Dall Bogg?

• 5 292
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
И аз ползвам на Токуда, доволна съм, знам че много фирми имат подобна услуга, например Лев Инс, Доверие и т.н.
Специално за Дал Бог...не знам нищо за тях,но името им буди у мен много особени чувства  ooooh! Laughing

# 16
абе и със ДЗОФ Токуда имахме яко разправии миналата седмица, защото нещата, които обхваща пакета ми се оказаха "динамични" т.е. променящи се и никога не мога да знам даден преглед или излседване ще го покрие ли фонда или не, а в Токуда не е много евтино, но все пак съм по - скоро доволна от пакета Peace
а ако наистина дал Бог е свързан с Търговска лига, които познавам отблизо, определено бих имала притеснения за фонда. Но пък както виждам има и доволни от него, и щом изпълняват ангажимента си, значи Peace

# 17
Аз съм много доволна от тях  Peace
Не знам каква е годишната сума, т.к се плаща от работодателя ми, но нямаме лимит за ползване на здравни услуги, покриват определена сума за лекарства, освен това винаги са много отзивчиви на телефоните за контакт и винаги ми плащат сумите за възстановяване в срок от 10 дни, както ни е по договор.

Само за сравнение - преди това бяхме към Generali и ги чаках 3 месеца да ми преведат едни кирливи 20лв за преглед, а като се бях обадила да питам какво става със сумата бяха ужасно нелюбезни и даже ми се троснаха, че ги безпокоя по такъв повод.

Тази година мисля и детето, и мъжа да ги застраховам към Dall Bogg.

# 18
Благодаря. А знаеш ли, бръмфобръц, каква сума плащат месечно? А какво по-конкретно са ти разказали? Blush
Ева, Представа си нямам за сумите.
Знам само, че ги покрива работодателя на съпругът /за цялото семейство/.
Скоро им се наложи да правят изследвания на детето/ заради бактерия в урината/ и всичко им се пое от фонда.
На другото момиче са му покрили секциото/ мисля, че при Мазнейкова е било, но да не излъжа.., не съм сигурна/.
Не са платили нищо, а е струвало към 2000 лева.
Коментираха също колко са доволни от Токуда и специалистите там, че вниманието на лекарите е несравнимо с други болници в София.
И също, че това да имат пакет към този фонд им е най-лесният начин да ползват услугите на въпросната болница, тъй като цените не били по джоба на всеки.
Които са от София ще могат да кажат повече за това дали е предимство или не- сблъсък с болници там съм нямала досега за късмет.

# 19
Предимство е
Днес отново бях на прегледи в Токуда, отново през фонда, нищо не платих Peace

# 20
  Фирмата, в която работи съпругът ми е има корпоративен договор с подобна, но друга здравно-осигурителна компания и съм изключително доволна и аз, понеже включва и членовете на семейството. Нито една стотинка никъде не са ми взели, а  всички са любезни, имат добра огранизация и възстановяват парите, които съм дала за лекарства. Има списък от лечебни заведения, където може да се ходи на специалисти.

# 21
Ние сме към Дженерали и такова нещо като 3 месеца чакане няма - всички фактури по договор ни се изплащат в рамките на календарен месец.

# 22
  • Пловдив
Имам колежка , която ползва услугите им и е мнго доволна. Тя е бременна и затова я накарах да подпише 3 г договор , но иначе договора е едногодишен. На месец вноската й е 20 лв . На нея са и поели всички частни прегледи при специалист , феталната морфология - 4 Д ................. включително ще й поемат и раждането в частна клиника.

# 23
записвам се да следя и до месец два ще имам и аз впечатление от този фонд.
днес отивам да си правя договор.
не за друго ами ми казаха, че ще ми поемат всички разходи по раждането.
и то няма аз да плащам и после да чакам да ми ги преведат, ами директно те си се разплащат с
болницата. също така ми обясниха, че плащат и лекарствата след като се представи фактура.
за сега имам само така да се каже рекламна информация,
скоро ще имам и от първа ръка Simple Smile

# 24
  • край голямата локва
Да следя, че ме интересуват цени на индивидуални пакети за деца и възрастни. И има ли опция за доплащане вноска за стоматолог. newsm78

# 25

не за друго ами ми казаха, че ще ми поемат всички разходи по раждането.
и то няма аз да плащам и после да чакам да ми ги преведат, ами директно те си се разплащат с
болницата. също така ми обясниха, че плащат и лекарствата след като се представи фактура.
за сега имам само така да се каже рекламна информация,
скоро ще имам и от първа ръка Simple Smile
Ще те помоля после наистина да споделиш подробностите, понеже ми се вижда странно при така напреднала бременност да поемат всичко  Rolling Eyes.
Ако беше в началото-да, но на теб ти остава месец newsm78
Просто са на абсолютна загуба от такива пациенти.., а все пак е търговско дружество, не с идеална цел.

# 26
Аз съм много доволна от тях  Peace
Не знам каква е годишната сума, т.к се плаща от работодателя ми, но нямаме лимит за ползване на здравни услуги, покриват определена сума за лекарства, освен това винаги са много отзивчиви на телефоните за контакт и винаги ми плащат сумите за възстановяване в срок от 10 дни, както ни е по договор.

И ние сме така. Simple Smile Сумата е не само за лекарства, но и за очила /стъклата/, слухов апарат, лещи.

# 27
Имам колежка , която ползва услугите им и е мнго доволна. Тя е бременна и затова я накарах да подпише 3 г договор , но иначе договора е едногодишен. На месец вноската й е 20 лв . На нея са и поели всички частни прегледи при специалист , феталната морфология - 4 Д ................. включително ще й поемат и раждането в частна клиника.

А откъде им идва печалбата на такива фондове, щом поемат разходи, в пъти по-големи от вноските?

# 28
Ми не знам, ама например мъжът ми и дъщеря ми не позлват нищо вече цяла година, позлваме само аз (малко) и синът ми (той ползва много, и за болнично лечение, и за прегледи и т.н.)
Явно печелят от това, че малка част от хората ползват чак толкова много услуги, не знам

# 29
да и аз така си мисля, че печелят от това че не всеки му се ходи по доктори.
моята сума е 440 лв.
иначе повечето хора като си направят такова нещо колко да го ползват,
някой друг преглед и ако ти изпишат някое лекарство.
на тях далаверата им е от големите фирми,
дето имат много служители, щото там кой разбрал кой не...и така си отива годината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт