Тренировки в домашни условия-9

• 46 078
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Linz
Днес- кардиото на Деби Сийбърс + 6-минутния корем.

krisskka, слим серийте на Деби са подходящи. Можеш да започнеш с слим ин 6- първата част и постепенно да преминеш към по-натоварващите части.

# 556
  • В градината...
Здравейте. В петък направих К. Смит и получих мускулна треска на дупето отстрани и отзад на бедрата. Дотогава тренирах по една програма. Явно, смяната си казва думата. В събота пробвах Трейси Андерсън - ех, не мога да й вляза в странния ритъм. А упражненията за дупе, последното, с кръстосването на крака и опъването им в страни - направо изплезих език!

# 557
  • София
Трейси Андерсън за дупе  Peace Peace
аз имам желание да тренирам с големи тежести, но все не можех да си намеря подходяща програма, с музика инструктор и вс останало
вчера обаче попаднах на това и съм мн хепи Simple Smile днес ще го пробвам сефте Simple Smile

# 558
Здравейте  Simple Smile
Вчера - кардио с Шалийн.
Днес - 30 минути интервално кростренажор и каланетика час 22.

# 559
мацки, нещо и аз се обърквам от всичките тия имена: Трейси Андерсън, К. Смит, Деби Сийбърс, Шалийн... дали някой не може да обобщи с линкове и кратка информация за всяка от програмите... преди време още едно момиче спомена, че е доста объркващо... аз дето следя темата съвсем се изгубих, пък камо ли някой, който сега влиза... е, какво ще кажете? ако мислите, че ще е по-лесно може примерно на лични ми пращате: Трейси Андерсън - линк - програма за... за няколко дни ще ги систематизирам... или някой друг, ако ги има, да ги даде  Hug

# 560
  • София
Аз също ще се радвам да се направи някаква такава систематизация, защото ми е доста трудно да се ориенрирам. А дали няма някакъв начин да се качат определени тренировки в замундата да кажем щом вече не може в докс-а?  Hug

# 561
Трейси Андерсън за дупе  Peace Peace
аз имам желание да тренирам с големи тежести, но все не можех да си намеря подходяща програма, с музика инструктор и вс останало
вчера обаче попаднах на това и съм мн хепи Simple Smile днес ще го пробвам сефте Simple Smile

Мацката с "чинийките" /Кейти май й беше името/ има доста програми с по-голями тежести. Аз дадох линк към всичките й програми в руския торент малко по-напред. Като тръгнах да свалям нейни неща, точно това ми направи впечатление. Им някаква програма от три диска и май цялата е базирана на тежести  Rolling Eyes

Аз вчера и днес си дадох почивка, поради ежемесечното женско неразположение  Laughing Но от утре мисля пак да почвам. Лошото е че последните месеци няколко дни преди цикъл и пълвите дни от него умирам от глад  Rolling Eyes Определено нормалните ми порции не ми стигат  Tired

За систематизицията - както кажете. Аз се ориентирам в имената и програмите без проблем, така че ще се включа с каквото мога  Peace А в новата тема, може да ги сложим на първа страница.

# 562
Веси, ако си на ти с имената, можеш веднага да ми спестиш кански мъки и да напишеш всяка от дамите (кати, трейси и компания) какво предлага  Hug кратко, ясно, в списък...

# 563
Момичета, снощи направих 101 първи час каланетика.
миналата седмица се отчетох само с 1 час фитнес в неделя. направо се скапах напоследък и нямам време за тренировки.

# 564
  • В градината...
И аз да кажа - Трейси -мейси и компания ги запознах тук от линкове, които други бяха помествали от руския тракер. Тук се заразих и закраставях.

# 565
Аз се отчитам днес и кардио от мадам "Чинийки"  Laughing Така я кръстих, че и тя е Кейти и станаха много  Mr. Green Ох, това кардио беше убийствено  Crazy За първи път ми се случва да не мога да издържа тренировката до край. На 30-тата мин каталясах. Но пък и ми стана жега от времето. Явно вече ще трябва да се минава на летен режим на трениране и ща-не ща, да ставам в ранни зори, докато е по-хладно  Laughing Това, което не ми хареса е, че упражненията се повтарят и основно е скачане  Rolling Eyes

ray, няма проблем аз да направя някакъв списък и да се допълва  Peace Но често казано, не знам как точно трябва да изглежда, за да стане по-ясно  Rolling Eyes Може да посочим всичките програми от руския сайт на съответната треньорка, като напишем кратко описание и впечатления, за тези които знаем. Но това не знам до каква степен ще помогне в ориентирането  Rolling Eyes Най-добра представа се получава, като свалиш тренировката и поне я прегледаш, като основни упражнения. Иначе само от приказки, не знам до каква степен ще може да се прецени дали на някой ще му допадне или не  Rolling Eyes

# 566
Най-добра представа се получава, като свалиш тренировката и поне я прегледаш, като основни упражнения. Иначе само от приказки, не знам до каква степен ще може да се прецени дали на някой ще му допадне или не  Rolling Eyes
И аз съм на това мнение Peace

Отчет за днес - 30 минути кростренажор и Трейси (без мейси  Simple Smile) за крака, ръце и корем.

# 567
Най-добра представа се получава, като свалиш тренировката и поне я прегледаш, като основни упражнения. Иначе само от приказки, не знам до каква степен ще може да се прецени дали на някой ще му допадне или не  Rolling Eyes
Вярно, по вкус и цвет- товарищи нет /за говорещите руски  Joy/. По-добре просто да пишем оригиналните имена на английски за да знаят четящите какво точно да теглят.
Аз обърках нещо дните със  Chalean Xtream- почивам днес вместо вчера.

# 568
Привет! И аз почнала Шалийн както знаете, но апетита така ми се усили, че едва се удържам!
Всичко става толкова бавно!
Днес ще съм на интервалите, както е по-схемата!

# 569
  • В градината...
Оняден реших да си направя собствена тренировка, която завърших с 30 мин интервално кростренажор. А тренировката беше основно с гири и с напади и клекове-пак с гири, та, още ме болят задните части и краката отзад, даже вътрешната част на бедрата. Най-як беше един клек - с разтворени в страни крака, без да се отлепят петите от пода, навеждам надолу с 2Х2 кг. гири, страшно се напрягат бедрата и задните части.

Общи условия

Активация на акаунт