За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

• 39 537
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте.На 25-ти трябва да правя торта,но до сега никога не съм правила. Cry
Бихте ли ми казали според вас кои са най-лесните торти.Гледах във тортената тема,но има ужасно много и все сложни.Ако не се справя с краен случай ще направя сладкиша с майонеза малко поукрасен и това е. hahaha

# 541
Неличка сладкиша с майонеза е най-доброто решение. Simple Smile

# 542
Здравейте.На 25-ти трябва да правя торта,но до сега никога не съм правила. Cry
Бихте ли ми казали според вас кои са най-лесните торти.Гледах във тортената тема,но има ужасно много и все сложни.Ако не се справя с краен случай ще направя сладкиша с майонеза малко поукрасен и това е. hahaha

Най-лесно е да си купиш готови блатове, сметана и готови украси. Крема може да е и на Йоткер примерно. Или да комбинираш два - за между блатовете един, и за отгоре - втори. Може да сиропираш блатовете с каквото ти хрумне - сок от компот, или прясно мляко, овкусено с алкохол по желание или с нещо друго. За детска торта съм слагала мляко с нескуик и става невероятно ароматно. Украсата е плод на фантазия Peace.

# 543
  • Пазарджик/Лондон
Neli4ka , това е много лесна и много вкусна торта, и никой не може да разбере , че е с бисквити Wink.Има проблем с архива нещо, ще ти я напиша на лични - става въпрос за шоколадово- бисквитената торта на Лео.

# 544
Някой пекъл ли е тарталети? Нямам форички за тях, та ще изпека една обща. Но малките при печенето (празни) се посиват отгоре с боб  Crazy На голямата да застилам ли боб или не? (не, че имам изобщо).  Tired

# 545
Neli4ka , това е много лесна и много вкусна торта, и никой не може да разбере , че е с бисквити Wink............ става въпрос за шоколадово- бисквитената торта на Лео.

Разкошна е !Подкрепям! Peace

# 546
Моля ударете едно рамо. Търся рецептата за руло с кайма на фурна върху омлет. Ама че го обясних . Дано някой все пак ме е разбрал мерси!  bouquet

Това става ли?

# 547
Благодаря за предложенията.  bouquet

# 548
Някой пекъл ли е тарталети? Нямам форички за тях, та ще изпека една обща. Но малките при печенето (празни) се посиват отгоре с боб  Crazy На голямата да застилам ли боб или не? (не, че имам изобщо).  Tired
да, пак се посипва със зърна - не е задължително боб - може ориз, леща, кво да е важно е да тежи. Ако нямаш и такива -  сложи върху тарталетата хартия и в/у нея посипи някакви измити камъчета, пак става

# 549
Момичета я ми кажете как се прави крем карамела,трябва ли яйцата и млякото да са с еднаква температура newsm78 и кога трябва да сложа захарта newsm78 и на каква темература да го пека newsm78.......Извинявайте за тъпия въпрос ама отдавна не съм го правила и съм забравила как става......благодаря предварително   bouquet
Карамелизираш си захарта по купичките или в тавичката.....Разбиваш си 5-6 яйца ,захар на вкус и 1 л прясно мляко,слагаш и една ванилийка.Наливаш и печеш на водна баня на 150-160 градуса.Гледаш водата да не завира.Толкоз е философията на крем карамела  Hug

TheNMaster,благодаря ти много пак,току що направих крем карамела и нямам търпение да изтине,на вид е идеален,а на вкус незнам как е.Като го изядем ще ти кажа какъв е бил резултата. Hug те и много   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за теб,ейййй много е хубаво че ви има момичета.Имах проблем с карамела,ама го оправих с малко водичка.

# 550
еЙЙЙЙЙЙЙЙ...Бравос! Hug Hug Hug Hug Видя ли,че не е кой знае каква философия,ама си спестила много от вредните съставки  на семейството ти дето ги има в готовия кремкарамел...Ех! Как се радвам.... newsm44

# 551
Моля ви за рецепта за бисквитки или сладки с овесени ядки.
Мерси! Hug

# 552
Да така е,права си.Дори го направих само с домашни продукти(без захарта и ванилията естественно).Млакото беше овче и яйцата са от домашни кокошки от мойта майка.Еййй сега отивам да го проверя дали е изтинал и го мятам,пък детето дали ще го хареса незнам,сигурно тя обича всичко,дори и готовия крем карамел  Joy Joy

# 553
Да така е,права си.Дори го направих само с домашни продукти(без захарта и ванилията естественно).Млакото беше овче и яйцата са от домашни кокошки от мойта майка.
МАЛЕЕЕЙ.....

# 554
да, пак се посипва със зърна - не е задължително боб - може ориз, леща, кво да е важно е да тежи. Ако нямаш и такива -  сложи върху тарталетата хартия и в/у нея посипи някакви измити камъчета, пак става

Много ти благодаря Hug , ама е късно вече  Tired Мислех за камъчета, ама не посмях. Пущината бухна, изравни се с ръбчетата и сега няма къде да изсипя шоколадовата смес и явно ще отива в коша  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт