласувах за "Всяко едно от горе посочените".  Peace

ББ Шефкет кога ще влезе в затвора?

# 99
  • София

Яко аааааа. Била слабохарактерна свекърва  Twisted Evil

# 100
  • Пловдив
Да добавя към разясненията на Чебурашка - утре и вдругиден събираме номинации за аватар и/или подпис, свързан с Листопад, другата седмица ще са други категориите, така че тези, които не могат да се кандидатират сега, ще се пробват по-нататъка... Ще има и такива като най-голям фен/противник на еди-кой-си-герой, така че тогава за всеки ще има поле на изява...

Още едно пояснение - за текущите номинации: ако някой има и аватар, и подпис за Листопад, може да участва и в двете категории, няма ограничения... Така че - дерзайте! Mr. Green Peace bowuu

# 101
  • BG
За анкетата избрах- трудното финансово положение, с малки уточнения, че тая муха колегата му я вкара в главата-работим с толкова пари , пък се 1чудим от  кого дА ВЗЕМЕМ НАЗАЕМ, не мисля че Ферхунде има пръст в тази работа със злоупотребите.

# 102
Гласувах за глупост, неопитност и слаб и безволев - много му се издразних снощи!!
Да ви питам - знаете ли кога ще сменят актьора, който играе Шефкет?

# 103
В анкетата гласувах Всичко гореспоменато. Шефкетчо е и слабохарактерен, и глупав, и слаб, и неопитен, че и на играч се прави, и Ферхи и семейството му имат вина.. Така, че е компексно Wink   bouquet за темичката, само не мога да разбера защо на 1ва страница soya-fen не се е писала като съставител на темата, анкетата и т.н. Naughty Нямам търпение за номинациите Flutter

# 104
За аватар-Естел.
За подпис- Чебурашка .
(защото на тези снимки Лейля е супер сладка!)
Не слагам соя-фен,защото естесвено ще натрупа супер много гласове с това Джевриещенце Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт