"Мисия Лондон"

• 18 434
  • 158
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,аз като новодошла във форума ще се опитам да изразя мнение по въпроса.Мисля че филма е точно отражение на българска действителност.Доближава се доста с поведението на бившата президентша.Единствения недостатък е че ако се гледа от чужденци ще бъде неразбран.

# 91
Като ви чета,направо ми се струва ,че друга книга съм чела.

Четох и книгата, гледах и филма - страхотни са!

Ще го гледам още веднъж непременно!
Моля,кажете ми кое и беше страхотното?
По отвратително нещо/освен детската,,Лили/ не съм чела.

# 92
Привет, на страницата на "Мисия Лондон" във фейсбук казват, че официалната ДВД премиера е на 26 октомври...

# 93
  • Пловдив
има ли вече от къде да се дръпне филма  bouquet

# 94
Привет, на страницата на "Мисия Лондон" във фейсбук казват, че официалната ДВД премиера е на 26 октомври...

Тъкмо влязох в темата да попитам кога ще го пуснат на ДВД. Благодаря за инфото  Peace Аз сега чета книгата и с нетърпение чакам да си купя филма  Grinning

# 95
Значи към 30-ти октомври ще го има по торентите на DVDRip.

# 96
Значи към 30-ти октомври ще го има по торентите на DVDRip.

Най-вероятно да.

Аз обаче мисля да си го закупя официално (сигурно ще ми е първия официален диск)  Mr. Green, заслужават хората, които са го направили.

# 97
  • Пловдив
 pina  bouquet   Благодаря за инфото.

# 98
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Хаха, сигурна съм, че датата 26-ти не е избрана случайно... нали е имен ден на Димитър Митовски и сие с това име

# 99
има ли вече от къде да се дръпне филма  bouquet

Има, да. в Изохънт го има филма, аз го гледах.
Най-после нещо свежо, самоиронично, много в 10ката филм.
Отдавна не съм се забавлявала така.
Малко дикцията им куца и трябва да си съсредоточен, за да разбереш каккво казват.

# 100
  • КиТ
има ли вече от къде да се дръпне филма  bouquet

Има, да. в Изохънт го има филма, аз го гледах.

И в арената го има Peace дръпнах си го,от кога го чакам да го видя тоя филм,щото нещо в замундата пероидично проверявах,но....

Та изгледах го имаше доста добри попаденя,има и кво още разбирасе да се желае! Peace

# 101
От повечето филми има какво да се желае, Пламче. Предвид новите "традиции" в родното кинотворчество, "Мисия Лондон" е направо велик.

# 102
На мен от Изохънта на ми сваля, можете ли да дадете линк към точния торент, от който сте го свалили.

Плами, няма го вече в арената, махнали са го поради оплакване.

# 103
  • КиТ
Права си Пуци,ама викам да не го хваля много да не ме нападнат Mr. Green Rolling Eyes

Гледах в Читалището(където щях да стана на шушулка cold) в Свищов " На лов за древни хишници"също много добър филм за нас децата на прехода Sunglasses Peace Препоръчвам го горещо Peace

Плами, няма го вече в арената, махнали са го поради оплакване.

Хей значи съм хванала промоцията newsm47 bowuu bowuu bowuu bowuu,същност един колега беше до мен в кафенето и търсеше някъв филм и случайно го видях,че го има там и му викам,тегли,тегли че да си го вземе на флашката hahaha hahaha hahaha hahaha

Ела в скайпа ще ти го пратя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,имаш късмет,че съм голяма чистница  ooooh! и не съм го изтрила! Rolling Eyes Mr. Green
Ти си ми писла във фейса,ама сме се разминали,че ме нямаше за малко Crazy Peace

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 16:48 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 104
  • 1st floor
Плами и аз искам!!! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт