Юлски бебета-Тема 31

• 22 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
 Hug Hug Hug
Нова темичкааа и раира се нова анкета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много ме радвате и усмихвате от вчера насам  Hug Hug Hug Hug
ОТИВАМ ДА СЕ ОТЧЕТА В АНКЕТКАТА  Crazy Flutter

# 31
  • София
Цветен напълно сигурна  Sunglasses имам опит с няколко рака  Laughing много чувстителни и много влюбчиви и много изневеряват, затова не мога да повярвам, че има и друг тип, нооо човек се учи докато е жив. Мойто мъж е имал 3 гаджета през целия живот, за сметка на това аз баясъм си поживяла, доста са ми изневерявали та мога да каже че ги усещам нещата. С голяма радост мога да кажа имам му пълно и безрезервно доверие, ноооо хората се променят знаеш след години каквоа може да ни хрумне  Wink
Е сега аз нещо не разбрах хем много изневеряват хем му имаш пълно доверие. hahaha
Между другото и аз имам доста опит с раците, трима мъже в живото ми са от тази зодия и в момента живея с един такъв. Изброи доста качества, но имаш и пропуски, като например много потайни Mr. Green, тъй че не се предоверявай толкова, имай си ПО едно на ум.  Wink

# 32
Отивам да чета  Peace Изпуснала съм купона ви от снощи Simple Smile
Любим варненски хаф ми е " Хепиту дей"  Mr. Green А много гадни са ми гнява, барам, паца...
А секса е мираж, ама криза е все пак  Mr. Green
На всички болни бързо оздравяване  Hug

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 15:55 от Radina

# 33
Radina,видях,че си се редактирала,но ще ти отговоря  Peace-пуснах линк на 49-та страница /с големи букви пише нова тема,но замолих момичетата да си свършем старата тема,преди да започнем новата  Peace  Hug

# 34
Видях, Чочи и се редактирах  Peace  Hug

# 35
Вержи, сега ще ме накараш да се заслушам в множествено число ли говорим или не, никога не съм обръщала внимание сама ли съм, не съм ли Laughing.
Нели, ти хубаво питаш дали сме чували, ами вземи пък преведи, на тези, които не сме Joy.
Фелисити, да ме питаш къде се разболя снахата ви, незнам, два дни сме си в къщи заради дъжда newsm78. Аз си мисля, че може да е от зъбките сополи, които й се стичат в гърлото и затова се и разкашля.
Ходихме до Лора, много са смотани, както си ги помня. Преслушаха я, не разбрах дори дали беше педиатърка или просто дежурна по някакви си болести. В гърдичките не чувала нищо в момента, според нея е от гърлото и по този случай изписа 4 лекарства, включително и антибиотик Close. Обадих се на педиатърката ни и й казах, че са й чисти гърдите, температура не е вдигала и тя каза да не взимам антибиотика, само сиропчето за кашлица и витамин Ц. Аман от такива, антибиотик за щяло и не щяло.

# 36
Драга, и аз така ще кажа ,аман от такива лекари.От доста време на Петя не съм давала АБ по същата причина. Да си вържат гащите праскат АБ без да има защо.Още там им казвам,че не мисля,че на детето му трябва АБ / ама съм и лекар,а  Mr. Green/ , поспорим малко и си тръгнем. Е,оправя се и без това. Хайде,бързо да се оправяте  Hug

Все се каня да ви питам - имате ли си някакви странности  Mr. Green Аз например мислено съм си разделила азбуката на няколко групи букви. Като чуя някое изречение ,което ми хареса почвам да си правя на ум разни комбинации с думите и буквите му  Laughing  Сложно изглежда но не е и немога да ви го обесня по-точно  Mr. Green Също така помня много числа- номера на коли,телефонни номера и ЕГН.ЕГН-тата ми е малко професионално изкривяване- докато работих в Бюро съдимост и знаех ЕГН-тата на осъдените. Шефа като почне да ми диктува някое  и съм го написала преди него - съответно ми се караше,че си пълня главата с глупости.Ама какво да направя като то само се запаметява. ooooh!

