Юлски бебета-Тема 31

• 22 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Привет,
днес няколко пъти се опитвам да вляза и все ми дава някаква грешка, реших че нещо правят със сайта-сега най- сетне влизам и вие сте писали писали  Hug След като Вая се наобядва излязохме и цял ден навън- времето беше разкошно наистина  newsm44
Признавам телеграфно изчетох всичко, честити месечинки, А4 пиши как сте приели козето сирене че ми е интересно, на момичетата които вече стягат куфарите- по бързо да настъпва ДЕНЯТ на отпътуването  че всяка една от нас има нужда от разтоварване признавам- ние го замисляме по към лятото да е , и аз имах едно въпросче- смятам че е рано, но все пак да питам - започнали ли сте опити с гърнето , как го приема детето, а тези с ЕБХ докъде са? Лека нощ .......май вече за всички  Hug
 Дописвам само- дъгата е страхотна- двете дъги, от малка много обичаммм  newsm08

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 23:30 от ivinnka

# 466
Здравейте и от мен в тази хубава вечер!

Най-после грейна слънцето и ми грейна и в душичката...

Влизам само да ви кажа, че Калина ще идва във Варна да прави снимки. Та ако има желаещи, да й пишат ... Simple Smile

Аз чакам съвсем скоро моите и ще се похваля задължително Simple Smile

# 467
ЕЕЕЕ Бубе успокои ли сега заешкото мамино сърце. Видя ли, всичко си е наред.

Драга признала съм я Андреа.  Peace

# 468
  • София
Веси, забелязах, че на Преславка са й зачервени бузките - и на Дария така се зачервявах понякога, но мислех, че е от алергията. Даже понякога, когато е по-тежко я мажа с кортизоновия крем и сега се чудя дали постъпвам правилно - да не е нещо нормално това зачервяване

# 469
Ами днеска 2 часа и половина бяхме все по слънцето.. Може и от това да е.. Друго не се сещам.. Няма алергии и не съм давала нищо ново тия дни май Simple Smile

Рали, уж се успокои амааа.. кой знае  Laughing

# 470
  • София
Е, Бубе,  браво на детето,  остави я сега  да си се развива на спокойствие, ще видиш като проходи колко по-сложно става, защото все трябва да си нащрек.
Моята девойка много иска да стои права вече, но аз я спирам, но понякога никак не иска да седне, като се научи сама да се изправя тогава да стои, и без друго с тея клечкави крака, ми е странно да стои.
Евитка, а аз чакам ли чакам да се обадиш  Laughing
Тан, чудесна дъга, т.е. дъги.Преди да родя каката , виждах такава двойна в София, т.е. в далечината, но все пак над края на София, бях пред Бриколаж.И утре да се похвалиш за колата и да дадеш червен картон на мрачните мисли!
Миме , и на мъжа служебната е от тези с плъзгащите врати, наистина са много удобни, голямата ни зимна количка влиза без да се сгъва отзад, което е голямо улеснение.Искат да му я сменят с една нова и страхотна, но той не ще  Laughing Вие ще откриете сезона на морето, ех блазя ви  Whistling Ама така е , като станат две децата човек трябва да се съобразява повече, така че сега ви е времето да ходите на ранно море.
Драга, историята с Андреа направо ме изуми  Shocked Моето само да го преместиш леко и веднага отваря очички.

# 471
Ели, то не пречи да се обадя. Само трябва да се организирам малко по-добре... Може би като каката приключи училище. Не съм те забравила  Hug

# 472
  • София
Нели,на бръмбарка така й се зачервяват бузите.Марулка ме подсети,че може да има връзка с никненето на зъби.Мажа я само с Lipobase. Peace
Бубичка,я виж как добре стои детето! Heart Eyes Мойте също не се изправят сами. Peace

Леле,станахме на 9 месеца! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 01:11 от milasara

