Тренировки в домашни условия-9

• 46 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Отчитам се за сряда и днес с 5 и 6 час каланетика. На кантара ме е страх да се кача  Sad  След Нова година се записах тук и си бях добре, ама сега нещо съм се отпуснала. Някъде бях чела, че след всяко раждане било нормално да се качат по 2 кг и се успокоявам с този факт.
veihaivei, браво на теб! Доста кг си свалила   bouquet

# 601
Добро утро  Simple Smile
Снощи си изтеглих една програма на Джилиън Мичълс.

Това изглежда добро, а и на мен точно ми трябва нещо за 30 дни от утре. Ще може ли някой да го качи някъде, тъй като нямам регистрация в тези руските сайтове и не мога да тегля. Мерси предварително Peace

Заповядай  Grinning Ниво 1 http://dox.bg/files/dw?a=a1feec0345, Ниво 2 http://dox.bg/files/dw?a=7612da98b7, Ниво 3 http://dox.bg/files/dw?a=4f5a8b4529

# 602
Здравейте! Simple Smile Изчетох цялата 9-та тема:)))) Аз също предпочитам да си тренирам вкъщи, много време ми спестява, а и никой не ме притеснява  Grinning Реших да споделя и моята тренировка за днес Simple Smile 30 минути велоергометър и програмата на трейси андерсън корем, ръце и крака Simple Smile! Тренирам от около един месец, 3 пъти седмично и същевременно се опитвам да спазвам лека диетка. Надявам се до август да успея да сваля петте излишни килограма! Simple Smile с вас съм Hug Heart Eyes

# 603
Отчет за днес- ами какво да кажа , хубаво си бях планувала нещата за днес , но явно нямах късмет освен че от 8 сутринта се развъня телефона и ме прекъснаха 10 пъти , нкарая не успях да разпусна мускулите заради  една неочаквана  изненада и цял ден тичах във всички посоки чак сега сядам
трябва много упоритост , постоянство , време и желание , а и сили

# 604
Добър вечер  Simple Smile
Днес бях с Джилиън Мичълс отново, надявам се да нямам пропуск в оставащите ми 28 дни  Whistling Единственото ми оплакване за деня е, че малко попрекалих с храната  Blush

Да си допълня с поредната тренировка от Джилиън Wink

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 08:50 от viv-miv

# 605
  • Linz
Аз опитах с Джилиън Мичълс, но я спрях и пак се върнах към Деби Сийбърс. Предпочитам по-малко интензивни и по-продължителни тренировки.

Този месец съм -3 кг. и съм много доволна Grinning Най-после проклетият кантар тръгна надолу. И това стана едва след като започнах това пречистване с ориз миналия месец. Ям всичко, не се лишавам от абсолютно нищо, но вече ми стигат по-малки количества храна и не изпитвам неистов глад. Но не хапна ли добре, нямам сили за по-голямо натоварване.

# 606
Рени, пиши за този ориз и аз да пробвам, че толкова бавно става, че вече не днам до кога ще издържа! Наистина свалих много кила - около 23, но вече отоколо година, ако не и повече цикля около 60, а искам още 4-5 килца!
Днес, нъпреки че по схемата на Шалийн е почивка ще правя нещо!

# 607
снощи направих 103 час каланетика. нещо се чувствам натежала тези дни, мисля, че е от доста топлото време.

# 608
  • София
какво правите като изгубите мотивацията си?  Rolling Eyes Confused
покрай лошото време само ми се спи, яде и не ми се тренира..

# 609
  • Linz
evich, ето тук накратко пише за пречистването с ориз: http://www.dar-center.com/article/?article=663. Ако те интересува още нещо, питай.

Това, че напослекък нямам сили се оказа не от недостатъчно храна, а от това, че се разболях. Днес вече съм много отпаднала и няма да мога въобще да тренирам Tired

# 610
Аз зарязах Chalean Xtream след месец тренировки. Вчера правих бразилското дупе-25 мин /не помня кой пусна линка/ и после бягах 20 мин. Много се изморих, може би и защото скачах сутринта на гладно.
Днес slim in 6 - трета серия. На дупето отново окапах тотално.
Аз пък почнах да пия канела с мед на гладно- уж много се отслабвало! Слагам си от мен и лъжичка пектин.

# 611
  • В градината...
И аз от десеттина дни пия мед с канела. Да видим, засега-нищо, ама пък нали била полезна за много неща. Аз пуснах линка за бразилското дупе, ама не съм го пробвала, че вкъщи нещо не ми тръгва на ДВД-то. Как е?

# 612
  • София
как го пиете този мед с канела?

# 613
Аз днес се отчитам с една от програмите от Шалийн Екстрийм - тази с Швейцарската топка. Много ми хареса  Grinning

Гледам две нови имена са се завъртяли - Джилиън и Деби. Ама се чуда дали въобще да ги разучавам, че пак ще се изкуша да си запиша поредния диск  Mr. Green А вече имам, като да запълня програмата на цял фитнес комплекс всичките часове по аербика  Crazy

# 614
ves, защо се отказа от Шалийн? Какви са резултатите след месец тренировки?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт