За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

• 39 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
пАК става  Hug
Мажеш филийките и ги залепяш пак както си е хлебчето...Като го завиеш във фолиото ,то ще го държи да не се разпадне.И как ще се задуши вътре във фолиотоооо  Crazy Crazy Crazy..Охххххххххх....шА взема и аз да направя..... hahaha Mr. Green

# 601
Иии, колко сте бързи! Heart Eyes
Въпрос - има ли значение какво е олиото? Моето не е слънчогледово  а рапично.
И второ - пасатора ми не е пластмасов а метален, ще се разбие ли пак добре или няма да стане гъста?
Няма значение какъв е пасатора ,те всички работят на един принцип.И олиото няма значение какво е ,аз съм правила тази майонеза със зехтин и пак става .
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аспержите, не съм голям фен но свеки е научила ММ и като има пържола обича много да се сервира с аспержи. Вземам винаги само от зелените, или за няколко мин. в МВ„ или ги пускам във вряща подсолена вода да омекнат малко(но не прекалено). После понеже нямат много вкус, отгоре или с балсамик/зехтин, сол и обилно чесън, или полети със чеснов сос, или със сос холандез.

Хлебчето не знам за коя рецепта става въпрос, но тук как го правим - франзела на 1.5 см филиййки, меко масло объркваш с много чесън, магданоз, босилек, мажеш, във тавичка, с фолио, наредени, не съединяваме пак хляба, и накрая махаме фолиото да се запекат.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 20:22 от MissNellie

# 602
  • София
Значи тоя ескпресния кекс дето се пече за 3 минути в МВ направо който го е измислил евала му казвам.

Аз сега направих двойна доза в йенска тенджера и го пекох 8 минути и стана напраооооооо не е за разправяне.

Ади лека вечер аз отивам на кекс със сладолед.

# 603
дядо хаджия, моля те, пусни линк за този експресен кекс, че съм го пропуснала явно.

# 604
дядо хаджия, моля те, пусни линк за този експресен кекс, че съм го пропуснала явно.

Ако някой беше попитал сигурна съм веднага щях да намеря рецептата, но когато аз търся...
Правеше се един бърз десерт в чаша в микровълнова...това търся.  Simple Smile

Виж тоя дали те устройва.

# 605
  • София

Ми те са ме изпреварили - виж предходния пост.
Аз го направих двойна доза в по-голяма йенска тенджера.
Ама първия път като правих да ме извиняват ама това чудо просто не жиждам как щях да го побера в чаша за кафе бе, то поне за 3-4 чаши беше.

Втория път даже си турих хартия за печене в съда и ми беше къде къде по лесно да го извадя.

Утре ще готвя кюфтета по чирпански.

# 606
  • Пазарджик/Лондон
Като сме заговорили за  експресни сладкиши в микровълнова - горещо препоръчвам светкавичният кекс на Наталина :

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg501.html#msg501

Редактирам се  , за да ви поискам съвет : останаха ми изрезки от блатове за торта, какво мога да направя с тях?Нещо сладичко и вкусничко Heart Eyes.

# 607
Благодаря на всички, които ми отговориха за този експресен/ светкавичен кекс.

# 608
Като сме заговорили за  експресни сладкиши в микровълнова - горещо препоръчвам светкавичният кекс на Наталина :

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg501.html#msg501

Редактирам се  , за да ви поискам съвет : останаха ми изрезки от блатове за торта, какво мога да направя с тях?Нещо сладичко и вкусничко Heart Eyes.

виж бонбонките от подписа ми, Стеле  Peace

# 609
   Нещо такова?
   Или такова Или по-шоколадово?
    Simple Smile

# 610
   И аз имам въпрос....
   Слагали ли сте фъстъци вътре в кексове?Как са,като кекса се изпече?
   Не ми стигат наличните орехи,та се зачудих..... newsm78

# 611
  • Пазарджик/Лондон
пеп-4o ,Селма - благодаря ви   bouquet!

# 612
Момичета помагайте  Praynig  търся рецептата за Бонбони Рафаело-от Гелева но не ми се отваря  Confused Някой да я има записана???

# 613
  • Пазарджик/Лондон
m@msy , не я знам рецептата на Гелева, но се сетих за рецептата на Наталина, виж дали ще ти свърши работа :

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg181.html#msg181

# 614
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Значи тоя ескпресния кекс дето се пече за 3 минути в МВ направо който го е измислил евала му казвам.

Аз сега направих двойна доза в йенска тенджера и го пекох 8 минути и стана напраооооооо не е за разправяне.

Ади лека вечер аз отивам на кекс със сладолед.

Това направих вчера по рецептата на Наталина за "Светкавичен кекс в МВ".Аелис е дала линк.

Дядо Хаджи, в този късен час на кекс със сладолед !!!,  newsm78   а Хаджийката какво ще каже ???    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт