Тренировки в домашни условия-9

• 46 077
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • В сънния Люлин, прибулен...
Аз да ви споделя - приключих със семестриалните задачи и заверките (у наше село това явление се е запазило). Даже взех да се явявам полека на изпити.
След прекъсване покрай бременност и т.н., като се върнах, се наложи да мина към нов учебен план. Бяха ми останали 4 изпита, за да завърша и... се оказа, че изпитите са 14 (13 + оценка по "Спорт"! Сега вече цифрата е по-добре (8 + спорт). Сега само да ги готвя един по един и да се явявам ми се вижда фасулска работа (преди пътувах и за лекции, готвех курсови работи, реферати, библиотека за литература и пр. ужасии). Малкият не ми ходи на ясла и ангажираме баба му (мойта майка), с която по начало не се разбирам чудесно и от това се пораждат още напрежения.
Ей така пожертвах домашните тренировки.
От всичкото притеснение ми цикълът ми закъсня със 17 дена.
Вечерта преди да ми дойде като получих един булимичен пристъп... да изреждам ли? половин баничка, едно геврече, една крем супа гъбена, едни чеснови хлебчета, един чийз кейк, една кутия лимонови резенки, няколко арменски сладки, няколко фурми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нищо не ми стана  Grinning Естествено, върнах се към хранителния режим. Иначе сега спазвам режима, който Любо ми състави (1750 ккал) без тренировките като някакъв вид програма за задържане на килцата. Видимо изглеждам добре, меря се рядко и съм си ок. Днес ще ходя на доктор да ми потвърди, че стреса е бил причина за закъснението и ще си преподредя програмата пак така, че да мога да тренирам по малко.
Сега тука имам и един лаптоп служебен на мъж ми, с него вече мога и да се разнасям по вкъщи според незаетата територия и да тренирам по програмките, така че ще се огледам по-щателно.
Друго, което за мен може да е със съдбоносно значение, е... като гледах линковете ви в rutracker.org, оказа се, че имам регистрация там... и се забих и в раздела за е-книгите. По мойта специалност съм изтеглила 4,8 GB научна основна литература - два "пакета" 1,6 и 3 гб и другите една по една. В такъв потрес изпаднах, че не мога да опиша.
Сега вече мога и докторат да защитя, без да си дигна г-за от компа.
Най-отровният и взискателен и претенциозен преподавател ми каза, че ми сваля шапка след едно контролно и ми пораснаха крила! Аз бях решила, че имам сериозни проблеми с вниманието и паметта си и вече съм "компрометирана" за научни занимания... но... съм имала всъщност проблеми с мотивацията.
В интерес на истината, изглежда наистина съм си свалила килата, хората около мен - всички! - постоянно ми повтарят, че трябва да спра да отслабвам. Наистина, трябва да си изясня как точно да я карам занапред, за да задържа постигното и да подобрявам визията с тренировка.
Ей така ви оспамих без угризения, ще ме прощавате, ама много ви обичам!  Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 571
  • В градината...
veihaivei, ти си един щастлив човек  Hug

# 572
Вей, браво !  Heart Eyes

# 573
Браво Вейче!
Като ти гледам лентичката, остават ти още 2 кг. Като при мен  Laughing
Обаче също, всички ми казват да спирам с отслабването.
То и без това нещо зациклих.
Поддържам едни и същи килограми почти 2 месеца вече.
Ходя на тае бо 4 пъти седмично.
Там изразходвам много енергия и това ми позволява да хапвам доста забранени неща.
Пак внимавам с какво се храня, но вече изборът ми на храни е много по - либерален.
Ако имаш време и възможност да ходиш в зала, те съветвам да опиташ същата схема.
Аз пробвах няколко инструктура, докато попадна на точния.

# 574
  • София
и от мен браво  Party smile3501

# 575
Ето сега Вей ще ме накара да се кача на степера Simple Smile Winkсамо да си изпия кафето.Аз не мога да преодолея мързела си от вече месец Confused
Поздравления и на Рей,за свалените 8кг  bouquet Hug

# 576
Еха, Вей, браво  Hug И не се притеснявай за пристъпите, всичко забранено понякога има нужда да излезе наяве  Wink е, стига да не е много често. Аз също в продължение на около месец имах такива пристъпи и буквално омитах всичко сладко у нас  Rolling Eyes Уж тия дни съм по-добре.
Да се отчета - 20 минути кардио, някаква не особено добра програма от Ексърсайз.тв и ръце с Трейси Андерсън. Само това за днес, изморена съм  Tired Не ми действа добре тичането покрай малката в тази жега. А лятото как ще се справям не знам, отидоха ми тренировките  ooooh!

