Отговори
# 600

tonivil, защо ви е забранен секса (ако е удобен въпроса де)?
[/quote]

Няма определена причина според мен , просто доктора се презастрахова , защото по време на оргазъм матката контрахира , а пък нали знаеш , че до третия месец е най-рисковано . По време на предишното ми раждане той каза , че имам двурога матка и действително родих много трудно , но все пак нормално . Паралелно ходя и при друг лекар , който каза , че матката ми изобщо не е двурога . Та и аз не знам къде е истината .
Амелия , искрено същалявам за резултатите , защото разбирам какво притеснение преживяваш . Преди да си мислиш каквото и да е , просто повтори изследванията . Много е дълго за писане , но по време на предишната ми бременност , още в самото начало имах проблеми , лежах в АГ отделение и завеждащия на отделението тогава и една от акушерките твърдяха , че бебето ми е увредено и ще направя аборт по всяка вероятност . Няма да ти обяснявам, какъв ужас съм преживяла до края на бременността , но сега имам най-прекрасния , напълно здрав и умен малък мъж Heart Eyes

# 601
Само да ви попитам...
Има ли като мен такива, със страшни киселини  Cry Направо не мога мира да си намеря, а не знам как да ги избегна.
Много се радвам за хубавите нежни, розови новини  stork-girl И аз тайничко се надявам на такава новина, въпреки че съм убедена, че е момче  newsm78. Каквото ще да е, само да е живо и здраво!

# 602
  • Пловдив
mimata 14  къде в ВМИ ще ходиш,там лаборатория ли има?а ехографския преглед твоя си ли доктор ще го прави?

# 603
  • Пловдив
Niko11 днес ходих при лекаря си и той ми каза там да отида , всъшност ми даде само телефон а това там е Медикогенетичен кабинет , та званнах аз и ми казаха че трябва да отида с ехографска снимка на която да се показват точно определени стойности едното беше SRL това биоло целия размер на бебо а другото някво си там с латинско сакращение TN и ми казаха че на единия ден ти правят тази снимка попълва се формуляр и после на другия ходиш да ти вземат кръв. И така при мен много бързо че те ми казаха че се прави до края на 12г.с. 1вото БХС , даже работеха до 14 ч. и ми казаха ако успея да отидоа до тях, но аз се върнах при лекаря си той направи каквото трябва и утре до 10:30 трябва да отида там (незнам точно къде е , ще го търся и тогава ще попълвам и формуляра), ще пиша като знам повече. Много бързо стана всичко. А утре до 10:30 трябва да отида , че било петък и тогава пращат кръвта за изследване в София. Ще ти пиша след това да ти обясня. Питах лекаря си аз ходя при д-р Крумов колко ориентировъчно струва изследването и той каза че не знае та затова питах в форума.

Лека вечер на всички.

# 604
  • Пловдив
Дъгичка при мен от няколко дни ми е разбъркано всичко в корема и ги очаквам да започнат савсем скоро киселините.
Сестра ми имаше много през бременноста си и дъвчеше Талцид питай лекаря си дали може и дано ти помогнат.

# 605
  • Пловдив
Искам да питам като се ходи за БХС да ти взимат кръв трябва ли да е на гладно и жадно , или мога да си хапна и тогава да ходя Simple Smile

мерси

# 606
Искам да питам като се ходи за БХС да ти взимат кръв трябва ли да е на гладно и жадно , или мога да си хапна и тогава да ходя Simple Smile

мерси
Няма нужда да си гладна  Wink

# 607
  • Пловдив
Благодаря Драка Подробната ще мога да си закуся с кеф Simple Smile

# 608
MMka, на мен и по един бабин метод пак ми излиза момиче - каквото е първото бебе, което държиш след като си забременяла, такова ще е и твойто. пък аз гушках на мойта приятелка новородената щерка  Laughing

Aй да му се невиди значи!  ooooh! Ама я да ми обясни на мене тая баба по какви неведоми пътища се променя аджеба пола на бебето при положение , че е формиран още при самото зачатие , а ? smile3516 При първата ми бременност бях убедена, че ще е момиче, дори не съм се надявала , че ще е момче , а толкова много исках.Когато се роди и докторката попита "как ще се казва сина ти" сърцето ми почти спря.Бях   неописуемо благодарна и безкрайно щастлива , въпреки , че в представите си виждах едно бяло и  русо създание , почти като ангел , а те ми показаха една сбръчкана червено-лилава мишка , която отгоре на всичко имаше дълъг черен перчем , топченце вместо нос ....и приличаше досуш на свекърва ми[smilie=smile3555.gif] Хубаво , че точно преди да се кача в родилно питах  половинката "Ми ако е момче как ще се казва?" newsm62  
Втория път имах претенции относно пола , гледах какво ми се яде , четях това онова и се втелявах за дреболии ... не ми било писано обаче да разбера какво е.
Сега се моля всичко да е наред , да се роди живо и здраво , ако я докараме до там , а пола - такъв какъвто е (Въпреки , че тайно се надявам на сините гащи  Wink fingerscrossed ).

Какво е "киселини" ? Blush

# 609

Хич не ти трябва да разбираш! Mr. Green

Ох, кажете ми, може ли да се натъпчеш зверски на вечеря и след това да се будиш между 2 и 4 през нощта умряла от глад?!!! Ужас някакъв!  Whistling Едва дочаквам да отвори закуската в 6:30. После обядвам, при това обилно... И за капак следобед, ако съм си в хотела, хапвам сладки в клуб лаунджа.  Embarassed Изобщо, откакто съм тук плюскам като невидяла и всичко ми е вкусно (то си е така, де... кухнята им е безобразно добра) Гаденето се появява все по-рядко и то когато ми се поизпразни стомаха, затова гледам да го поддържам добре напълнен. Ама така ще стана слон!!!   261uuЗа една седмица съм качила 2 кг.

Сега да се похваля, че току-що си свалих резултата от ранния БХС и той е доста добър (е, не е 1:10 000 както миналия път, но сме далече над средните стойности). Дано наистина всичко да е ОК.
Хубав петък и добри новини, коремчета!

# 610
Здравейте момичета
Искам да ви попитам нещо като ходите на ЖК мерят ли ви височина на матката?
Не мен на първата ЖК ме измерила височина на матката 8-9 см
Аз съм 9 гс и 4 д това добре ли е ?
Като се прибрах в къщи видях какво е написала на листа и сега няма как да попитам

# 611
Добро утро  eat гладна съм  ooooh!

Вивия, на мен ми мерят само кила и кръвно  Wink сигурно е добре , щом нищо не са ти казали.

Киселините са едно гадно , ама много гадно нещо  Mr. Green ... обикновено се получават ,когато имаш проблем с гастрит или язва. През бременността се появяват обикновено в по късните месеци , когато всичките ти органи са изместени и "сбичкани" високо, но при някой се появяват и по-рано явно. Абе стомашни киселини ... голяма гадост ... пия содичка като дойдат , че да облекча положението  Mr. Green

# 612
Добро утро!
Докато правя закуска за мен и малката реших да вляза и да попиша.На мен също на ЖК ми мерят само кръвното,дори само ме попита за кг. и не ми е мерила дори корема,но казаха че др.седмица ще започнем. Shocked
А при мен киселините изчезанха без да разбера,а с  Sick се случва все по-рядко и то само суърин,като знам че с каката беше почти до край се успокоявам,че може да е и  stork-boy

# 613
  • Λάρισα
Добро утро!

Аз пак сънувах пълнометражен филм тая нощ, ама както си трябва - с крими елементи, природен катаклизъм и любовна история /слава Богу, този път с настоящия в главната роля Mr. Green/. Само бившите пропуснаха да ме гонят, но то останалите неща компенсираха. Обаче май имаше хепи енд и бебето не беше намесено, та не плувах в пот като се събудих  Mr. Green

Вчера пропуснах да поздравя beru6ka за розовите гащета doh така че сега едно честито от мен! newsm32

Хубав ден на всички!

# 614

tonivil, защо ви е забранен секса (ако е удобен въпроса де)?

Няма определена причина според мен , просто доктора се презастрахова , защото по време на оргазъм матката контрахира , а пък нали знаеш , че до третия месец е най-рисковано . По време на предишното ми раждане той каза , че имам двурога матка и действително родих много трудно , но все пак нормално . Паралелно ходя и при друг лекар , който каза , че матката ми изобщо не е двурога . Та и аз не знам къде е истината .
Амелия , искрено същалявам за резултатите , защото разбирам какво притеснение преживяваш . Преди да си мислиш каквото и да е , просто повтори изследванията . Много е дълго за писане , но по време на предишната ми бременност , още в самото начало имах проблеми , лежах в АГ отделение и завеждащия на отделението тогава и една от акушерките твърдяха , че бебето ми е увредено и ще направя аборт по всяка вероятност . Няма да ти обяснявам, какъв ужас съм преживяла до края на бременността , но сега имам най-прекрасния , напълно здрав и умен малък мъж Heart Eyes

Здравей и аз имам диагноза двурога матка, но доказана с цветна снимка  ooooh! Много ме е страх дали всичка ще протече нормално, защото има голям риск матката да изхвърли плода по всяко време.
За сега съм добре пия лекарства и нямам болежки.
Моята лекарка по ЖК ме вика на 10 Май и тогава ще ме гледа за БХС. И аз много искам  stork-girl , но все имам предчувствие, че ще е момче. Сестра ми също чака бебче, но тя е около 2 месеца по напред от мен и са и казали, че ще е момче най-вероятно. Е две мемчета наведнъж......... Sick

Днес е  smile3558 , усмихвайте се и се радвайте на хубавото време  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт