Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 648
  • 716
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, приятели!  bouquet

Ето и моите номинации:
за аватар:soya-fen и sinite o4i
за подпис: sinite o4i и Ледената кралица

И аз мисля, че прекалено съдите Неджля. Като отиде при Джем не е имала за цел да го разделя от годеницата му, а само да му каже истината. Не се е държала нагло и нахално, а просто се е защитила, защото той я обвини несправедливо.

# 301
  • У ДОМА
Здравейте! Моите номинации

аватар- mangosniva
подпис-cheburashka

п.с. Man in black-кутията  с ЛС ти е препълнена!!!

# 302
Сега гледах промото на 151 епизод и в тези най-нови серии Неджля страшно много ми харесва. Много голяма положителна промяна забелязвам у нея. Не знам от начина на гримиране и от прическите ли е ... но МНОГО повече ми харесва. Преди имаше една издута бенка на врата от едната страна, а сега гледам, че я няма.  Ферхунде пък обратно - повече ме кефи в сегашните серии. Вие как мислите ?

# 303
Понеже инспекторите в банката разкриха всички кражби на Шевкет от сметки на клиенти, да ви попитам /в бяло/:
Да очакваме ли ареста и дисциплинарното му уволнение в следващите епизоди?

Не че му го пожелавам, не ме разбирайте погрешно Wink Интересно ми е какво ще стане...

# 304
Здравейте!Мъка е без филмче, мъкааааааааа  Weary

Его и моите номинации:

за аватар : Соичка и Синити очи

за подпис : Али Ръза

# 305
  • Пловдив
Понеже инспекторите в банката разкриха всички кражби на Шевкет от сметки на клиенти, да ви попитам /в бяло/:
Да очакваме ли ареста и дисциплинарното му уволнение в следващите епизоди?

Не че му го пожелавам, не ме разбирайте погрешно Wink Интересно ми е какво ще стане...
ББ: Точно - инспекторите пристигат в дома на Али Ръза, обаче Шевкет успява да избяга... но в последствие все пак го арестуват и го вкарват в затвора за година и половина заради далаверите ooooh!

# 306
Да дам и аз моите номинации, а не само да броя.  Blush
За аватар: Естел и Snejkata
За подпис: Magosniwa и Snejkata

А за Шефкет, както казват, всеки си плаща за дяволъка рано или късно. Оуз си мина по реда. Сега е ред на Шефкет да си плаща.  Twisted Evil

# 307
Здравейте!
Как умира Джем?

# 308
Али Ръза,извинявам се,оправих кутията,можеш да ми пишеш,когато си готов с подписа,много мерси!Относно Шефкет,Cheburashka,много ясно че когато един мъж има пари има и самочувствие,когато ги няма,обвинява себе си и гледа да се оправи сам,ако беше накарал Ферхунде да работи,пак щяхте да кажете-глей къв мухльо,то с вас жените няма оправия)А и кой не търси лесното,всеки ако му предложат готови пари,ще ги вземе,освен ако не е някой мазохист!А и той не е мислил съзнателно да краде,имаше намерение да върне парите и никoй да не разбира!То в комара няма ставаш-не ставаш за такъв,или имаш късмет или нямаш,а когато нямаш все мислиш,че другия път вече ще имаш,това е цялата работа. Rolling Eyes

# 309
Здравейте!
Как умира Джем?

Джем ли умира?Е сега ме вкара в тъча!Някой друг умира ли? Shocked

# 310
Здравейте, наминах за предложенията Hug
Предлагам следните участници за призове-
за аватар - soya-fen
за подпис-Али Ръза

Виждам, че някои са предлагали по двама участника! за една категория.
Защо ми се струва, че е редно да предлагаме по един. newsm78
Все пак така се разпиляват гласове !?!? Thinking
Четейки предните постове  виждам, че са се завихрили спорове.
По отношение на сериала дали е или не е сапунка- чиста сапунка си е.Това, че на нас ни харесва и че турците са доста напреднали в този жанр, не е причина да го поставим в друга категория. Но като няма вече хубави игрални филми.............Просто ми омръзна да свалям стари филми и да ги гледам за амнайсти път.
Иска ми се да кажа две думи за Али Ръза. Може би наистина има носталгия и съжаление за Севда. То и името й май означава любов.А и тази плоча....
Но Хайрие е елементарно същество. Сигурно ще продължава да му пили на главата.
Та Али Ръза затова не се втурна през глава да се оправдава. Той е умен мъж. Сигурно знае, че ББ оправданието е като задника- винаги ти е под ръка и винаги малко понамирисваLaughing Laughing

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 08:35 от Dartanian

# 311
Сигурно знае, че ББ оправданието е като задника- винаги ти е под ръка и винаги малко понамирисваLaughing Laughing

Grinning много ме развесели сутринта. Това не бях го чувала до сега.

# 312
  • Burgas
podpis-Ali Raza
 Hug

# 313
Сутринта, в предния си пост бях сложила Snejkata, като предложение за аватар, но сега го смених с аватара на Али Ръза / форумеца/ . По-рано дори имаше  и сцената, когато Али Ръза /героя/ ступа  Оуз на вратата в къщата му и ме изкефи. Тогава видях как се отстоява позиция. С рога напред, както си подобаваше.
Смяната на предложението ми не е от влиянието на чуждите. Само се колебаех, но аватара на Али Ръза надделя по точки.
Извинявам се на Snejkatabouquet
Ще я компенсирам на някое друго гласуване. Embarassed

# 314
  • някъде там и аз незнам
Добро утро и от мен.
айде и аз да дам моя глас:

аватар:Snejkata
подпис:cookie

Общи условия

Активация на акаунт