Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 278
  • 716
  •   1
Отговори
# 555
За Нехир са цветята. За сватбата да ги пръска по пътя .. да им върви по вода и по цветя Simple Smile

Ааа и като го метне назад, Джавки да го гушне  Joy Joy Joy

Пепел ти на езика ...Джафки няма да гушне букета скоро иначе ще спра да гледам сериала ... да не се чува!!!

# 556
Ivana_My_Life ми се струва, че имаше предвид да гушне букета в смисъл тя да е следващата булка, а не че ще рита камбаната.  Mr. Green

# 557
 Joy JoyЛеле,Бискит,виждаш ли къде ти отидоха китките,за сватбата на Джавката Joy.Добре че не отидоха за Ферхунделата,че щеше да спреш да ги сееш  Joy Joy

# 558
Дааааааа, и като гледах Джафки  каква хубавка беше я нагласил Али Ръза на колажа, с онова ми ти воалче и коронката.... Shocked
Булка, че дрънка..... #Crazy

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 15:45 от Dartanian

# 559
Joy JoyЛеле,Бискит,виждаш ли къде ти отидоха китките,за сватбата на Джавката Joy.Добре че не отидоха за Ферхунделата,че щеше да спреш да ги сееш  Joy Joy
Иска ли питане!Абе то като няма сериал не за китки,ами и за плетки скоро ще вземем да пишем...  Joy
А Ivana_My_Life ,мислех,че ще се прекръсти на Ferhunde_My_Life  Wink

# 560
  • Майничка
...Може би смята,че Яман го е вкарал в тази каша и заслужава да бъде наказан.Шефкет е от тези хора,за които все другите са виновни.Или му е паднало пердето и задръжките,и вече краде наред...
Ами на крива ракета космосът й виновен...

Ivana_My_Life, сдобива се с трима внуци, защото децата на Тахсин му се явяват "доведени" внуци. Laughing
ББ А решението на Ферхунде за аборта напълно го разбирам - мъжът й е в затвора, Яман е бесен, т.е, основните източници на доходи са секнали, ще трябва да се връщат сума пари, вероятно, семейството е настръхнало срещу нея и даже при вида на растящия й корем и впоследствие на бебето едва ли ще плеснат с ръце и ще я прегърнат, тя самата, като е бременна, едва ли ще има възможност да започне работа, а и чисто емоционално, няма на кого да разчита за подкрепа. А тя е с такъв характер, че трудно би се решила на такава рискована стъпка без да си е подсигурила гърба.

# 561
Замириса на китки и започнах да чувам Менделсон ... на какво ли е това???

# 562
Ivana_My_Life
Ами, я преброй заварените деца на Фикрет- не са ли три, а? Thinking
 Все пак и те са му внуци на Али Ръза, нали ! Naughty

А колкото до букета, и на мен ми се иска Джафки да го гушне, ама........,!

Е, заварени да, но не са му истински.

# 563
Някой,ще ми даде ли линк към момента в който ББ Фикрет къпе Джеврие?
Една приятелка иска да го види но не го намирам.  ooooh!

П.С. Намерих го! извинете!

# 564
Ivana_My_Life ,това с името беше шега!Не харесвам Ферхунде,знаеш,но подписа ти е страхотен!  Stop

# 565
soya-fen ще ти пратя колажите за следващата тема !че както бързо пишем току сме се озовали в новата! newsm62
Али Ръза, писах ти и на лична, но не мога да сдържа да не го кажа и тук - колажите за тема 24 са страхотни, нямаш равен! Личи си, че познаваш Photoshop като джоба си и смело боравиш с цветове, форми и текстури.  Peace
На Ледената кралица са в различен стил, но също много хубави.  Heart Eyes Аз като любител-самоучител  мога само със смирение и трепет да се преклоня пред вас.  omm Всъщност именно участието в този форум ми даде мотивация да се заиграя с графични програмки и колажи.  Heart Eyes

# 566
gargamela напълно съм съгласна с теб по отношение на това, което си казала с ББ.  Peace
Тъкмо почнах да се чудя, да не съм аз нещо повредена, че разбирам бъдещото решението на Ферхи. Ако бях на нейно място и при мен най-вероятно везните щяха да наклонят в полза на решението, което е взела тя.  Thinking

# 567
Joy JoyЛеле,Бискит,виждаш ли къде ти отидоха китките,за сватбата на Джавката Joy.Добре че не отидоха за Ферхунделата,че щеше да спреш да ги сееш  Joy Joy
Иска ли питане!Абе то като няма сериал не за китки,ами и за плетки скоро ще вземем да пишем...  Joy
А Ivana_My_Life ,мислех,че ще се прекръсти на Ferhunde_My_Life  Wink

А,и за плетките мога да ви разкажа туй-онуй  Joy Joy.Първата си блуза изплетох в трети клас.В междучасието,събирах учителките и ги учих да плетат,щото им бях подарила по един чифт терлици на цветя,мое производство Joy Joy Joy.

# 568
rozi-maxi, миличка,
само не ми казвай, че върху телефона в къщи имаш мильо / или там, както се нарича това произведение на изкуството/, изплетено собственоръчно. Не, нали?????
Мооооооля те, кажи, че нямаш!!!
 Joy Joy Joy

# 569
Момичета,аз ви оставям за днес,ще поизлезем,че вятърът май намаля. Hug

rozi-maxi, миличка,
само не ми казвай, че върху телефона в къщи имаш мильо, изплетено собственоръчно. Не, нали?????
Мооооооля те, кажи, че няма!!!
 Joy Joy Joy

Е,не,мильота нямам,не харесвам,но съм плела също.Научена съм от бабите ми,кат сме стоели по дернеците,под ореха на село.Много съм чавръста,ша знаете... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт