Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 576
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
Гласувах за "Всяко едно от горе посочените".

# 76
  • София-България, Израел - където си поискам
Аз харесвам Неджля. Прави грешки, но умее да понася загубите с достойнство и да си взема поука. Умно момиче е! И тя е силен образ според мен.
и аз така мисля Peace

# 77
Участват всички. Всеки предлага и след това гласува за когото иска. Има категория за аватар и подпис. Предлага се и за двете.
Събота и неделя са номинациите.
От понеделник до петък се гласува в анкетата в блога на Ледена кралица. Петък вечерта се обявяват резултатите.
Събота номинации за следващите категории.
Така го виждам графика на номинациите. Ама ако има други предложения кажете.  Peace

къде е блога на Ледена кралица и как се стига до там???

# 78
Ето го адреса:
http://listopad-bg.blogspot.com/
Има го и на първата страница на темата. На снимката, където са седнали с музикалните инструменти.  Peace

# 79
Ох, аз пак да кажа за Джеврието,че направо така ме нервира тази жена,че ми иде #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 80
 Cheburashka   три пъти четох и накрая разбрах, че номинациите ще са в събота и неделя. Но не помня какво се разбрахме за аватара на soya-fen дали ще участва?...
Ааа, без дискриминация, моля!  Naughty Какво съм виновна аз, че съм толкова красива?!  newsm47 newsm03 Ще участвувам и още как!  smile3506 Напук на всички и най вече на оная безсрамница Фикрет ще участвувам!  smile3516

Ох, аз пак да кажа за Джеврието,че направо така ме нервира тази жена,че ми иде #2gunfire #2gunfire #2gunfire
... Опа-ни-на-най, яврум! ...  tooth tooth tooth wavey spoko

# 81
Я па тая соня де се вре? Ще я изместя аз със вуду магия и няма да й дам да яде 3 дена и 3 нощи ... като десерт и водата ще й спра да не се къпе  Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз пък ще участвам ако ще да съм на края на опашката ... хахаха

# 82
А къде е сега анкетата?   newsm78

# 83
# 84
# 85
# 86
biskit събота и неделя събираме предложения кой да участва в анкетата, че няма как да изредим 200 човека в тази анкета и я пускаме понеделник анкетата в блога. Като в анкетата ще са само 5-6 човека предложени от най-много хора.  Peace
Ако не е ясно ще уточня с повече подробности.  Hug

# 87
  • София
защо ги раздавате тези прегръдки и букети?

# 88
За да ви следим и да не ви изпускаме. Laughing

# 89
Ама пишете и вие. Не се крийте само по ъглите да се гушите.  hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт