"Мисия Лондон"

• 18 433
  • 158
  •   1
Отговори
# 135
PoLy_PoLy   bouquetза линка , добре че не се прекарах да отида да го гледам на кино - филма е световна тъпотия , но аз от упоритост го изгледах докрай

вие двете сте единствените, от които чувам подобно мнение  newsm78
нищо лично, въпрос на вкус явно

И на вкус, и на ниво на очакванията, и на чувство за хумор, фактори колкото искаш  Wink

# 136
PoLy_PoLy   bouquetза линка , добре че не се прекарах да отида да го гледам на кино - филма е световна тъпотия , но аз от упоритост го изгледах докрай

Трета.  След всичките приказки, пълно разочарование.  Бай Ганьо по Европа, но много, много слаб.

# 137
  Четвърта.

# 138
И на мен изобщо не ми хареса Crossing Arms

# 139
На мен пък ми хареса.  Laughing  И ще го гледам пак. Simple Smile Получих го като подарък от дъщеря ми.

# 140
На мен ми е интересно да споделят мнение тези, които са чели и книгата - кое повече им е харесало. Всъщнопст, по-интересно ми е дали на някого филмът е харесал повече от книгата.  Laughing При мен, нормално, беше обратното.

# 141
Книгата! Книгата!
Макар че и филмът ми хареса, но не можа да ме докара до такъв възторг, като книгата.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 17:35 от Ellea

# 142
  Книгата много ми хареса!

# 143
Е, сега вече ме заинтригувахте да прочета и книгата.  Simple Smile

# 144
Книгата! Книгата!
Макар че и филмът ми хареса, но не можа да ме доката до такъв възторг, като книгата.

И аз съм така  Peace Най-вече защото филмът не беше хапливо-ироничен, а доста по-опростен. Но пак си ми хареса.

Fortuna, непременно я прочети, определено си струва. То мен ако питаш всичко на Алек Попов си струва, но това си е лично мнение.

# 145
на мен "Черната кутия" ми хареса даже още повече, но имам леки задръжки по отношение на разказите по принцип и не съм му ги чела - добри ли са?

# 146
Хаха, да, "Черната кутия" е страхотна! Разказите на мен страшно ми харесват, с такава лекота пише тоя човек - трилърски, ужасни, с комедиен оттенък, много са хубави.

Есетата в "Спътник на радикалния мислител" също са чудесни.

# 147
  • Бургас
И на мен не ми хареса изобщо...очакванията ми бяха големи изглежда...трябваше да се настроя по-зле ,за да не се разочаровам след това...скучен ми беше ....целия:)

# 148
 При мен беше същото. Прекалено много очаквах заради суперлативите, които се писаха и изговориха за най- добрия български филм за годината. Дори не ми беше смешен. Историята е постна.

# 149

Трета.  След всичките приказки, пълно разочарование.  Бай Ганьо по Европа, но много, много слаб.
+1.

Общи условия

Активация на акаунт