Клюки(щастливи, очакващи) - 13 , но не фатална

• 21 831
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
И аз вчера имах годишнина ( една ) от раздялата, но от работа забравих да ви почерпя.
Благовеста, и за мен беше едно хубава година.

Моите куфари са почти стегнати.Има още неща, но да свърша работа и ще ги дооправям.Нямам търпение вече.Малко остана  Crazy

# 106
Оххххххх момичета...няма да ви кажа...КАКВО ПРЕКРАСНО МЕСТЕНЦЕ Е ТУК!!! newsm44 newsm44 newsm44
Пък джакузито като го гледам...,хич не ме интересува ако ще и да съм 150 кила...ша са цопна по късно в него...с чаша бира в ръка.... Mr. Green smile3532 smile3532

# 107
Мерииииии, дразниш.. Heart Eyes

# 108
Съжалявам ,че не вземах кабела на фотото....и брат ми Пит не може да отиде да вземе другия кабел от Свищов/защото вече жули бири/....за да ви покажеме как става номера... smile3532 smile3532 smile3532

# 109
Еееее, Мери! Стигна ли вече?  Да ти завиди човек!
Казвай как е положението? Има ли много място за игра, че да помъкваме и колелото след нас?

# 110
Сега... ако кажа, че ви завиждам благородно, ще излъжа. Нищо благородно няма в завистта ми Laughing
Искам много да се забавлявате, да си говорите, да пиете с мярка, децата да беснеят, а вие да не им се карате и да ви липсвам Blush Laughing.
Другият път ще ви се усмихне късметът и прекрасната ми особа, придружена от бляскавото си поколение ще ви зарадва с присъствие... може и невероятния си мъж да взема, ама и той е твърде прекрасен, така че едва ли ще го жертвам за общото благо Laughing
И тъй като вече схващате, че пиша глупости (не, че не са основани на истината де Laughing), сега ви оставят да си досъбирате вещите, да приготвяте фотоапаратите, да сложите пъстрите рокли и моля, проверете си багажа преди тръгване, за да не забравите нещо важно. Като детето например!

Аз отивам кротко да завиждам в ъгъла и да си посипвам косите с пепел. А след като приключа с тези дребни занимания, ще си сипя чаша вино за срещата Hug

# 111
Еееее, Мери! Стигна ли вече?  Да ти завиди човек!
Казвай как е положението? Има ли много място за игра, че да помъкваме и колелото след нас?

Пате, има..Wink)

# 112
Има има...,ама нещо ми заби форума тука....,място колкото щеш.И палатки може да се опънат...има хубав райграс. PeaceА пък сладкото бебе пони...е суперско... Peace

# 113
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 искам и аз .Мери снимай повечко и всеки  ,поне снимки да гледаме

# 114
Ох, Лято, ще липсваш. А след този пост още повече. И не забравяй, че сме ти обещали среща на морето  Heart Eyes

Значи ако остане място за колелото в колата ще вземаме и него. Надявам се да не се забавим много, защото нали сме в ремонт (  Crazy ) и днес бъркат цименти и изливат замазки из кухнята.
Мери, да не се напието докато дойдем!  Mr. Green

# 115
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ей, като се напиете да не опасете ливадатата! Щото и ние искаме малко зеленко, а и да не наплашите бебето пони, че георги искал да го носи!  hahaha

# 116
Ох, Лято, ще липсваш. А след този пост още повече. И не забравяй, че сме ти обещали среща на морето  Heart Eyes

Няма, бе, как ще забравя. Нали ми обещахте и подаръци да ми донесете: няколко чифта обувки Heart Eyes.
А сте дошли без подаръци, а ми е излязла спешна работа извън града в същия момент...

# 117
Лято, само припомни номера, че да гласим отсега подаръците.Няма да рискуваме да идваме и ти да имаш работа.  Naughty

# 118
Мерииии, Как си?
Не стига че ни остави днес да си работим без кафенце, че и дразниш  Naughty  Laughing
Барем по една бира почерпи.  cheers
И давай отчет колко сте, кои сте. Да ни ви изгубим дирите Mr. Green

# 119

... - срещата на живо няма много да се отличава от комуникацията ни. Все пак  ще се дърдори много , ще се сподели масата и ще се гледаме в очите дет  се вика !  Peace

Ми да де, то това му е хубавото. Няма да си морите пръстите да пишете, а устите да говорите   hahaha И все пак хич, ама хич не ми подейства успокоително това което си написала  Naughty. Поне да знам, че тебе трябва да тормозя за снимки после  Whistling
Ма дайте контакт във фейса и аз да се присъединя към вас (ако искате де...)

Весело изкарване от мен. Пийте по един коктейл и за нас, които само духом ще присъстваме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт