За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

  • 39 548
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • под тепетата
  • Мнения: 11 145
3axapче, точно така, аз даже и слагам 2-3 лъжици захар като разбивам, за да стане по-гъста ( а може и фиксатор -продават го в Кауфланд)

# 421
  • Мнения: 6 790
Здравейте, искам да питам дали може да се пече риба на фурна в стъклен съд, в който е сложена хартия за печене? newsm78 По принцип знам, че стават само за сладки и т.н., но се чудех дали не може риба например?

Искам и да благодаря на всички, които са отговаряли на мои въпроси, и съм пропуснала да се отблагодаря непосредствено! Embarassed Hug  bouquet

# 422
  • Мнения: 1 777
Здравейте, искам да питам дали може да се пече риба на фурна в стъклен съд, в който е сложена хартия за печене? newsm78 По принцип знам, че стават само за сладки и т.н., но се чудех дали не може риба например?

Искам и да благодаря на всички, които са отговаряли на мои въпроси, и съм пропуснала да се отблагодаря непосредствено! Embarassed Hug  bouquet
В стъклен иенски съд може да се пече всичко каквото се пече и в обикновена тава.Става и без хартия ,може само да се намаже с олио.

Честита втора линийка в подписа.  bouquet

# 423
  • Бургас
  • Мнения: 1 203
Мами,здравейте и поздравления за хубавата теми и съвети,които давате.От доста години готвя и бих казала добре го правя,но никога не съм правила примерно дроб-сарма или манджи с дреболии.Та имам питане колко точно трябва да варя дреболиите,че не ги обичам и няма начин да ги опитам.Та как да разбера тогава дали са готови?

# 424
  • Мнения: 9 453
Първо - хубаво ги отпенвай.
Второ - черен дроб се вари,  докато спре да пуска кръв - пробождаш с шиш и когато спре да пуска кръв отвътре - вадиш го. А другите дреболии просто ги пробвай с късане - ако се къса добре с ръка, вади ги.

дроб сърма

# 425
  • Мнения: 4 406
Здравейте !

Имам следния проблем:
Колко бира да сложа на глинен гювеч 6 л. пълен до горе с пържоли, картофи и лук.
Сложих една (500 мл), тя потъна навътре   newsm78, да не е малко ?
Hug

# 426
  • Мнения: 6 790
Пети,  Hug  bouquet

# 427
  • София
  • Мнения: 12 579
Здравейте !

Имам следния проблем:
Колко бира да сложа на глинен гювеч 6 л. пълен до горе с пържоли, картофи и лук.
Сложих една (500 мл), тя потъна навътре   newsm78, да не е малко ?
Hug

Достатъчно е. Добави и малко вода.

# 428
  • Мнения: 4 406
nana 77, благодаря   bouquet

# 429
  • Варна
  • Мнения: 247
Здравейте, харесах си този комплект за сладоледени сандвичи http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … p;products_id=847
Въпросът ми е дали някой от вас знае дали стават за направата на обикновени сандвичи, /не сладоледени/, по-скоро дали краят им е толкова остър, че да може да отреже примерно кашкавал, хляб, колбас и т.н...

# 430
  • Мнения: 125
Момичета, защо не ми отваря 53 тема на ": Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях" ?  Изписва , че не излиза в архиви. А точно тя ми трябва  Cry

# 431
  • Мнения: 109
Имам питане за Негърското дупе:Заквасената сметана, която се слага последна не се ли подслажда ?В смисъл направо се помазва без да добавяме захар,така ли или нещо не съм доразбрала?

# 432
  • Мнения: 1 777
Имам питане за Негърското дупе:Заквасената сметана, която се слага последна не се ли подслажда ?В смисъл направо се помазва без да добавяме захар,така ли или нещо не съм доразбрала?
Не се подслажда,сладкиша и заливката са достатъчно сладки.

# 433
  • Мнения: 109
Благодаря   bouquet

# 434
  • В.Търново
  • Мнения: 7 496
Здравейте! Simple Smile
Може ли някой да ме насочи и покаже,ако има някоя тема за студени хапки,подходящи за рожден ден или някакъв друг по-официален повод!

Общи условия

Активация на акаунт