# 473
Честити месечинки  Hug

# 474
Добро утро Hug

Мила, честита месечинка на бръмбарите и на астралните ви близнаци!!!   bouquet

Драга, Андреа ще остави с отворена уста и всички, които прочетат поста ти Shocked Laughing Спящата красавица!! Wink
Бубе, браво на Писанка Peace

Хайде, откривайте сезона на морето, че и ние от 23-ти май се гласим до Анталия да отидем  Party

# 475
Мила да са живи и здрави малките бръмбароци  Hug Много вкусна торта дайте едно парченце насам  Laughing
По повод бузките, водих Калина при педиатъра по повод един обрив зад ушите и на нас предписа кортикостероиден крем Адвантан + капки през устата. Ноооо въпреки, че се консултирах, взех и второ мнение и ми казаха че няма проблем да се маже Адвантана, аз намазах един път и повече не съм. Изчетох доста неща и мисля, че дечицата ни сами ще израстат тези обриви. Само да вметна Калина от както се е родила все има някакви пъпки по лицето, мазала съм с много неща и като че ли затихват в даден период. Сега покрай зъбите мисля, че се активизираха повече. Доктора каза щом няма по тялот значи е само лека атопична кожа на лицето и може да е от всичко  Grinning Малееее много дълго стана извинете просто споделих по повод питанката на НелиР. Мойто лично мнение е, че не бива да се прекалява с кортизоновите препарати, ползвала съм при един розов лишей и след като за два дни всичко се скри си вадя зиводите каква химия и каква сила има в тези кремове  Peace

Момичета, ако нямате нищо против да се присъединиме към срещите ви, моля споделете кога се срещате та да се включиме и ние  Hug

# 476
Тан - и по новините ви дадоха дъгата. Веднага се сетих за теб.
Мила - Браво на мармотчето ти. Подозирам, че сте в една детска градина с племенника на моя приятелка. Той също вчера имаше тържество и бяха големи трепети. Но, все пак е София, така  че може не в една градина  да има тържество.
Миме - слагай бурканчетата и не го мисли. Почивайте си  и се забавлявайте.
Julsko bebe - и моята шапка скри. Какъв е тоя сън. Браво на Бузанка
Бубе - много сте хубави изправени. А, сега вече спокойно.

Честити месечинки на всички порастали бебоци!!!

# 477
  • София
Добро утро мамита!
Миласара честити ви месечинки!
Бубичка честита ти стъпила госпожица!
Юлско бебе браво на Андреа, здрав сън има детето!
Ние пък след толкова дълги усилия се научихме да пълзим и се изправяме сами в креватчето. И двете неща от вчера, явно идва момент в който достатъчно укрепват и проявяват уменията си. Както я бях остовила на килима като друг път, за да оправя някои неща за банята и хоп тя допълзя до банята. А за изправянето и преди се е изправяла, но беше много нестабилна и падаше, а сега вече е съвсем стабилна, даже се подпира на мишниците и с извадени ръчички на вън пляска, малко сме като в цирка с онези дресирани животни които ги учат да показват на публиката да пляска. Laughing

# 478
# 479
Привет!
Мила, веднага си взимаме парче от вкусната торта. Да са живи и здрави бръмбъроците! Честито и на останалите днешни месечинковци!
Юлско бебе, и мен ме смаяхте с този сън. И на фона на дремването от ок.20-30мин напоследък на Моника това за мен си е направо чудо. Mr. Green
За зачервените бузки, както вече каза и Марулка при нас пробиването на зъбки винаги е съпроводено със зачервени бузки и също толкова зачервено дупе. Ето сега се виждат горе два резеца пробиващи и пак ни греят бузите.
Бубичка, едно голямо браво и от мен за Писанка. Ама как да не и се радва човек. Hug
Напълно подкрепям frida относно кортизоновите препарати. Не бива да се прекалява, независимо от причината, много са коварни. Peace
Ели, аз май много не вярвам на суеверия, но в това че те чака нещо хубаво след като видиш дъга, много ми се ще да вярвам. Mr. Green
Липсва ми Мама Диди, пак нещо зачезна. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт