Юлски бебета-Тема 31

• 22 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хоп-троп!Току-що се връщам от тържество в ДГ на малкия батко.Страхотен кеф,а аз ревах почти през цялото време. Heart Eyes Пяха песнички,танцуваха,а мойто мармотче беше щъркел. Heart Eyes Heart EyesИзтропаха и една ръченица. Mr. Green

Мимето,на закуска със сигурност ще има яйца,ако не те притеснява,че са местни. Peace Взимай бурканчетата и почивай активно. Hug
Сиси,Джиджи,по 10 целувки на Влади и Стелла. Heart Eyes

# 451
Мила, зная как се чувстваш. Каката е почти 6 годишна, а аз още рева на тържествата. Mr. Green
Вижте каква двойна дъга се е извила над Карнобат Simple Smile

# 452
Миме, вие от кога до кога бяхте резервирали?

Аз вече започнах да вадя багажа, че ако оставя за последния момент ще изпозабравя сума ти и неща.
Аз взимам бурканите и изобщо не се притеснявам. Смятам, че багажника няма да ни стигне, ама да видим....  Joy

# 453
  • София
Ние сме от 29-ти, седем дена, или 6  Shocked, ще звънна да питам сестра ми  Laughing Аз се чудя дали алфата изобщо ще ни събере багажериите, май ще се ходи с вана  Thinking ? (не вана за къпане, а превозно средство ван  Joy)  Бутащата количка ще ми обърка нещата, ама без нея не тръгвам, тя ми е като проходилка.
Сядам аз тая вечер да правя списък, че време не остана.

# 454
(не вана за къпане, а превозно средство ван  Joy)  

Стана ми ясно от първо прочитане.  hahaha Joy hahaha На мъжът ми скоро идва времето да му сменят служебната кола и от сега си е поискал комби.  hahaha Joy hahaha

Ние сме от 1-ви (до 9-ти) и май мисля да станем рано в събота, че по това направление сигурно ще е ад.

# 455
  • София
Обадих се да питам, ние на 5-ти си тръгваме. Кажи му направо ван да иска   Mr. Green. С плъзгащи врати, лесно е за столчето и, а отзад направо си качвам количката,  без да я сгъвам. Даже има 2 столчета за човеци  Laughing, ама според Филип сме щели да се съберем и в нашата. Следващата наша ще е ван, ама ще почака, тъкмо за второто  Laughing

# 456
Като подхванахте темата за вановете, утре мъжо отива да купува s-max. Ние нали си продадохме нашата кола и близо 2 седмици сме с колата на нашите, пък тя е едно малко пежо, едва се събираме 3-те отзад, пък количката въобще не се побира в багажника. А пък ние нали сме свикнали в почивните дни все на накъде да  ходим, направо все едно в изгнание бяхме.
Диди, по този случай сме решили утре вечер да си вземем китайско от вашето ресторантче. Mr. Green

# 457
  • София
Мимето спокойно си взимай уреда ако ти се занимава с готвене на почивката, не им мисли тапетите, ходила съм там не съм забелязала да имат. Mr. Green Аз обаче не бих си го причинила и на почивката почти съм сигурна, че от хойкане няма да ми остава време да готвя.
Ееех дъга от кога не съм виждала на живо. Ами и то от къде да видя знам че дъгата се появява само там където е чисто (въздуха имам предвид).

# 458
Добър вечер-много благодаря за отговорите за козето сирене-с това ще започна.
Да се отчета от консултацията-не че ми се иска,но все пак-отслабнали сме с 300 гр и сега сме 7500,на височина сме + 1 см и сме 72. Доки каза да се примиря-явно така ще е-важното е че не е боледувала и е активна. Моля, който имаше онази таблица новата на СЗО с персентилите за килограмите и я разбира да ми каже долу-горе къде сме Praynig
Юлско бебе-какво каза доки при Вас

# 459
Добър вечер дами...

Как сте в тази чудесна пролетна вечер? Надявам се добре. Всички болнички да оздравяват на минутата.

Тан, ей, дъга. Благодаря, че ни я показа. От известно време си мисля да ти кажа - снимките в подписа ти са супер, ама то с хубави модели, всичко става.
А4, щом доктора ви е спокоен и ти трябва. Защо така отслабва дребната, каза ли?
Мацко, освен навън да си сипваш готово пюре в твоята чиния... пък адашката току виж се излъгала hahaha
Мила, викаш хубаво нещо са тържествата в ДГ. Ще я видим тази работа и дали ще ни огрее в събота.

Ей, с тези курорти и пътешествия само разваляте дисциплината. Crazy

Не можах днес да се организирам за срещичка. Трябваше да пообиколя и да оправя застраховката на колата, маркировки, такива ми ти работи. За утре има ли желаещи?

# 460
А4, какво ви беше рожденото тегло?
Jillian  Hug

# 461
  • София
Джил,стискам палци за събота. fingerscrossed Утре бих могла да се включа след 14ч.,че ще ходя на фризьор. Flutter Свирнете,ако се организирате. Whistling

# 462
Благодаря на всички за поздравите за месечинката ни Hug

Eх, друго си е като пекне слънчице...... Party
Тан, страхотна дъга Peace Наскоро видях на живо и в същия ден ми се случи нещо много хубаво Party

Сиси, Мила, вашите пчеличка и щъркелче ме просълзиха...предполагам това ще бъдат едни от онези моменти, толкова мили, силни и паметни...

Миме, а София яла ли е досага храна от бурканчета?? Ако не е, пробвай преди да заминете, защото може да не ги приеме Confused
А4, Ема злояда ли е?

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 22:18 от djidjito

# 463
Миме, каза, че вече е слязло към гърдичките и вече ще се наложи да пие антибиотик.На мен не ми е хрумнало да питам за инхалации, а не ми се рискува с такива методи,щом вече е слязло към гърдичките.
А4, лекарката каза, че вече е доста по- добре, не хриптят така дробчетата, тя и видимо е много по- добре, хремата и почти спря. Пак пее по цял ден, но пък разболя дядо си. Милият е без глас, имахме групово ходено до поликлиниката, в съседни кабинети ги преглеждаха Laughing.
Тан и по телевизията я даваха вашата хубава дъга, прославихте се Grinning.
Да ви разсмея, излизайки от кабинета, оставих един брой докторка и един брой сестра с отворена уста. Бузанка заспа по пътя до поликлиниката, извадих я от количката, съблякох я, преслушаха й гърдичките отпред, после я обърнахме отзад, облякох си я и пак я върнах в количката, все така спяща. Направо им скрихме шапката в кабинета Joy.
Завиждам за срещитеее Sad. В понеделник сме на контролен, ако каже,  че не сме ходещи бацилчета, другата седмица се надявам да се присъединим.

# 464
Хахаха, Драга, Анди е страхотна!  Heart Eyes

Аз идва пак с моя проблем със стъпването... повечето от вас вече са минали и забравили за това ама аз.. да си покажа гарджето!

За вас може нищо да не е, но за мен е много.. Благодаря ви за съветите и помощта!  Hug
Много ми е вълнуващо.. извинете  Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт