За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

  • 39 502
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Мнения: 16
Ами карамела да го оставя ли да изтине и така да изсипя сместа от яйцата и млякото или не....офффф Embarassed сигурно ше ме помислите за недодялана ама по добре да питам отколкото да направя накой бъркоч....а и в тава го правих преди не в купички,така ми беше по лесно"тогава"...божееее не съм правила цяла вечност....все от готовите хапваме.Благодаря ти за бързия отговор   bouquet
Ми той карамела нали е на тънък слой и докато си махнала тавата се е повтвърдил....Така,че наливай смело сместта....бЕ я стига си се притеснявала   Hug Hug Hug Hug HugНали сме тука да си помагаме  Flutter И аз в тава го правя,че все не ни стига  Mr. Green


БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО  bouquet  bouquet  bouquet пък и в тавата направо с лъжицата го ям....оххх вече нямам търпение.....май тая вечер ще го направя,само детето да заспи и се мятам ама то май нещо не му се спи...ще видим    благодаря отново

# 511
  • Мнения: 9 785
Бих искала да помоля за съвет. Имам намерение тази вечер да си наредя баницата, а сутринта да я пека. Къде да я държа през нощта? Най-вероятно ще подгизне доста от плънката. Дали ще е проблем после за печенето, да не стане нещо клисава? Ще имам половин час за печене, че и по-малко. Дали ще е достатъчно? Фурната ми е с вентилатор.

# 512
  • Мнения: 425
Момичета задавам си този въпрос вече в трета тема Embarassed,без успех.Има ли шанс да намеря суров кадаиф някъде във Варна?Разбрах че има в Търново,ама малко ми е далечко Simple Smile

# 513
  • Мнения: 11 607
Поли, при мен със заливката отгоре е стояла няколко часа баницата и след това е нямало никакъв проблем, дори ми се струва,че и по-вкусна е станала....Но за цяла вечер - не знам.....В хладилник ако я държиш ми се струва,че нищо няма да и стане, независимо,че ще е с плънка.....

А не става ли тази вечер да я опечеш и утре сутринта само да я подгрееш? newsm78


Не съм от Варна не мога да отговоря....Но вярвам,че в големите хипермаркети все ще има - поне във Варна има колкото искаш.....

# 514
  • Мнения: 9 785
...А не става ли тази вечер да я опечеш и утре сутринта само да я подгрееш? newsm78....

Става, как да не става. Ама да се бях сетила по-рано ooooh!. Вече ми се приспа Tired. Пфу, как не питах по-рано ooooh!.
А иначе половин час ще ми стигне ли за печене? Отдавна не съм правила и направо не помня бързо ли се печеше newsm78.

# 515
  • Мнения: 11 607
А иначе половин час ще ми стигне ли за печене? Отдавна не съм правила и направо не помня бързо ли се печеше newsm78.

С вентилатор малко ще си на косъм, но вярвам - да.Успех ти желая и дано смогнеш!!!!! Peace

# 516
  • Мнения: 9 785
А иначе половин час ще ми стигне ли за печене? Отдавна не съм правила и направо не помня бързо ли се печеше newsm78.

С вентилатор малко ще си на косъм, но вярвам - да.Успех ти желая и дано смогнеш!!!!! Peace

Благодаря ти Hug! Запрятам ръкавите сега, пък може и да я опека Crazy.

# 517
  • Мнения: 425
Мерси Маме че ми отговори,ами търсих в Пикадили-само полуфабрикат има, в Кауфланд не видях никакъв,в Метро също Rolling Eyesпродължавам да търся Joyкато съм си го наумила това кюнефе и няма оттърване.Накрая ще изчакам мъжо да отиде командировка до Търново и ще си поръчам hahahaс hahaha,само да не приритам до тогава Crazy

# 518
  • София
  • Мнения: 8 500
Мерси Маме че ми отговори,ами търсих в Пикадили-само полуфабрикат има, в Кауфланд не видях никакъв,в Метро също Rolling Eyesпродължавам да търся Joyкато съм си го наумила това кюнефе и няма оттърване.Накрая ще изчакам мъжо да отиде командировка до Търново и ще си поръчам hahahaс hahaha,само да не приритам до тогава Crazy

Аааа ама ти така кажи бе. Ние разбрахме, че във Варна продават само сиропиран кадаиф. Отивай там в арабската кулинарна или в турската май беше има вариант за приготвяне и от нормалния кадаиф. Иначе у нас си мисля, че само печения полуфабрикат ще намериш. В Турия си продават специален за тия работи.

# 519
  • Мнения: 57
Пеп4о, hakuna-matata много ви благодаря, ще опитам по вашия начин и ще споделя Hug  bouquet

# 520
  • Мнения: 182
Бих искала да помоля за съвет. Имам намерение тази вечер да си наредя баницата, а сутринта да я пека. Къде да я държа през нощта? Най-вероятно ще подгизне доста от плънката. Дали ще е проблем после за печенето, да не стане нещо клисава? Ще имам половин час за печене, че и по-малко. Дали ще е достатъчно? Фурната ми е с вентилатор.
Поли,аз винаги нареждам баницата вечерта и я слагам в хладилника,за да е топла за закуска. Моя начин е следния-редя кори,мазнина,сирене и на сутринта нарязвам баницата на парчета и заливам с яйца разбити с газирана вода.Дано да съм ти от полза със закъснелия отговор.

# 521
  • Мнения: 9 785
davidova, благодаря за включването, ще ми е полезно за друг път  bouquet!
Аз я изпекох снощи баницата, защото като навих първата кора, и малкият се събуди. Докато го приспя, като се върнах, кората беше станала на........ newsm78 едно нещо спаружено, прогизнало, много гадно изглеждаше. Представям си ако бях оставила да стои цяла нощ ooooh!. Така че я изпекох и легнах. Това със заливането сутринта е много добра идея Peace.

# 522
  • Бургас
  • Мнения: 2 090
И аз да се включа с бърз въпрос!
Как се прави чушки бюрек в тава? Които се редят, със сместа между тях и т.н.

# 523
  • Мнения: 22 867
И аз да се включа с бърз въпрос!
Как се прави чушки бюрек в тава? Които се редят, със сместа между тях и т.н.

Пиперки бюрек на фурна - много са вкусни.

Ето варианта и на  t_ilievabouquet

# 524
  • Бургас
  • Мнения: 2 090
И аз да се включа с бърз въпрос!
Как се прави чушки бюрек в тава? Които се редят, със сместа между тях и т.н.

Пиперки бюрек на фурна - много са вкусни.

Ето варианта и на  t_ilievabouquet

Тенкс, Лабрекс!   bouquet
Преди време бях гледала някаква рецепта за тез' чушки тук, във форума. Имаше и заливка отгоре, изглеждаше такава, като за мусака, например.

Общи условия

Активация на акаунт