Юлски бебета-Тема 31

• 22 601
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
АААААААААААААААААААА  newsm78

Предлагам освен рецептурник да направим и речник.... hahaha Joy hahaha

Абе като ме разтресе любопитството....кво да правя

# 181
  • София
може, аз се записвам с бишка и маторица hahaha
ако служате ще ви кажа и какво е гюптин Mr. Green

# 182
Ай стига сте се смяли, кажете к'ъв е тоя стандартния начин, уеееееее smile3514 smile3514 smile3514  Crossing Arms

# 183
  • София
е какъв ся, такъв - ама що пък да е стандартен newsm78

# 184
Медулче, аз гласувах с него.. за мен стандартният е задължително извън потайностите на жената, пък няма значение къде точно. Simple Smile
Рал, висше образование няма момичето.. Simple Smile Машинките са супер, ще се замисля за смяна по-натам.. А Румба на кое казваш?
Бубичка, Влади облизва каквоо ли не.. та вече не си го слагам толкова..

В тази връзка, лапат ли всичко вашите деца?? Влади направо е ужас, а Юлиана не беше така, чудя се да не би да пропуснах нещо в казването на "не" и с нея да съм го предотвратила... newsm78

# 185
Ай стига сте се смяли, кажете к'ъв е тоя стандартния начин, уеееееее smile3514 smile3514 smile3514  Crossing Arms
Със свършване не на място според мен Simple Smile

Мале, Ралииии, ще те разболея от любопитство пък аз  ooooh! Нели ти е казала..
Бягам сега, че Пис полудява от глад #Crazy
Сис, всичко яде и Преслава.. де що види бута в устата...  ooooh!

# 186
Сиси, и Катето лапа всичко - в момента ми лапа ципа на жилетката  Mr. Green

# 187
Медулич, това е така наречения начин "пай сеее".
Сиси, и Яна слага всичко в устата, нищо не си пропуснала...даже напоследък намира дребни боклучки от земята и тях се опитва да яде, дали не я храня достатъчно,  Laughing Ципове и копчета са и любими.

Нели, какво е гюптин? Вишу-то и мен ме затрудни в разгадаването. Ама щото го знам "вишо", хихи.

# 188
  • София
Според мен, не толкова до яденето, колкото да си чешат венците

# 189
Румбата е ей това чудо:

http://irobotbg.com/roomba_530.html
http://www.irobot.bg/

Една приятелка много го хвали за ежедневно чистене. Не знам какво правя, ама в къщи 2 часа след чистене с прахосмукачка вече има мъхове по земята.
Има и тема тук във форума.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 12:58 от Анонимен

# 190
Чочиии, бре ,  newsm78, какво е това предпазване по стандартен начин?  newsm78  Joy Joy hahaha hahaha С тез моите въпроси е ясно що ми е пълна къщата с деца.
Когато мъжот ти се из***зни извън теб  Joy Joy Joy
Не исках да го пиша по тоя начин в анкетата и "стандартен начин" беше първото,което ми дойде на акъла да напиша  Peace. Мога да променя "стандартен" с "нормален" Peace

# 191
Прекъснат акт също става или "с прекъсване на акта" Мноого делово...  Rolling Eyes

Ако времето се задържи без да завали мисля да заведа Пис на мерки и теглилки.. Praynig

# 192
А, кажете коитус интеруптус  , хора, да ви разбера  Laughing Joy hahaha Ако този начин е стандартен, не е чудно що сме се събрали толкова мами тука  hahaha hahaha hahaha

# 193
Тан само наднича и не се включва - тя май изпусна секс анкетите нарочно,  ааааааааааа  Naughty  Hug

Какъв тутманик намерих в нета - огладнях...чакам Катя да заспи и ще бягам до магазина за продуктите и да се запрятам  Laughing

# 194
  • София
Забравих да кажа, че днес бяхме на консултация. Пак сме си същите кг - 8800 newsm78, ама педито каза че е нормално
Никой ли няма да повтаря манту - правило се между 7-я и 10-тия месец Thinking

Общи условия

Активация на акаунт