Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 554
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
Какво значи катил newsm78,аз не знам тази дума Rolling Eyes?

Нехирката,уж не го иска,пък все по неговият тротоар минава  Laughing.Хайде,хайде,ми да мине по другия като не го иска Laughing.Ахмет много ме забавлява,повече от Джеврието,тя много преиграва,пък той е голям сладур,добър е.

# 541
Неееее,Дартанян-да ме умориш ли искаш,бе жена!Не издържам вече.....  newsm62 rotfImbo rotfImbo

# 542
  • У ДОМА
soya-fen ще ти пратя колажите за следващата тема !че както бързо пишем току сме се озовали в новата! newsm62

катил-турска дума-означава -убиец

# 543
rozi-maxi, на същото мнение съм!Ролята на Джавки е много пресилена-чак дразни!То бива жлъч и злоба-ама при нея-само това!Да бяха разнообразили и с по-нормално поведение.А Ахмед е много забавен-безобидна клюкарка-събира клюки,не за да навреди на някого-,а ей така за спорта...

# 544
Бискит,ти цветенца ли засаждаш,сега видях?Браво на тебе!Оня ден си мислех,че айде,да не са 2 праскови и 2 череши,ама поне едно дръвче трябва да засадя и аз.Ама къде ли,вече нямаме села  Rolling Eyes.

# 545
  • Майничка
И аз като "убиец" я знам, ама такъв, дето ще те забърше ей така, без мисъл, просто за спорта...

# 546
biskit, нещо много Ахмет го раздаваш с тези цветя... Laughing
Я си признай за кого ги садиш теменужките, а? Thinking

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 15:08 от Dartanian

# 547
biskit, нещо много Ахмет го раздаваш с тези цветя... Laughing
Я си признай за кого ги садиш теменужките, а? Thinking

Хахахахаха Joy Joy Joy.Бискит,айде признай си Laughing,тези цветя,в коя градинка са!?

# 548
За Нехир са цветята. За сватбата да ги пръска по пътя .. да им върви по вода и по цветя Simple Smile

# 549
Ама и вие сте едни. Притеснихте момичето с тези коментари и тя избяга, както Нехир бяга от Ахмед, ама сигурно и biskit като нея поглежда зад ъгъла какво още ще сътворим.  hahaha Joy Joy Joy

# 550
Ооооооо,напротив-трябваше да свърша нещо!Нали се стараем да сме актуални с любимото сериалче!Много добре ми се получиха китките!  Flutter

# 551
ББ: Защо Али Ръза да се сдобива с трима внуци, освен Фикрет кой още ражда  Grinning

И да, сега ще е аборта на Ферхунде, ако наистина е искала бебе нямаше да го махне сега, личи си колко искрена е била
Shocked

# 552
За Нехир са цветята. За сватбата да ги пръска по пътя .. да им върви по вода и по цветя Simple Smile

Ааа и като го метне назад, Джавки да го гушне  Joy Joy Joy

# 553
Шефкет тотално ми падна в очите.
Що за катил трябва да си, да крадеш от човека, който те е измъкнал от батака, на чиято маса си ял и, най-вече, който е помогнал на семейството ти! Може ли някой да ме светне с ББ дали Яман го погва със сопата (не буквално, разбира се)?
Може би смята,че Яман го е вкарал в тази каша и заслужава да бъде наказан.Шефкет е от тези хора,за които все другите са виновни.Или му е паднало пердето и задръжките,и вече краде наред.
Ахмет е добър,симпатяга,неженен,има си дом и заведение.Нехир не би могла да мечтае за повече...ама се заиграва и тя,палавницата Laughing

# 554
Ivana_My_Life
Ами, я преброй заварените деца на Фикрет- не са ли три, а? Thinking
 Все пак и те са му внуци на Али Ръза, нали ! Naughty

А колкото до букета, и на мен ми се иска Джафки да го гушне, ама........,!

Общи условия

Активация на акаунт