# 577
Днес сутринта скрих кантара, реших, че повече няма да се тегля всеки ден /вече бях стигнала до 3 пъти на ден!!!/, а само веднъж седмично или месечно. Изхвърлих всички листчета залепени из кухнята с разни напътствия към себе си как трябва да пия вода, да пазя еди-коя-си диета и да стана 55 кила! Реших, че повече няма да пазя никакви диети. Самата мисъл, че съм на диета ме кара да ям два пъти повече. Ако бях тинейджърка сигурно щях да стана булемичка... Добре, че тогава си бях прекрасна и с добро самочувствие Laughing
Ще се помъча да живея щастливо с 58-те си килограма, както и да свикна с мисълта, че вече не съм на двайсет и съответно няма как да изглеждам на двайсет.... Не знам дали си внушавам, но днес не мислих през цялото време за ядене и даже направих пауза между храненията повече от 3 часа!!!
Понеже изоставам с ден от графика на Шалийн, днес правих  push 2! Наистина мацката вляво има седем деца, Шалийн пак го повтори. Така че, скъпи момичета, никоя да не се оплаква, че е родила едно-две-три и се е отпуснала!!!

# 578
Вес   Hug Абсолютно по същия начин мисля и аз. Даже вчера и днес обяснявам на приятелки как като ме види мъжът ми да нагъвам течния шоколад и ме пита пак ли съм на диета  Laughing И аз като кажа, че почвам някаква диета съм все гладна и всичко ми се яде. А 3 часа пауза си е голямо постижение  Hug И аз знам, че не съм на 20, ама още ми е трудно да се примиря, че съм с 6 кила отгоре след втората бременност.

# 579
аз заковах на 58 , въпреки че ям , нямам какво да облека всичко ми виси , защото 4год бях с тези излишни кг , а дрехите преди това вече не стават и сега какво да правя освен офис дрехи , трябват ежедневни , вечерни и какво ли не , мъжът ми е супер недоволен той обича дебели в сравнение с дружките ми аз изобщо не съм слаба , но за него не , но пък и той вече не ми е интересен така че утре продължавам след 2 дни пропуск

# 580
  • с трима мъже :)
Откъде да си дръпна тази тренировка:

Kathy Smith - Timesaver: Cardio Fat Burner DVD

трейлър - http://www.videodetective.com/titledetails.aspx?PublishedID=311164

# 581
Браво на Вей!
Браво пак , миличка!
Аз току що направих физа и почвам по задачи!

# 582
  • София
Момичета, вие всички сте страхотни!
Поздравления, за всичко, което сте постигнали!
Наистина много се радвам, че съм във вашата компания, защото ме зареждате с много мотивизъм дори днес след вчерашния бал на сестра ми и днешната караница с кантара  Joy

# 583
Днес сутринта скрих кантара, реших, че повече няма да се тегля всеки ден /вече бях стигнала до 3 пъти на ден!!!/, а само веднъж седмично или месечно. Изхвърлих всички листчета залепени из кухнята с разни напътствия към себе си как трябва да пия вода, да пазя еди-коя-си диета и да стана 55 кила! Реших, че повече няма да пазя никакви диети. Самата мисъл, че съм на диета ме кара да ям два пъти повече.

абсолютно на същото мнение съм!

преди 5 години бях доста слаба, но реших, че не е достатъчно, започнах с някакви глупави диети,които дори ден не можех да спазвам. Резултат - за около 7-8 месеца качих 10 кг като следствие на това, че непрекъснато ми се ядеше точно защото ми беше забранено.
След това ми писна, много се отчаях.  В резултат на едно случайно пътуване, повреме на което нямаше как да следя какво ям и по колко, установих, че по този начин отслабвам и поддържам нормален апетит и тегло. От този момент нататък спрях да се тегля, да мисля, да говоря за тези неща и всичко потръгна постарому. Свалих си килограмите без усилия.

Оттогава съм си изградила едно мислене само като чуя за диети и атоматично си запушвам ушите и затварям очите - да не чуя и да не видя!

спокойствието, позитивното мислене (което обаче е резултат на сумати неуспешни опити) и визуализацията са абсолютно необходими според мен.

# 584
И аз съм против диетите. Те не само, че те карат да жераеш забраненото, но и имат временен ефект в повечето случаи  Peace Просто ти трябва баласниран начин на хранене, който да си ти е нормалния. А не да си тези месеци на едно, после да решиш да пробваш друго и така постоянно.

Аз днес ес отчитам с олекотен вариант на денс аеробика. Вчера ми сложиха спирала. И въпреки, че АГ-то ме увери, че мога да си правя всичко нормално, аз мисля няколко дни да карам по-кротко да не вземе нещо да се размести на някъде  Laughing Пък и ме понаболява корема все още от манипулацията  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт