Клюки(щастливи, очакващи) - 13 , но не фатална

• 21 592
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
У дома у дома..,ама ако искаш може една да спретнем в кухнята на Магаренце...  Wink Joy

Айде де.. Sunglasses

Тя и Тина нали искаше нещо да приготвя?  newsm78

Aaa, не, никак не ме бива в готвенето. Мислех да затрудня готвачите ти   Mr. Green Да си вадят книгите и да търсят рецепти за патешки (гъши) дроб и месо   Crazy   Евентуално ако ги затруднява ще потърся консерви.

# 61
Уф, щях да пиша нещо, но се сетих за Не съм  Hug

Ако има условия ще ви спретна нещичко!Обещавам.  Wink

Хайде, лека от мен!  Hug

# 62
Здравейте Grinning....охо чуствам ,че ще има дегустации не на вино ами на майсторлъци..  chef Wink....накрая Магаренце ще ни изгони с по един шут от кухнята й  hahaha Joy Joy Joy

# 63
Добрутроооо !  bouquet

Пак  за хапване дърдорите .... newsm78 аз пак установих че натрупвам сланинки само от кръста на долу .... Тъкмо посвалих  3-4 кила а като си гледам шкембето  #Cussing out .... И него трябва да  туря във форма щот иде лято а тогава най-ми върви биричката !!!

Mariely, страхотни деца !! Живи и здрави да сте всички !  Hug

# 64
Оооо Стелс...на мен само лятото да ми вървеше биричката,ам тя не е спирала да ми върви... hahaha Joy Joy Joy
Оф и аз трябва да сваля доста килца ,ама пусто като не мога да пазя диети..трябва ми движение ,ама как като все валиииииииии #2gunfire smile3511.Така ,че накратко...ще си ги нося още малко тия кила ,пък после едно по едно ще ги гоня hahaha Joy Joy

# 65
През зимата често  се разболявам от  разни синуити , ларингити .... а не обичам да ме цакат  с топла бира !  Peace

Аз пък вчера бях на родителска среща и за първи път госпожата да не направи забележка за синковеца! И аз съм доволна !
По повод движението , спорта и пр. ...записах детето в скаутски клуб - мога да го придружавам ако имам време .... А там в клуба е страхотно ! Няма да  ви обяснявам какво правят  скаутите - но аз съм се запалила да  стана един от тях !  Peace

# 66
Няма да  ви обяснявам какво правят  скаутите - но аз съм се запалила да  стана един от тях !  Peace
А на мен ще обясниш ли за този клуб.Къде се намира, каква е таксата, колко често се посещава, какви са условията...
Интересува ме нещо подобно да запиша синът си.

# 67
Няма да  ви обяснявам какво правят  скаутите - но аз съм се запалила да  стана един от тях !  Peace
А на мен ще обясниш ли за този клуб.Къде се намира, каква е таксата, колко често се посещава, какви са условията...
Интересува ме нещо подобно да запиша синът си.
Виж в гугъл за  скаутския клуб "Диви котки" в Пловдив
Синковеца  го записах от училището , там се срещанхме с г-жа Ботева - има мисля и имейл за връзка.
Годишна такса 16лв, членски внос 2 лв , но разчитат на доброволни дарения и помощ от родители...Сега ще събираме пари за да им купим униформата , която се слага  в официални случаи. Родителите  на малките  скаути са особено активни !

# 68
Я, това със скаутите е интересно... newsm78 Peace
Дали има и в Сф?

Момичета - условия ще има за всичко, само времето да е ок.. Praynig

Ще ви заведа и на разходка с кораб по Дунава, за хлапетата е страшна атракция..

П.С - още е една добра новина - снощи ни се е родило бебе пони.. Sunglasses Heart Eyes

# 69
Магаренце, хубаво ще ни водиш, само кажи лесен начин да стигнем до там.  Crazy

# 70
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Разходката нал в събота слетобед, нали, нали?
Защото ние ще пристигнем в събота по обяд, стига да се ориентираме.
 А колко време е пътя от София до там и изобщо как е пътя, че ако не е хубав да си предвидим повечко време?

Ииии да се похваля - най-сетне ми назначиха дата за изпита пред ДАИ - на 5 Май не излизайте от вкъщи и стискайте палци! Не, че има смисъл, щото няма да ме пуснат, ама нали съм длъжна да се пробвам!  Mr. Green

Магаренце, супер е, че се родило пони, а дали ще успеем да го видим, аз бебе пони не съм виждала до сега?

# 71
Момичета, оказа се,  че ако искам бившият мъж да научи нещо да го пиша тук. Не се обажда да си чуе децата иначе. От форума е прочел, че планувам да заведа дело за увеличение на издръжката и сега се е поуплашил. Ама много важно, да си знае,  че сега няма да завеждам дело, но като му дойде времето ще се случи. А и за декларацията за извеждане на децата в чужбина пак от тук се е подучил за да не го съдя да дава за по 1 година, щяла съм за грък да се оженя. Абе този форум е много полезен и за нас и за тях явно.
Но едно не мога да проумея, как мъж ще бърза с друга да подпише и да гледа чужди деца, само за да не плаща на децата си издръжка. Както  и да е готов да си напусне работата или да вземе много заеми за да няма  от къде да му вземат пари за издръжка на децата.
Какъв човек ще прави сметка, че с издръжката той ми купува компютъра, а не прави сметка, че тези 120лв. са много малко за отглеждане на 2 деца. Що за човек ще разсъждава, че тези парички са за да се издържа майката, а не за децата. Тези много пари са ми само за детската градина да платя и за нищо повече, издръжката реално за децата си е моя грижа. Що за човек ще бърза да гледа 2 чужди деца за да не дава на  своите. Това не мога да го проумея както и много други неща. Коя ще е тази дето няма реално да се заинтересува защо този мъж е разведен и ще си напусне собственият мъж за такъв насилник. Няма нормален човек да избяга от хубаво. Но всякакви хора има на този свят, а аз не се притеснявам от нищо което съм написала тук.
Знам едно, щастлива съм, че се махнах от него и след 2 дни (става 1 година откакто не живея с този човек) имам повод за празнуване. Може да няма мъж до мен, но съм спокойно и щастлива и не ми трябва човек който да ме тормози. Има една приказка - По-добре сам, отколкото зле придружен.

# 72
Благовеста .... не му обръщай вниамние !   bouquet Достатъчно е , че не се притесняваш да пишеш тук !!!  bowuu bowuu

Магаренце ,  моя син ще пощурее като разбере за  бебе-пони!  newsm44

# 73
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Благовеста, не си хаби нервите за такъв, няма смисъл!  Hug

# 74
Не съм,

от Сф пътят до там с кола е около 3 ч...

Разходката по принцип е само в събота, от 12 ч., но ако трябва мога д ая задържа до към 12,30 -13 ч. - трябва да знам само дали да чакаме някого със сигурност.

Бебето-пони ще е там разбира се, но  незнам дали ще може да се пипа..
Иначе е в нещо като клетка и ще се вижда добре.

Общи условия

Активация на акаунт