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 17:40 от Мама Диди

# 37
Аз си мисля, че може да е от зъбките сополи, които й се стичат в гърлото и затова се и разкашля.
Ходихме до Лора, много са смотани, както си ги помня. Преслушаха я, не разбрах дори дали беше педиатърка или просто дежурна по някакви си болести. В гърдичките не чувала нищо в момента, според нея е от гърлото и по този случай изписа 4 лекарства, включително и антибиотик Close. Обадих се на педиатърката ни и й казах, че са й чисти гърдите, температура не е вдигала и тя каза да не взимам антибиотика, само сиропчето за кашлица и витамин Ц. Аман от такива, антибиотик за щяло и не щяло
Драга,обикновено малките деца не могат да си издухат сопола и го гълтат,което ги кара да кашлят /особено,когато спят/.Това е т.нар. заден /вътрешен/ ринит и се лекува БЕЗ АБ,а със някакви капки за хрема и сироп за кашлица,за да не слезе към гърдичките  Peace.

Мама Диди,аз помня събития,случили се преди години,някой от тях с доста подробности мога да ги разкажа.Имена не помня,но съм голям физиономист Peace.Имам и т.нар. фотографска памет-помня къде какво съм писала /като ходех по изпити и неможех да се сетя за нещо на момента,затварях очи и мислено се ровех из лекциите си,докато намеря това,което търся/,къде какво съм оставила,къде какво съм казала....

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 17:52 от Чочиии

# 38
  • Кърджали
Хей лиготии.....
Да чукам на дърво, Кати днес е бебе - мечта. Че няколко дена ми изпили нерите с мрън - мрън. Чак и от къпането рева, та днес наобяд и изкарах легена и я оставихда си поиграе с водата - да си припомни колко обича водата.
Май ще чакаме зъбче тия дни. Гледам на венеца и се вижда някаква чертичка - не драска още, но се вижда много ясно. Обаче не е бяла, а по - тъмна някаква. Не мога да огледам хубаво, че туй диване не дава много много да му се вреш в устата.Та ако тия дни избие зъбче - ще имаме повод да пийнем по един айрян.
Отчетох се в анкетата.... Blush
Нели, майка ти да не е от родопския край....Помня, че когато майка ми и баба ми/лека и пръст/ си говореха, ние със сестра ми седяхме и искахме преводач. Е, вече си се оправям достойно с родопския език.

# 39
Дражке, пожелавам ви бързо оздравяване. Лекарите, нали ги знаеш какви са Whistling

Я да ви нагледаме тук с едно коте какви ги вършите у вас, и по анкетите  Joy http://vbox7.com/play:902c78ef&ef=1

# 40
  • София
Фрида, и аз съм рак, не е много вярно това за изневерите, да знаеш  Wink Laughing
Диди, то май в началото на всяка връзка е така, по 1-2 пъти дневно, а сега ...  ooooh!
Аз пък гледам във всичко да капвам по малко рапично олио, а докато го намеря и зехтин, само така се усвоявали мастно разтворимите витамини  newsm78 Даже някъде четох, че и в кашите било хубаво да се слага.
А4, аз въведох зелен фасул със замразена смеска на Бондюел  Peace
Днес се разходихме до Вис Виталис. Накупих боклучета за 80лв, а уж исках само 2 броя ританки за спане. Видях тениска за София за 35 лв и най-почетно се отказвам от нашите магазини  bowuu. Онзи ден пак получих чувал с колети от Англия, еми разликата е от небето до земята, и в качеството, и в цените.
Рал, пробва ли Маринатранс за доставка, до входа ми ги носи мацката, много съм доволна  Peace
Аз не пазя мъже, че веднъж през живота ми съм чела чужди смс-и и се хванах за главата  Shocked То беше отдавна, но ще ми държи цял живот  Whistling Сега с този ми мъж, никой на никой не пипа в чанти и джобове, телефони още по-малко  Mr. Green Като му звъни телефона и той не е там, дори не го и поглеждам какво пише. Приятели са ми казвали-Вдигни, виж кой е - Неее, не ща, да го потърсят по-късно. От опит знам, че който иска, си намира начини - Ходила съм 8 г. с женен мъж, та знам  Embarassed Ха сега го прочетете  Mr. Green
Ем, така така, за доброто на децата е  Peace Щом държавата се е загрижила, праи сметка колко е важно. Те и в училищата забраниха МАСА неща, но родителите продължават да им ги купуват  ooooh! Аз държавата я имам за лошата мащеха, та ако опра до нея да ми се грижи за здравето на детето, трябва да съм много зле  Laughing.
Диди, ти феномен  #Crazy Аз ЕГН-то на детето не помня  Embarassed
Нели, и аз нищо не разбрах  Crazy
И при нас снощи беше ревливо. До 12 си бяхме сами със София, едва и слагах физ. разтвор, дърпа се, бута ме  ooooh! Един долен зъб почти се е показал, но не ми дава да видя хубаво.
Бубичка, я виж тази
http://www.mothercare.com/Mothercare-Pick-Mix-wrapper/dp/B00118S … 3031&mcb=core
Аз много и се чудя, до английски адрес ще е безплатно, а от там до София-10-ина лева. Общо до към 55 лв идва.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 18:14 от Mime-to

