Клюки(щастливи, очакващи) - 13 , но не фатална

• 21 821
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ами май няма да сколасаме за разходката, жалко.  Sad Ние ще тръгнем към 9 и докато стигнем, пък после докато се настаним и то кой знае кое време ще стане.

Супер, че ще се вижда понито, Георги сигурно много ще му се радва!  Party

# 76
  • Ispania
Благовеста,той поста ти е отправен кьм бащата на децата ти,но нека ти кажа нещо Wink.
Нека той си живее спокойно с другите хора,щом е способен да пести 120 лева #Crazy #Crazy #Crazy за ДВЕ деца,то едва ли ще проумее всьщтност колко изпаднал(пропаднал) е в този живот.
Да видим колко време ще му трае любовта кьм новата половинка ooooh!,на мен пьк за нея ми е жал Thinking,жените сме толкова наивни понякога ooooh! ooooh! ooooh!.И тя ще си изпати...ще сьжалява.
Няма смисьл да му се ядосваш Naughty,ЗА КАКВО,ти мислиш ли ,4е 4овек който не иска да дава пари за СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА,ще разбере каквото и да е....дали ще разбере какво му казваш ooooh!.Едва ли! Няма и да си направи труда даже да изслуша!
Не вярвам и да се грижи за другите деца,такива хора като него няма доблест,сьвест...НИЩО,само ще сьсипе и живота на приятелката си и на нейните деца.ЖАЛКО!
120 ЛЕВА!!! #Crazy #Crazy #CrazyУ4удвам се даже ,4е и за градина ти стигат Confused.
Само не разбрах него какво го интересува ти за кого може да се омьжиш:35:,ако искаш може да се омьжиш и за някой арабски шеих Wink,той поне няма да се СТРАХУВА ooooh! ooooh!,4е ще му похар4иш 60евро за децата си.
Не е истина как ме ядосват подобни хора Joy,след толкова години все още като 4уя подобни истории ме хваща яд Close.Типи4ният балкански нрав Confused,тц....спасение няма Confused

# 77
О супер Магаренце.... Hug аз също не съм виждала бебе пони..сигурно е много сладко...  Kissing Heart
Благовеста хич не се ядосвай заради тоя ДЪРВАРИН /ако не го прочиташ добре ,да ти го увелича-отнася се за този който влиза тук некакен в форума и само керизи/....такъв мъж/то даже не може да се нарече така/ не ти трябва до тебе. Naughty
А като вземеш да се омъжваш за АРАБИН,ГРЪК,ИТАЛИАНЕЦ или там къвто дойде/стига да е човек/...да не забравиш да ни поканиш на сватбата...  bigdance2Ние сме с теб. Hug
Не съм сигурна съм ,че ще успеете за разходката ,пък ако ли не..здраве да е... PeaceАко нещо не може да намерите пътя...огледайте се и ще видите там едни луди ,които подскачат...ние ще сме..  Joy Joy Joy майтап си правя Wink...ще го намерите лесно ,не се притеснявай  Hug

Да ви черпя по едно винце пред каминката ,че захладня.... Wink

# 78
Леле, разсеях се малко и вие нова тема пуснахте и шест страници написахте...

# 79
Аз днес събрах смелост да уведомя БНД за пътуването. В общи линий мина добре, сприказки от сорта-Аа, ти знаеш ли къде е Свищов, децата ще ти задават ядове. И като го усетих в добро настроение реших и за морето да го подготвя, той пък му стана криво че се забавляваме без него и- Мен ще ме водите ли на море, или ще ходите само тримата? ooooh!

# 80
Уиуи, има  ли те във Фейсбук, че май само теб нямам?   Че си преговарям домашното - имената ви   Mr. Green  
И моят синковец подивя за понито, за разходката не съм м казала, че да не ми надуе главата до тогава   Joy

Магаренце, разбрах че е по пътя за Търново някъде хотела, така ли. Аз ще отбия на Българене, и после в Свищов трябва да се ориентирам в посока Търново, нали.

# 81
Tina,
точно така..
Като минеш през Свищов и хванеш Търновския път - на около 1,5 км има табели, както и за Манстира "Покров  Богородичен".
Хотелът е точно до манастира..Wink

# 82
Здравейте дами.... Grinning
Кога мислите да тръгвате утре ,по кое време...? newsm78

# 83
Ние живи и здрави тръгваме в 9,30 от София

# 84
И аз така мисля живи и здрави да сме ,към 10ч да тръгваме.. Grinning

# 85
Аз към обяд, ама съм близо   Hug

# 86
Добър ден мадмазелки newsm03
Чета ,че вече се готвите за срещата.Толкова много ме е яд,че няма да присъствам newsm61.Искам снимки после с описание под тях /кой, кой е
Не пиша  защото няма нищо ново и интересно покрай мен.От къщи на работа ,от работа в къщи и така всеки ден.Днес очаквам КЗП при мен  smile3506

# 87
  • София
 Grinning Завиждам ви на всички за срещата. После да показвате снимки. Хубаво време ви желая и безавариен път.

# 88
Драконче, то защо ще се прошпуснеш? не разбрах.. Rolling Eyes

Момичета, вземете си бански, както и по-топли дрехи, че вечер захладнява..Wink

# 89
Ние смятаме да тръгнем на обяд ! Синковеца е на училище до 12 ч .... Rolling Eyes  А и чакаме колата да излезе от сервиза, че я ремонтират !  Praynig
С кой да държим връзка по пътя ?  bowuu  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт