Юлски бебета-Тема 31

• 22 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Миме честито ви зъбче-хайде още едно бебе напусна отбора на беззъбите!
Джиджи-Стелла е толкова нежна----ех,принцеса
Цветен прашец-мале,мале-екшън!Да не направите набързо един беболин сега-така,по тинейжърски-из полята...

# 121
Добро утро, момичета!
Влизам само да ви почерпя - МОЕТО МОМЧЕНЦЕ СТАВА НА ЦЕЛИ 10 МЕСЕЦА!

От снощи сме в зверска зъбашка /надявам се/ криза. Събуди се в 1,30 със страхотен рев, не се успокои, дори когато го гушнах. Мазах с Калгел, дадох Theetha и накрая вече една малка лъжичка Калпол. Заспа в ръцете ми  #Crazy Нещо, което не се е случвало от както беше мноого мъничко бебенце.
Тази сутрин се беше оакал буквално до ушите. Има разстройство и зачервено дупе.

Дано бързо и лесно да никнат тези зъбки и да ми е здравичко и щастливо детенцето!!!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА И НА АСТРАЛНИТЕ НИ БЛИЗНАЧЕТА!!!

# 122
Добро утро   bouquet

Буби,моля те - за какво обиждане изобщо може да става дума  Hug

Прашец,браво на вас- само така. Аз съм много по тези изпълнения ама ставаше само със старото гадже.Мъжо е много срамежлив и притеснителен.Ама де ми се падна и на мен  Mr. Green

Тани,още от рано ли ще я започваме с коктийлите  Mr. Green  Честито ти порастнало момче - честито и на другите 10-месечинковци. Да са здравички и да радват мама и тати  Hug

Катето чака да яде ама мама искаше да прочете първо на леля Прашец историята  - не ме е срам  Embarassed

# 123
  • Кърджали
Добро утро!
Кати се е лепнала за мен и не ме пуска.
Да се присъедимим в отблора на очакващите всеки момент зъбче. Почти е избило, та тия дни ще черпим таткото с мастика.По тоя повод Катерина се събужаше 99999 пъти тази нощ. Гелчета, мелчета нищо не помагаше за сън... Явно докато не избие зъбчето съвсем ще е така.
Сега се наливам с кафе, изпих го направо на един дъх, ама организма ми не го отчете.Умирам за сън. Само чакам към 9 и нещо на Кати да и се приспи и лягам след нея. Днес ще е мързелив и поспалив ден явно.
Нещо ме притеснява и кърменето. То Кати винаги си е сукала едновяло, ама напоследък не можеш да разбереш яде ли, или просто си виси със цица в уста.Нещо ме човъка че така накрая та сама ще си спре кранчето....
Джиджи, много хубави снимки.
Честити месечинки!
Да са бели и здрави зъбчетата!

# 124
Добро утро Hug

ТАНИ, ЧЕСТИТА ВИ МЕСЕЧИНКА!!!!  :bouquet

:....ох, тия зъбешки кризииии..... ooooh!

Прашец,  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace  Peace А, с коментарът на А4 определено ме разсънихте Joy

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 08:45 от djidjito

# 125
  • София
 ooooh! Присъединявам се в отбора на неспящите. Тони се буди 100 пъти тази нощ и направо започва да пищи. Е, сега си лежи в леглото и си пее, говори си...
Много имам да чета и като гледам пак има вдигане на адреналина.

Hug

# 126
  • София
frida, Mime-to защо не ползвате услугите на някое момиче от форума за поръчка от Англия, аз поръчвам с ivasl - няма да плащате тези 8 или 7% върху стойността на стоката, само се плаща транспорта от Англия до тук, който е 5 лв/кг. После тя ги пуска нещата с Еконт, а ние там имаме 40% отстъпка - за около 2 кг идват около 4 лв в София
Чочи, би ли ми казала кои бяха първите три места от анкетата за слънцезащитните, че забравих да погледна Praynig
Тани80, честита ви месечинка
Цветен прашец hahaha, много готин спомен си имате Mr. Green
Александра, ти ли ме беше питала дали майка ми е от родопския края заради изреченията на диалект? Не, те са от македонския край Mr. Green. "Бишката се буна у гльольо означава : Прасето се хвърли в локвата, а "На едно чикорче, едно дживджиганче урда чопка е : На едно пънче, едно връбче яде извара  hahaha

