Отговори
# 495
MMka , много ти е сладко коремчето  Hug Hug Hug

# 496
    Хубава тема сте подхванали- за сънищата. И аз сънувам едни пълнометражни филми и едни такива сънища свързани с повишено либидо в последно време Mr. Green Обаче мъжа ми е главния герой, а не бивши Laughing. Редовно започнах да сънувам, че раждам и се събуждам като се оказва, че просто ми се е пишкало Crazy
    Лама, много яки дънки smile3521

# 497
  • Λάρισα
Ааааа, бившите мен не знам защо ме гонят!! Щото не успяват да ме стигнат  Mr. Green

А филмите с повишеното либидо .... настоящият е в главната роля, ама не ги сънувам, ми направо си ги играя. Жалко само, че не ми се отваря парашута...  Thinking Crossing Arms  Tired

# 498
Здравейте, цял ден си ви чета, но не ми се пишеше  Flutter

Ау аз още мога да сънувам за такова коремче, на мен все още нищо не ми личи. Е иначе и аз не сънувам много. Има моменти, когато не сънувам с месеци, но пък след това три или четири дни подред и то страшни небивалици  #Crazy Joy

До тоалетната и аз ставам всяка нощ, но по различно време. Много е досадно, защото по-някога не мога да заспя после.....

# 499
 Joy Joy Joy ох , че ме нахилихте  hahaha

Мани майтапа , ама аз и с предната бременност сънувах само ужасии , сега е същото  Twisted Evil като стана да пишкам към 3 ... после почва втора част на филма ... ужасТ

# 500
Както чета, по всичко личи, че тази нощ е била нощ за ужасни сънища  newsm78  И аз се изнасънувах едни неща, особено като ставах през нощта по ниедно време за в тоалетната и след това сутринта се чудих, кое беше реално, кое сън  Rolling Eyes

Сънувах една приателка как е била с някакъв грип и седнала до мен и почнала да ми киха, да ми кашля в мен, а не е знаела, че съм бременна и аз бях безкрайно ужасена, че ще ме зарази и че ще ми стане нещо и мен и на бебока... ужас!  #Crazy

Дано да не ни се повтарят вече такива нощи с такива смотани сънища   newsm78

Аз обаче сега съм по-притеснена от резултатите от изледванията които правих сутринта, че левкоцитите в урината, са ми доста повишени. Някои имал ли е подобен проблем, че докато се видя с док, ще се изнамисля, какво ли ми има?!  Моля, някоя от вас ако знае нещо по въпроса, да пише!

Важно бебо засега е добре, пораснал вече 4,5 см и док каза, че било като акробатче, че много мърдаше и едвам успя да го измери и да го снима  Heart Eyes

# 501
Ммка, и моят тумбак е със същия размер, хехе Simple Smile

Kölsches Mädel, много хубави дънки, особено първите.

Мацки, мен много ме боли главата, а напоследък ми се и повдига доста. Дано скоро преминат тези несгоди Simple Smile

Бебослава, страшни клипчета! Браво! Изгледах ги всичките Simple Smile

# 502
Marci, моят "батко" е на 2,4 години и недай Боже да стане нещо бързо ще забрави, защото не разбира много за какво иде реч. Даже вика, че и в неговото коремче имало бебе Joy
ММка, моето коремче е същото, даже вечер малко по-голямо. Нека растат, пък колкото толква  Mr. Green

# 503
Beboslava, моите левкоцити не само в урината са завишени , но и тези в кръвта. /  с по една степен над нормата / 
Лекарите казват, че има такива аномалии по време на бременност и да не се притеснявам  Peace

# 504
Аз обаче сега съм по-притеснена от резултатите от изледванията които правих сутринта, че левкоцитите в урината, са ми доста повишени. Някои имал ли е подобен проблем, че докато се видя с док, ще се изнамисля, какво ли ми има?!  Моля, някоя от вас ако знае нещо по въпроса, да пише!
Бебо , виж това  http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_3661.html и не е зле да звъннеш на док , а не да чакаш следващ преглед.

Ама щом Мишето казва, може и да не е за притеснение  Wink Дано всичко е ок.

# 505
Бе Мишето може и да не е права, защото е "бактериална"  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 16:13 от Mishinatorka

# 506
  • София, Дианабад
Здравейте,
Отдавна не съм се включвала, но доста задачки в службата имам.  Иначе редовно ви чета  Simple Smile
Ама темата за сънищата.. ми хареса.. та реших да се включа. И аз имам всякакви от самото начало- и от тези с повишеното либидо и от кошмарите. и дори кошмари, свързани с бебето. И се успокоявам, че са в неделя кошмарите и не се сбъдват. Имам чувството, че този път повече се шашкам. Но няма да пускам черни мисли...
Хубав ден на всички и да растат коремчетата!  Heart Eyes

# 507
Благодаря ви много момичета, колкото толкова се успокоих, но утре отивам при док, че днеска я нямаше, и дано не е много страшно  Praynig

# 508
левкоцитите по принцип означават наличие на възпалителен процес, защото те са защитата на тялото срещу него, но повишеното им ниво може да означава и че проблема вече е елиминиран от самото тяло, ако няма никакви други показатели които да са извън нормата. на мен това ми го обясниха при едно микро, където имах такъв резултат и лекарката каза че и да е имало нещо, вече го няма, защото левкоцитите са го ликвидирали  Laughing

# 509
  • Пловдив
И аз се отбелязах със снимка в албума, ама сме само 2 за сега Sad Айде майчета...

http://noemvri2010.snimka.bg/baby/nashite-koremcheta.485373.18453837

е три сме! аз също качих и някъде в постовете ми я има, сега ще видя как се качва и на този сайт  baby_neutral

п.с Успях  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 16:47 от Josefin

Общи условия

Активация на акаунт