Клюки(щастливи, очакващи) - 13 , но не фатална

• 21 588
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Вече сме три от Пловдив Grinning
Хе хе-три за щастие:) Heart Eyes

# 46
Вече сме три от Пловдив Grinning
Хе хе-три за щастие:) Heart Eyes

Peace Peace Peace Peace

# 47
Привет!

Благодаря на всички за успокоенията и пожеланията.. Hug

Татко вече е по-добре, но не му вярвам щото се блъска с лекарства и го боли по-малко..
Иначе лекарят вера каза, че поне 3 месеца ще го мъчи.. ooooh!

За срещата - чакам я с нетърпение..И времето , казват е ще се оправи..Wink

Мариели, ти ще дойдеш ли?

# 48
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Момичета за да не обикалям да търся, я кажете за срещичката. Аз съм си майничка, ама от 3 години се губя у Софето. Пътувам си често, ама зависи кога е, и къде е срещата, може да се присъединим с мъника.

Ето за срещатата, информацията е няколко поста по-надолу с болднатите букви, ако можеш, ела, няма да съжаляваш!  Grinning Първа общонационална среща!

# 49
Mariely, добре завърнала се!  Hug

Голяма лудница е в къщи!  Crazy Уж започнахме банята да правим, прибирам се тази вечер - банята разбита, кухнята наполовина.Нито за къпане става у дома, нито за готвене.Трагедията е пълна, но съм сигурна, че резултатът ще си струва. Приютявайте ме, докато изскочи резултата  Mr. Green

# 50
  • Ispania
Девойки Hug Hug Hug

Пате,гледайте да свьршите поне или банята или кухнята преди да запо4вате ремонт и на друго място Joy.После да се похвалиш с резултата Wink

Хайде да се похваля сега с мойто син4е Mr. Green.Преди малко слизаме от колата,аз слизам отварям му вратата и се врьщам да си взема 4антата ,която бях оставила на другата седалка до мен ,навеждам се,при което усещам как наследника ми придьрпва панталона на горе  hahaha с думите Joy Joy@Мамо ,панталона ти пада,....ще ти се видят гащите@ hahaha hahaha hahahaОх на мама малкото сладко детенце. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51
  • Plovdiv
Благодаря ви момичета за топлото посрещане Hug
Разбрах за срещата, но за съжаление не мога да си позволя такава екскурзия. С "помощта" на каката в момента съм във финансов колапс......... Но не за първи път съм на дъното, все още оптимизма ми не ме е напуснал. Аз съм жилава върба и колкото да ме брули бурята на скапания живот, все още не е успяла да ме прекърши. Надявам се и този път да се изправя, макар че е адски трудно.
Да сме живи и здрави....... ще се преборим

# 52
Вал, ще започваме едно по едно.
А, панталона ти паднал, а се оплакваш от килограми.Кой знае каква фиданка си!

Мари, така е с тези кака.Да са живи и здрави тези принцеси твоите!  Hug

# 53
  • Ispania
Mariely ,да са ти живи и здрави децата!Ей сега гледах снимките ви,прекрасни са!!!Ми тя каката голяма Laughing,на такава вьзраст сложно е вси4ко ooooh!.

Пате,бе 4ак фиданка hahaha,не сьм ,но нали като се наведе 4овек и той панталона се смьква малко и детето се притесни Joy

# 54
Ха ха ха ...не била фиданка ,хич не я слушайте....направо си е скенджа....,по улиците се разхождат кокали и кости на нас е оставила сланините... hahaha Joy Joy Joy

# 55
  • Ispania
Ха ха ха ...не била фиданка ,хич не я слушайте....направо си е скенджа....,по улиците се разхождат кокали и кости на нас е оставила сланините... hahaha Joy Joy Joy
Ти внимавай ,4е идвам за баницата Crossing Arms Laughing

# 56
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Баница ли каза някой? Къде, къде?

# 57
У дома у дома..,ама ако искаш може една да спретнем в кухнята на Магаренце...  Wink Joy

# 58
У дома у дома..,ама ако искаш може една да спретнем в кухнята на Магаренце...  Wink Joy

Айде де.. Sunglasses

Тя и Тина нали искаше нещо да приготвя?  newsm78

# 59
Mariely, добре завърнала се!  Hug
юТрагедията е пълна, но съм сигурна, че резултатът ще си струва. Приютявайте ме, докато изскочи резултата  Mr. Green
Идвай Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт