Юлски бебета-Тема 31

• 22 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро! Вчера си преинсталирах компа и сега ми е като чисто нов.Нямам никакви програми;вкл и фонетична кирилица.Супер бавно пиша и затова самс ще ви се похваля,че имаме нова количка:

# 481
Мила, подозирам, че тържествата ни са били с една и съща тематика, че и при нас имаше щъркел.: ) Честити месечинки! Hug
TANI80, нашето тържество също беше вчера, трябваше да е за първа пролет, но го отложиха заради варицела, а вчерашната дата са я избрали и други градини, може би защото беше Денят на Земята.
Джиджи, наистина това са едни от най-вълнуващите мигове, осъзнавайки колко е пораснало малкото човече!
Миме, голям майтап беше с този чорапогащник, говорехме си с една майка преди да започнат как трудно сме намерили, че техния бил голям, а аз съм взела ала-Мулен Руж.. и по време на представлението имаше един танц, в който се надупиха и си вдигнаха полите, скъсахме се да се смеем с майката. Та Юлиана с мрежест чорапогащник, а другото момиченце с "жартиери" (госпожите са прикрепили с ластици големия чорапогащник).. та на много сладък, неволен, но и забавен и прекрасен Мулен Руж бяхме. Simple Smile
Бубичка, браво на Преси!
Цветен прашец, браво и  на Кати!
Драга, и при нас такава непробудност не помня от както беше на 1-2 месеца. Simple Smile
tan, благодаря и аз за споделената дъга!
Кукумявче, честита нова количка!

Зачервени бузки - и при никнене на зъбки! Peace

# 482
Добро утро и от мен,

Буби, браво на детето. Видя ли, пък ти му даваше зор.
Цветен, браво и на Прашинката.

На Калина бузите й пламват, ако й е топло. В колата става на доматче, ако не пусна климатика.

# 483
Добро утрооо!!!!!

Денят е прекрасен! Не мислите ли?!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодаря ви за поздравите за спортния ни успех  Mr. Green Hug

Бузките и преди й бяха червени, но не помня дали беше точно като избиха 2та зъба или малко преди това.. А вчера е било от разходката, подухваше доста силен вятър от време на време, а слънцето беше наистина силно. Сега вече не са червени Simple Smile А с мазането с крем където и да е и с каквото и да е не бързам.. Да не кажа, че лицето не съм й мазала до сега, а мазането след баня го разредихме доста. Peace
Ето ги сега /заспа душицата на пода като циганче  Heart Eyes /

# 484
Бубичка честито! Ние пак не стъпваме  Crossing Arms Отивам да приготвям пюретата и да изчезваме  Crazy

# 485
Майчета,не съм ви чела,че бързам.Само да кажа,че забягваме на хижа събота и неделя.Ето къде ще се подвазивам два дни http://87.121.78.70/gallery.asp

Тан, идваме днес в Карнобат и утре запрашваме към Медве. Следобед предполагам,че ще излезем и може да се видим.  Hug

Ако не се включа днес по-късно приятен уикенд и да слушате бебчетата  Hug

# 486
Вземи ме, Дидиии, вземи меее!!!
Както казваше Ачо циганина от "Дунав мост" "Вземете ме бе.. с.. мене си"  Joy

Ем, ще започне.. Преслава започна след непрестанен тормоз от моя страна. Не я вдигам от под, легло, от каквото и да е без първо да я изправя.. Ама да ти кажа "не се притеснявай" знам, че не става... Hug

# 487
Привет и от нас!
Честити месечинки на бръмбарите, да изгонват сополите и да раздават усмивки!
Пак сме от ранобудните, но днес мама успя да изчисти, да врътне една пералня, сега ще сготвя едно пюренце и изчезваме да събираме Vit D.
Буби, Цветен, браво за постиженията на девойките. Божидар все още си използва краката за да си смъква чорапите и да си яде пръстите, дори като го хвана под мишниците прав не се сеща какво да прави .
Момичета, да ви питам, взех стерилизиран зелен боб на Бондюел, но как да го съхраня като отворя консервата, може ли да го замразя във фризера? Другото е, че е със сол, дали да го изкисна във вода да се обезсоли?

# 488
Роси, точно от същото се оплаках миналата седмица.. Не, че не се изправя сама - тя и сега не се изправя сама, а като я хвана подмишниците. Знае да си търка краката да се събуе в редките случаи, когато е с чорапи, знае да си подаде играчка с краката към ръцете, ама не и да ги изпъне и да стъпи.. последво терор от моя страна и стъпна  Heart Eyes А тя Преслава не си седи в креватчето.. как да се изправи на решетката Joy Слагах я тия дни, де, но категорично НЕ може. Ще промогат всичкооо Hug
Не съм сигурна, дали, ако замразиш вече консервирания фасул няма да се смие. Можеш да си го направиш на манджичка - свари го и го пасирай с бульона и чак тогава го замрази. За друг начин не се сещам. За да го обезсолиш може да го кипнеш в една вода и я да изхвърлиш... или да го изкиснеш.. Не знам кое ще е по-ефикасно.
Аз имам още няколко готови пюрета и съм решила да купя замразени зеленчуци тия дни и да готвя!  Crossing Arms Пък месо.. или ще се престраша да си купя общо от магазина или ще купувам от "чистото месо" на Хипп, например.

# 489
Отказах се от зеления боб, ще изчака още един ден, консервата ще си я изям аз, пък довечера ще купя замразен. Сега му направих картоф, няколко кубчета замразена тиква, тиквичка, карфиол, морков и 2 см. от бялата част на зелен лук, мирише много вкусно, ще видим дали ще го одобри, че след опита с месото ме гледа много подозрително какво се опитвам да му пробутам.

# 490
  • Варна
ооо Диди вие в "нашия" край ще ходите  Laughing на свекъра родата е от Калояново  Mr. Green да кажеш после как е, може да се възползваме от близостта на бабите и да отскочим и ние  Wink

# 491
  • Варна
Здравейте!
Забелязва се раздвижване, стягане на куфари, ще ни се отпусне душицата най-сетне! Ние решихме да отидем на Фестивала на зелениката в Странджа на 7 и 8 май. Най-после планинааа, нямам търпение. Гласим се да направим и един малък поход, но се чудя дали със слинга или да търсим раничка за бебе.

Роси, като бях на една лекция за захранване казаха, че степенуването на продуктите, като най-препоръчителни е пресни, след това замразени и накрая стерилизирани. Аз се сдобих с малко замразен зелен боб от градината на свекър ми и даже преди малко го сварих. Чакам Дидето да се събуди да и дам да го опита. Simple Smile

Момичета, от няколко дни положението при нас е трагично - оставя ли я за няколко секунди, независимо къде (в кошарата, на столчето, на пода), започва да реве неистово и се захласва. Ако съм я оставила на пода, тръгва към мен, започва да ме дърпа за панталоните и да се катери по мен, пищейки през това време, разбира се. Някакъв ужас е, не мога нищо да свърша...

# 492
  • варненка от София
Здравейте момичета, кокичета. Днес ми е особено приповдигнато настроението, защото и аз се подготвям за първото тържество на кака в градина, голяма тръпка ми е. Стефи ще е кокиченце. Приготвих питка на дечицата и вече нямам търпение да се стягам за градината  Embarassed Мила, вероятно и аз ще рева, много ми е слаб ангела, а и с хормоните покрай кърменето съм една голЕма кифла! И понеже съм кифла, рекох питка на направя за децата, пролетна с китки. Ето я и нея:

Роси, както са ти казали вече, можеш да вземеш замразен фасул, с консервирания се подкрепи ти по-добре.

Аз също като адашчето ще кажа, че от зъбоникнетето, освен че дупето може да се подсече, много често и бузите изпръхват и стават розови.

Кейт, сега са на фаза децата да не изгубят мама, да не останат сами и е нещо напълно нормално. Едни деца реагират по-будно, други не, но и Неви е залепена за мен яко. Пъпната й връв явно не е прерязана в родилното и сме още скачени.

Освен и аз да пожелая бон вояж на труристите и хубаво да изпечете дупарите на морето.

Джиджинка, къде е точно този готин гамазин, в Младост 2, нали? Като дойдем след две седмици да го посетя. Изобщо нали ни чакате за младостки разходки с другарката Нева, нали, нали, нали?!?!?!?!?

Хайде, отивам да се приготвям и слънчев ден ви пожелавам.

# 493
  • София
Цоп!Току-що фризирана и горда притежателка на ново червило (в моя случай си е събитие,че хич не се гримирам). Flutter bowuu

Марулка,потекоха ми всички лиги. Crossing Arms И магнитче даже те чака,айде идвайте по-бързо. Hug
Кейт,моля ти се кажи какво е това зеленика,че сънувах такова нещо наскоро и се чудех дали изобщо съществува това чудо. Peace
Мама Диди,хубаво да си починеш и да ви е много весело!
Сиси,същата схема и при нас-тържество за 1ва пролет,отложено заради варицела. Mr. Green

Благодаря за честитките,момичета! Heart Eyes Hug

# 494
  • София
Здравейте мами,

ние освен да ни няма вкъщи май друго не правим  Blush

Може ли някой да ми отговори на: Мога ли да сключа граждански договор без това да наруши по някакъв начин майчинството ми? В момента съм на трудов.

Общи условия

Активация на акаунт