Черен списък - гр.София

• 1 128 164
  • 3 090
  •   2
Отговори
# 1 125
Имаше договор Хипократ , ей така от нея да мине един път ултразвука не се плащаше т.е. влизаше в направлението, др. път - не влизаше. Влизаше в момента в който отидох и и казах ,че мисля да опитвам да забременея и тогава първият въпрос беше Ще дойдеш ли да раждаш при мен? / доколкото помя беше казала ,че избора на лекар е 500 лв. / .

# 1 126
pinky winki, и аз съм пуснала пост в тази тема именно за въпросната докторка!И не само аз !момичета не ходете при Д-Р Въгленова!

# 1 127
ако някой ходи в 18то дкц в сухата река ,никога  да не ходи при в. борисова-общопрактикуващ лекар(114кабинет)!!!!!!!!мисля,че е наркоманка или има някаккъв психически проблем!помолих я за направление за гинеколог,защото имам киста,а тя си пуши цигарата срещу мен и се клати нагоре-надолу върху стола и ми крещи ,че трябвало да си плащам прегледите,че не можело направление да се дава на всеки.и още куп глупости ми наговори и аз едвам излезнах от кабинета и ми идеше да я пребия за отвратителното й държание  ooooh! внимавайте да не попаднете на нея за каквото и да е било!!!!!

# 1 128
Ядосана,смени я през декември!

# 1 129
Искам да добавя д-р Паликов от 15 ДКЦ, като човек е добър, но като професионалист не струва. И точно от неговата небрежност в момента съм на антибиотик и не трябва да раждам бебето си до като не приключа с лечението.

Успех на бъдещите мами!!!!

# 1 130
Maguie , моля те сподели малко повече за случая. Интересувам се, защото и аз съм записана при Паликов.

# 1 131
В черния списък добавям д-р Вероника Кръстанова - акушер гинеколог от болница Токуда. Страшно груба е, по-скоро е подходяща за конски доктор, въпреки, че и животните не заслужават такова отношение.
би ли могла да разясниш, мислех да раждам при нея, какъв точно беше проблема ти с нея?
Въпреки, че ми е тежко да говоря за това ще споделя за да не излезе, че думите ми са клевета. Бях бременна, в 11 г.с. се оказа, че е спряла сърдечната дейност на плода, но аз не знаех, нямах кървене, нито някакви болки или признаци за аборт. Назначиха ми аборт по медицински причини за след 2 дни. Тези два дни бяха най-кошмарните и болезнени, които съм преживявала някога. Започнаха нечовешки контракции с кървене през няколко минути и така изкарах 2 нощи.Изпих една шепа но-шпа, спазмалгон и какво ли още не, но хапчетата не помагаха изобщо. Когато ме приеха в болницата моята лекарка оперираше и за преглед ме прие д-р Кръстанова, която види се беше в кисело настроение, заяждаше се  и се държеше все едно съм отишла да правя аборт за развлечение. На въпросите, които задавах ми отговаряше през зъби и с видно нежелание. Когато седнах на гинекологичния стол цялата се тресях - къде от стреса, къде от нерви, къде от страх. И тъй като ме болеше се бях присвила д-р Кръстанова изсъска нещо и понеже не можа да вкара инструмента веднага с такава злоба го натисна в мен че ми идваше да я ритна в главата след което изсъска: Казах ти да отвориш!
Някой може да каже, че се глезя, но в такъв тежък момент къде е лекарската етика?

# 1 132
Подкрепям dodo и също поставям в черния списък "Св.Лазар" и най-вече собствениците на тази " болница"

# 1 133
Момичета,съгласете се ,че е прекалено странно за да бъде "просто съвпадение"но има известна повтаряемост в този списък!!!
Така,че тази тема трябва да се закове  тук и да се преглежда !
Направо си е животоспасяващо,така като гледам! ooooh!

# 1 134
  • София
д-р Чалманов,акушер-генеколог в Шейново. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 135
  • София
д-р Чалманов,акушер-генеколог в Шейново. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Кажи нещо повече Peace

# 1 136
  • София
В черния списък поставям обслужващия персонал /мед. сестри и администратори/ на дерматологията на Токуда. След преглед /имам псориазис които беше доста обострен/ при др. Денчева, ми назначиха фото терапия. В болницата има дневен стационар, но аз предпочетох да ходя след работа. Работа и живея в Люлин. Три пъти седмично с надеждата, че ще се подобря аз пътувах по час-час и половина на отиване и още толкова на връщане. Да подобрение от терапията има, но за сметка на това сестрите редовно ме караха да чакам по час и отгоре за да ми направят манипулация която е от 5 мин. Днес за капак старшата сестра ме "забрави" и трябваше да чакам час и половина в чакалнята, мокра от снега, уморена от ходене защото трамваите не можеха да качат баира след Хемус и в името на здравето ходих пеша от Хемус до Токуда. Накрая когато благоволи да се сети за пациентката която чака реши да проветри в момента когато почнах да се събличам. След като направих забележка за чакането и отношението, аз и администраторката бяхме виновни, че не сме и напомнили. Направих 17 процедури от които има ефект. Съжалявам, че трябва да се откажа, но нямам сили и нерви да продължа. Ако на някой му се наложи да ходи там го съветвам да се въоръжи със здрави нерви.

# 1 137
  • София
rozibozi,много е жалко да прочета поста ти.Доволна си от лекуващата лекарка,доволна си от резултата от терапията ,но уви понякога сестрите си преписват нехарактерни за тях правомощия.Ако пробваш да разговаряш с д-р Роси Денчева и й обясниш проблема с пътуването и чакането,може да се оправят нещата!Пожелавам ти кураж и дано да си размислила,но моят съвет е да не спираш фото терапията

# 1 138
Искам да споделя с вас как д-р Иван Диков от Токуда(преди е бил в Майчин дом) изложи на риск живота на моето бебе.Д-р Диков беше много мил и много обясняваше, когато се запознавахме и му задавах въпроси относно раждането.Каза, че трябва да ме прегледа и да вземе влагалищен секрет за микробиологичен анализ.
Аз бях в края на 36 седмица,т.е 3 сед преди раждане. Вместо рутинен преглед д-р Диков ми направи вагинално туширане без предупреждение по време, на което ми причини силна болка и изтече кръв-т.нар. кръвениста запушалка. В този момент той ме увери че случилото се не е проблем и всичко е наред.На следващия ден ми изтекоха водите в 21 часа и като му звънях д-р Диков ми затваряше телефона. Родих в друга болница,детенцето ми беше малко и незряло,прекара 10 дни в кувиоз,хранено само с дестилирана вода и на стомашни промивки-имаше риск за живота му заради лекарска грешка и затова ,че доктора не си призна че е направил такава.След раждането разбрах от друг гинеколог че това е приом за предизвикване на раждане. Споделям това,защото не мога да осъдя този човек причинил толкова болка и проблеми на мен и детето ми от некомпетентност или нарочно,тъй като в България никои за нищо не може да бъде осъден,оставям на вас да го съдите.

# 1 139
denti ,аз не схващам къде е смисъла от предизвиканото раждане след като не се е облагодетелствал от него въпросния доктор?
Не ме разбирай погрешно,не го защитавам не го познавам този доктор,но аз лично съм поставила лекари в този списък аргументирано,така че да ти стане ясно или поне да имаш 1на ум.От твоя разкан не стана ясно дали е доказана вината на доктора,а коментарите на `колегите`всички ги знаем,но те са тейнички така на уше,стигне ли се до свидетелски показания се изпаряват веднага,така че не ги взимай присърце!

Общи условия

Активация на акаунт