Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ФМ и за какво се използва?
Какви са свойствата на билката арника?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ФМ и за какво се използва?
ФМ е акроним за фетална медицина, която е специализирана област в областта на медицината. Той се фокусира върху диагностиката и лечението на заболявания при плода. Това включва процедури като ултразвуково сканиране, амниоцентеза и хорионна биопсия. ФМ се използва за наблюдение на здравето и развитието на плода по време на бременност.
-
Какви са свойствата на билката арника?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
Когато купувате бебешки артикули, добра идея е да сравните цените, особено за големи неща като колички, дрехи и аксесоари. Пазаруването онлайн може да ви спести пари и да ви даде повече възможности. Важно е да проверите качеството на продуктите и да не плащате твърде много за неща, които можете да намерите по-евтиньо другаде.
-
Какво представлява феталната медицина (FM) и какви изследвания включва?
-
Какви са някои стратегии за пазаруване на дрехи за бременни?
Направо не мога мира да си намеря, а не знам как да ги избегна.
И аз тайничко се надявам на такава новина, въпреки че съм убедена, че е момче
. Каквото ще да е, само да е живо и здраво! 
Ама я да ми обясни на мене тая баба по какви неведоми пътища се променя аджеба пола на бебето при положение , че е формиран още при самото зачатие , а ?
При първата ми бременност бях убедена, че ще е момиче, дори не съм се надявала , че ще е момче , а толкова много исках.Когато се роди и докторката попита "как ще се казва сина ти" сърцето ми почти спря.Бях неописуемо благодарна и безкрайно щастлива , въпреки , че в представите си виждах едно бяло и русо създание , почти като ангел , а те ми показаха една сбръчкана червено-лилава мишка , която отгоре на всичко имаше дълъг черен перчем , топченце вместо нос ....и приличаше досуш на свекърва ми[smilie=smile3555.gif] Хубаво , че точно преди да се кача в родилно питах половинката "Ми ако е момче как ще се казва?"
Едва дочаквам да отвори закуската в 6:30. После обядвам, при това обилно... И за капак следобед, ако съм си в хотела, хапвам сладки в клуб лаунджа.
За една седмица съм качила 2 кг.
гладна съм
се случва все по-рядко и то само суърин,като знам че с каката беше почти до край се успокоявам,че може да е и
така че сега едно честито от мен!
, усмихвайте се и се радвайте на хубавото време