# 41
  • Canada
Запис от мен!
Не съм чела че нямам много време, но виждам че интересни теми са се заформили.
По повод секса и ние имахме период както Марулка казва: какво беше това секс. Но сега работите са добре... Crazy Heart Eyes
Марулке, съжалявам че съм изтървала по-рано че отивате на басейн. Но ние може да се подготвим за утре за басейн, че явно за пикник няма да става...
Вирджинити, много кофти работа - това за хернията. Няма ли друга алтернатива освен операция... newsm78

Аз пък да се похваля че си взех днес маратонките на децата от Спортс директ и са идеални и на двамата. Много се радвам и пак ще си направя поръчка оттам. Отделно днес си кухих още две растения за вкъщи и определено новото ми хоби - градинарството, се развива с пълна сила... Grinning

# 42
Миме, чете се,чете се - немоШ се скри  Mr. Green

# 43
Цветен може грешно да съм се изразила, имах предвид, че той е различен рак и да имам му доверие, може би няма общо зодията защото точно такива изключения ни карат да се съмняваме в зодиака, потаен не бих казала, просто не обича да говори за миналото си и най-вече за жени, също така срамежлив (цял живот и аз живея с рак - баща ми)  Laughing Предишните раци, с които съм имала вземане даване бяха свалячи на звезди и дон жуановци. А колкото до едното на ум то винаги трябва да е с нас  Wink
Миме съвсем се обарках с тез раци ти какво имаш предвид, че много изневеряват или не изневеряват. Съгласна съм с покупките от БГ. Няма база за сравнение. Редактирах се: ти си написала колко горедолу излиза доставката. Можеш ли да удариш едно рамо с инфо за посредници в Англия, може и на лични, ако не те притеснявам разбира се.  Hug
Малко май оспамихме темата с тези зодии спирам  Stop
Драга да се оправя бързо снахата на Фелисити  Hug
Мами искам да питам, ориентировъчно колко ви излиза доставката, когато поръчвате чрез посредник, защото досега си поръчвах сама от Мадъркеър или най-много да навия някоя прителка.
Калина пак е в криза (зъбешка)  Cry всяка нощ от към 2 до към 4 4:30 няма спане, някой път плаче, някой път се буди и почва да си играе, да пали лампата (ключа е над главата ни). Някой има ли такива дълги среднощни купони? Да се успокоя, че не съм сама.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 18:40 от frida

# 44
Немирници Wink
Като си спомня какво беше секс ще гласувам Mr. Green
Лени, мерси за пожеланията - а дано.
Миме, на новия ни монитор се чете и от разстояние (фръц-фръц, завидяхте ли ми)  Simple Smile А иначе и аз споделям философията "дай да не се дебнем, ча да не се хванем". Че като се хванем - отиде доверието  Joy
Бубичка, ако поведеш кампания за забрана на употрабата на думата "червисвам" на обществени места - с теб съм!!!
 Joy
Което ми напомни един шедьовър - за който не го е чел - заповядайте

КРАСУТА

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,