Отговори
# 60
Честит син на Нефер  Hug жив и здрав да ви е!!!

Цопвам се и аз в новата тема и обещавам да съм вече редовна.
Не пишех нито четях не защото нямам време, а защото много преживявам всичко с това тъпо кърмене и като прочетях как някоя от вас без проблеми си кърми бебето ми идеше да се гръмна  smile3511 Провала е пълен при нас и от асти аз съм си виновна ама както и да е. Габи тотално не иска да суче и се налага да иазцеждам намалящата ми кърма. Успявам сутрина да посъбера 80 мл и вече с триста зора пак толкова и тва е, ако взема да се цедя на 3 часа незнам дали и 10 грама ще източа - голяма мъка. Иначе си пия чая на Хип за кърмачки, абе да не ви занимавам, на кратко казано сме на АМ  ooooh!
ЗА излизането навън - ние го направихме на 10 ден.

Гледам за някъв чай си говорите, искам и ааааз, ма едва ли ще намеря тук  newsm78

# 61
  Здравейте, момеичета! Ето ме и мен в новата тема, все още 2 в1.
Браво на Дивоган за нея!
Честито и на Ади И Нефер за малките им съкровища!
Утре отново сме при доки на запис. Преносвам вече 4-ти ден, а малката госпожица няма намерение да излиза. Доки каза, че има още 3-4 дни да го направи доброволно. После ще видим.
Днес денят беше много хубав и не спрях с разходките, но за сега без ефект. За сега лека нощ и целувки на всички!

# 62
P.S. случайно блузката ти да е от Гърция?  Flutter
хи хи, не! Не помня от къде е даже, имам я от много време и няколко пъти щях да я подарявам на приятелки, че все не й идва реда за обличане, но сега голямо приложение й намерих. Само тя и още една блузка ми стават и само ги менкам.  Peace

хаха защото имам същата от времето когато бях в ГР и именно защото само тя ми ставаше те питам!  Joy

# 63
Честит син на Нефер  Hug жив и здрав да ви е!!!

Цопвам се и аз в новата тема и обещавам да съм вече редовна.
Не пишех нито четях не защото нямам време, а защото много преживявам всичко с това тъпо кърмене и като прочетях как някоя от вас без проблеми си кърми бебето ми идеше да се гръмна  smile3511 Провала е пълен при нас и от асти аз съм си виновна ама както и да е. Габи тотално не иска да суче и се налага да иазцеждам намалящата ми кърма. Успявам сутрина да посъбера 80 мл и вече с триста зора пак толкова и тва е, ако взема да се цедя на 3 часа незнам дали и 10 грама ще източа - голяма мъка. Иначе си пия чая на Хип за кърмачки, абе да не ви занимавам, на кратко казано сме на АМ  ooooh!
ЗА излизането навън - ние го направихме на 10 ден.

Гледам за някъв чай си говорите, искам и ааааз, ма едва ли ще намеря тук  newsm78

Мила, не се ядосвай - не си единствената! Алекс също отказва да суче от мен. Какво ли не опитах - и силиконови зърна си взех, и 3 акушерки в МД се мъчиха с мен , но не стана работата! И сега се цедя с помпата  - е няма такова цедене!
Искам само да ти кайа д не спираш - да се изстискваш до последно - колкото и да те боли накрая, за да стимулираш гърдите си и да ти се увеличи кърмата! Пробвай сок от боровинка - на мен ми подейства!

# 64
честито Нефер, да ти е много здраво бебенцето, браво мила без упойка голямо бебче си родила
  Hug

спокойна нощ от мен!!!!!! Hug

# 65
nefer, ЧЕСТИТ ГОЛЯМ МЪЖ! ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА ЗДРАВ И ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВ!Ей, дочака си го спокойно голямото момче! Hug
Вярка, не се отчайвай, а както ти е казала glory се цеди активно. Не всичко е загубено все още - аз се цедих в продължение на 6м., защото и моят гамен не искаше да суче от мен. Пий много сок от ябълка и вода. Чаят на ХИП не е много лактогонен, но този другият, за който говорят момичетата, на мен много ми помогна миналия път. Купувах си го от обикновена аптека - питай и ти!
albabenita, с теб сме! Peace
Моята мома тази вечер е в криза и не пожела да суче от мен на последното хранене, та прибягнах до силиконовите зърна. Искрено се надявам да е само сега, защото никак не ми се ще да стане като със Сашко, но каквото, такова...ако трябва пак ще се цедя!
Спокойна нощ на всички, 1+1 и 2в1! Hug

# 66
Честито на Nefer
и аз си взех лактогонно средство това чайче го продават и в аптеките 1,2 но е за около седмица така като гледам пакетчето,съдържа семена от копър,анасон,магданоз,сигурно в билковите аптеки е по голямо и различно.За утре съм решила да варя жито да видим с него как е иначе бозата при мен помага.

# 67
  • София

за коликите използвам Lefax - немско е и за сега има ефе , дано да се задържи така , 4е сме още в ранен стадий на коликите  Praynig:

как се ползва лефакса ? има ли упътване , че и на мен са ми обещали  - след колко време почват коликите ... лелеееееее всичко съм забравила

# 68
Момичета, внимавайте с капките за колики. Ние имаме лек запек от Sab simplex и вече 3ти ден плачем нон стоп и акаме 2 пъти дневно (за сравнение - преди имахме 7-8 наакани памперса)

# 69
хоп цоп и от меееееееееен Simple Smile дивоган мерси отново за темичката, комплиментоооооооооооооооссссс  Hug Hug Hug
ГАЛЕ ами аз да ти кажа честно, откак родих кафенцето сутрин си го пия ама с много малко прясно мляко, а киселото го спуквам, незнам защо, се кисело мляко с бисквити ми се яде, като фикс идея ми стана, незнам на какво се дължи..иначе и аз избягвам варивата знам че са трудносмеляеми и затова, наблягам на зеленчуци и бяло месо...
КОЛАНА след 20 ден ми каза доктора, ама незнам дали ще има нужда, купих си 3 колана и май нито 1 оттях няма да използвам пфууууууууу  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

да ви питам нещо, Денис днес почти цял слетобед неспинка, имах чуството че го боли коремчето, дадох му чайче от копър ама за капките съм малко негативно настроена Tired Tired та въпроса ми е : при колики променя ли се цвета на акото? видях че е леко зеленикаво сякаш при памперса преди малко, то беше само малко количество, но с определено по тъмен цвят... Tired newsm78 newsm78

# 70
polyville,зеленкаво става акото от АМ.Аз сега не се сещам дали ти кърмеше?Не знам да не би от 4аи4ето ещо да се е променил цвета?Ина4е аз използвам само капки и мисля 4е са едо от най-доброто средство,макар да не действат до пълно премахване на коликите,но си мисля 4е все пак има ефект...
За кафето-и аз така,сутрин мн и се пие кафенце,но гледам да не прекалявам,по 1 на ден,след кърмене(или цедене,според зависи)И аз си слагам мноо малко мляко. аз пук спуквам да ям Корнфлейкс???пак с малко мляко.Даже и без мляко много го об4ам  Crazy а уж се ограни4авам от някои неща да поотслабна малко  ooooh!

# 71
Ани ами аз съм само на кърма...ама си права може и от чайчето да е, че днес изпи почти 60 мл...ще видим  Flutter поне засега е спокоен  Praynig
Ахххххх ахххххххх и аз така го мелех доскоро корнфлейкса без нищо, обожавах го, но после му се наситих и на мюслито това леко крокантното ууууумммммм вкусотия, ама поне закусваш нещо здравословно, не се ограничавай, има много фибри и те спомагат за разграждането на мазнините и по лесното и често ходене до тоалетна  Whistling Heart Eyes
Спомням си че ти се беше престрашила бързо с мъжо и отрано бяхте подхванали креватното джудо...течеше ли ти още миличка??Аз ту ми свършва, ту пак почва, моя горкия се стопи от надежди... #Crazy и аз покрай него естественноооооооооо  Mr. Green

# 72
полиии Hug
да,мила ,ние по-от рано го подхванахме креватното джудо ,4е колко месеца все на сухоо Mr. Green  и на мен така в на4 ,такмо си помисля 4е са свършили лохиите,и айде пак по малко тръгваха....но когато го подновихме секса,си бях 4иста  Hugпоне в него момент  Laughing
но наистн докторите казватдо  40-я ден ,но на мен никой нищо не ми беше казал и изобщо не съм се сетилла 4е не трябва още... Hug но пък се 4увствах добре  Hug
пък моми4ета ,аз все забравям да ви кажа 4е цикъла ми се възвърна  Crossing Arms аз си мислех 4е все пак като кърмя и се цедя ,може да не ми идва през това веме,но уви,не съм от тези късметлийки...
и също,вие пиете ли противозачатъчни newsm78  на мен доки ми изписа и пия.каа ми 4е не пре4ат на кърмта по никакъв на4ин
полиии,много ти е сладък бонбона!!!!
непременно тр да ми дадеш тел си да се видим към края на лятото с бебоците  Hug  ....ако искаш,разбира се де  Hug
звезди4ка и твоята кукла е голяма сладуранка!!!!!въобще и двете с Мими!!!! Hug
целувки

# 73
Добро утро Simple Smile

Събудих се с въпроса - може ли да спите вече по корем? Само си представям как със засилка ще се метна по очи в леглото.

А към раждалите в МД
1. Бебетата седят ли си при вас?
2. На 7ми или на 12 ет бяхте?

Хубаво слънчице е изгряло днес.. Ей сегичка ще съставя плана за деня  Wink
На всички вас - прекрасен ден!

# 74
    Добро утро и от мен! Времето днес наистина ще е чудесно! Аз се приготвям за доки и после ще докладвам. Преди това обаче ви каня на здравословна закуска. Става и за кърмачки. Отдавна не сме се черпили. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт