Клюки(щастливи, очакващи) - 13 , но не фатална

• 21 834
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
мммм, да.И аз ще се наредя за снимки.
ще чакам във фейса да качите:)
и да ви видяяяя Simple Smile))))

# 121
  • Ispania
Забравили са ни.....не се сещат за нас....уааааааа newsm45 newsm45.Сега хапват и пийват там без нас.
Ахххх,а аз цяла нощт снимки 4акам Laughing

Киара ,пратих ли ЛС

# 122
Val не сме ви забравили...ама нета се губи от време на време....,а пък сега фейса нещо се ебава и аз не знам защо....така ,че ще чакате снимки по късно.Като цяло тук е страхотно  newsm44,днес се возихме по Дунава с корабче.... smile3548
Хайде чао ви за сега,че стана бирено време... Joy по късно пак ще пробвам дали работи фейса и ще кача малко снимки... Peace Hug

# 123
Абе, я си гледайте работата Laughing
Кой знае колко ви е гадно, умирате от скука, няма какво да правите, за какво да си говорите, всички сте се оказали супер разочаровани от срещата на живо, но ни заблуждавате нас, неприсъстващите Laughing

Кой се напи първи вчера, м? Sunglasses

# 124
То си личи, че сте се сбрали дружно...
тук е тооолкова пусто...
Мери....може ли да ме аднеш във фейса, че да гледам снимки от първа ръка Simple Smile

# 125
Готова си Ардеа.....снимки са публикувани.... Peace

# 126
отивааааааааааааааааааааааааааааам

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 21:04 от m_tania

# 127
така видях всичко и всеки,ама кой кой е ? newsm78
Сега ще отида да изпия една ракия/за успокоение/ и да си легна -

# 128
Мерси, Мери...
ама аз разпознах сам теб, Стелс и Патетнцето Simple Smile))
Кои са другитееее
 Praynig

# 129
Ами там сме Тина,Уиуи,Магаренце,Грозното пате,Не съм/нея още я няма на снимките/...Стелс-Белс....ет тет това сме..отборната дружина..... Peace

# 130
Аз три от вас познах...
Ама вземеъте се отбележете коя коя е.... Hug

# 131
  • Ispania
Скривам се в ьгьла Embarassed от такова нахалство Embarassed.Мери ти наистина пусна снимките Laughing.Аз ако бях нямаше да се занимавам изобщо с нищо докато не се прибера в нас.
 Hug Hug Hug HugРазпознах само Стелс и Мери Rolling Eyes,явно трябва да си преговя урока Laughing,май и Тина ми се мярна там някьде Thinking.
Хи4 не ни мислете нас,......да сме отишли Confused,толкова е хубаво Peace,не 4е завиждам ooooh!,ами направо ще се изям от яд Embarassed.
Една голяяяяяма прегрьдка от мен и ....Наздраве Wink

# 132
Искам и аз снимкииииииииииииииии    Praynig

# 133
Кажете ми добре дошла!  Mr. Green
Тъкмо се прибирам.Само да заспи чавето и ще кача снимки.Юе разгледам и другите.
Киара, пратих ти координатите във Фейса.  Peace
Лято, мисли си  ти, че ни е било скучно.Гроздето киселооо, та кисело  Mr. Green

# 134
През зимата често  се разболявам от  разни синуити , ларингити .... а не обичам да ме цакат  с топла бира !  Peace

Аз пък вчера бях на родителска среща и за първи път госпожата да не направи забележка за синковеца! И аз съм доволна !
По повод движението , спорта и пр. ...записах детето в скаутски клуб - мога да го придружавам ако имам време .... А там в клуба е страхотно ! Няма да  ви обяснявам какво правят  скаутите - но аз съм се запалила да  стана един от тях !  Peace
Здравейте Simple Smile Приемате ли още една майничка при вас ?
Видях че има друга тема за представяне,но все пак ще драсна тук един-два реда.
В БГ Мама съм регистрирана отдавана ,но основно чета в темите... рядко пиша.Аз съм на 35г от Пловдив, разведена от около 3 години , с две момчета - на 7г и на 5г.  Пробвам се да  " сборя" едни килограми ( станах член на Fit Curves)... ще видим колко ще е успешно.  Обичам да спортувам,проблемът при мен е че когато съм под напрежение налитам на сладко Sad
Стелс-белс, я кажи за този скаутски клуб. Твоят син на колко години е?  Мисля,че това е много добра идеи и би харесала и на двете ми хлапета.
Благородно ви завидях за срещата  Embarassed  Разгледах сайта на комплекса в който сте били - много ми хареса и мисля лятото да отидем с хлапетата за една седмица . Бихте ли дали повече отзиви , дали би харесала на деца на тази възраст?

Общи условия

Активация на акаунт