# 127
Миме, честито ви зъбче и на вас, наздраве с една мастишка от мен Laughing. За количката се отказах, голям автопарк ще направя, но за дрешките не съм се отказала, така че да не ме забравиш ако ще поръчваш или ако ще поръчваш през тази фирма, може да ги обединим, да дойдат заедно до БГ.
Виржинити, дано всичко мине добре, незнаех, че хернията е толкова рискова операция, съжалявам за брат ти и майка ти.
Ралче, ако поръчваш от М&С, свиркай и ти.
МилаHug.
Пак съм изпуснала вечерното шоу Joy. Цветен прашец, много се смях, бас държа, че на теб не ти е било така смешно, но си е много смешно.
Едно време и ние правехме така, където когато ни хване "нуждата" Joy. За щастие не сме попадали на патрулки Laughing.
Аз за разлика в секса не мога да кажа да има, само дето и мен много ме е страх от болка. Аз също хич не съм ентусиазирана и се надявам мъжото да заспи, че да не напада. От както съм родила е направо пустош, но и на него не му се прави много, защото Андреа е при нас и се притеснявал.
Нели, мерси за превода, нямаше да се сетя определено Joy.

# 128
Алооооо, майчета - какви са тези писимистични прогнози за "любов " с половинките - само аз и Фрида ли не сме наред  Mr. Green Я се вземайте в ръце  smile3508 Все едно чета баба си./да не ми се обидите сега-от добри чувства/ Млади хора сте.Децата не мисля,че пречат за това. Тя и Катя спи при нас ама не е болка за умиралка Crazy

А казах ли ви ,че вчера докато се връщахме от разходката по черноморието и близо до Малко Търново ни спряха полицаи.Още преди да слезе мъжа ми чувам " Ооооооо ,Дамяне/мъжа ми/ ,ти ли си " Бях готова за разправии ама се оказа познат колега на моя.Че заприказваха се те а аз слязох и седнах на една пейка на слънце.След 5мин чувам колата се запали и моя ще тръгва.Викам му "Ейййй ,мен няма ли да ме вземеш". Полицая умря от смях а Дамянчо изобщо не забелязал,че ме няма в колата.  #2gunfire

Някой може ли да ми каже от къзе да гледам вчерашния епизод на ББ истината но не на части а като цяло предаване  newsm78

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 09:34 от Мама Диди

# 129
  • София
Мамо Диди, в Замунда го има  Peace
Да попитам, някой ходил ли е на повторно Манту. Нас ни пращат пак, че нямала белег Rolling Eyes

# 130
Мамо Диди, в Замунда го има  Peace

Толкова бързо ли - ей тези хора не спат  Mr. Green - сега ще видя мерси  Hug
Нели,как да го намеря- не ми излиза

# 131
Диди, в сайта на Нова или Вбокс... А, ето Нели казва Замунда.  Peace

Мале Прашинкаааа, колко якоооо  Party С моя мъж не сме имали такива изпълнения, ама то е щото имаме кола от след като се роди Преслава.. ПЪк и книжките ни са нови, та до сега само в автбуси сме имали възможност.. Линията София - Стара Загора е удобна да знаете  Joy
А Диди като каза за черноморието... още помня едно лято /работех в Синеморец докато бях ученичка/ с един колега, в една гора между Синеморец и Резово.. ехххх  newsm56

Продължавам си драмата с кличките.. къде освен в май тойс и Мадъркеър мога да разгледам колички...
Ралче, от къде взехте Пег Перегото... Много си харесах Ариа на Пег перего... и имаше една в продавалника и съм я изпуснала...  Twisted Evil

# 132
# 133
Бубичка, не миряса с тази количка  Laughing Не мога да ти кажа къде да търсиш, искам само да вметна, че за мен по-удачния вариант на лятна количка е да има напълно легнало положение. Колкото и да е - лятно време човек се задържа по-дълго навън, все ще му се приспи на детето. А тези лекичките и удобни колички не стават за спане - трябва да накланяш количката назад и да се чудиш къде да я подпираш, шантава работа, от опит ти казвам Peace

Миме, честито ви първо зъбче!

Честити месечинки на бонбончетата  Heart Eyes

# 134
  • София
Добро утро мами!
Тани честита ви месечинка!
Мамо Диди   Joy Joy Joy
Юлско бебе хич не ми беше смешно в началото, ама после хубаво се посмяхме.
А-4 да ти кажа, абсолютно е възможно да се окажеш права за беболина (ама дано не си, че не е минала даже 1г. от секциото), защото накрая презерватива не си беше на мястото, а го намерих вътре в мен. По-лошото е че по сметките ми се пада да съм била точно в овулация и сега се чудя дали да си купя от тези хапчета които предотвратяват бременност ако се изпият до 72 часа след половия акт. До сега не съм пила и малко се колебая, да не вземе да не ми разбъркат хормоните нещо, че и без това едвам се понаредиха.  Mr. Green Някой пробвал ли ги е да сподели опит, че нещо се притесних. 
Аааааа Бубичка ти на още "по-обществено" място в автобус, а пък и в гораааа.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт