Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са стресовите ситуации, пред които са изправени участниците във форума?
Какви стратегии за учене използват участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, като учене, семейни проблеми, здравни грижи и ежедневни събития на участниците. Хората във форума обсъждат различни теми, като лични постижения (като отказване от тютюнопушенството), срещи на живо, планиране на бъдещи събирания, споделяне на снимки от срещи, предлагане на идеи за места за следващи срещи и обсъждане на различни семейни и лични събития.
-
Какви са стресовите ситуации, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви стратегии за учене използват участниците във форума?
-
Как участниците на форума реагират на семейни проблеми?
-
Как участниците във форума реагират на грижите за здравето?
Ние ще тръгнем към 9 и докато стигнем, пък после докато се настаним и то кой знае кое време ще стане.
.
,на мен пьк за нея ми е жал
,жените сме толкова наивни понякога
,ЗА КАКВО,ти мислиш ли ,4е 4овек който не иска да дава пари за СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА,ще разбере каквото и да е....дали ще разбере какво му казваш
,след толкова години все още като 4уя подобни истории ме хваща яд
.Типи4ният балкански нрав
аз също не съм виждала бебе пони..сигурно е много сладко... 
Ние сме с теб.
Ако нещо не може да намерите пътя...огледайте се и ще видите там едни луди ,които подскачат...ние ще сме..

.Искам снимки после с описание под тях /кой, кой е