Черен списък - гр.София

• 1 099 352
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 1 335
Момичета здравейте. Аз съм нова и искам също да се оплача от Петя Генчева. 7 години ходих при нея в частният и кабинет. През последните 2-3 години имах проблем който ме притесняваше и всеки път я питах за това а тя ми обясняваше, че е напълно нормално. Вследствие от това получих възпаление и посетих друг лекар и се оказа че състоянието ми изобщо не е нормално. Имах и проблем с резултати от изследвания и цитонамазка при нея които показваха лоши резултати след което ги повторих при друг специалист и се оказа че всичко е напълно нормално. Моето мнение е че тя определено трябва да си смени професията. Не е достатъчно компетентна и от бързане да прегледа повече момичета тя ни претупва и при евентуален проблем не му обръща внимание. Моят съвет е не ходете при нея.

# 1 336
  • софия
Момичета здравейте. Аз съм нова и искам също да се оплача от Петя Генчева. ..
Би било добре да напишеш къде практикува - град, здравно заведение.

# 1 337
Петя Генчева има частен кабинет в "Западен парк". Аз лично бях много доволна от нея , но напоследък наистина взе да претупва пациентите. Освен това като се обадиш за да си запишеш час има най-рано за след месец. Като отидеш навреме за часа чакаш още 2 часа защото "Докторката закъснява с графика" - Латинка (секретарката) е изключително неучтива дори бих казала груба. Имаш час и чакаш или защото графика е изключително нагъчкан или защото вмъкват итакива без час. Отгоре на всичкото е доста скъпичко и наистина малко започна да попретупва прегледите.Иначе е добър смециалист. Не мога да кажа и че е алчна, защото когато се случи трагедията с бебето ми направи няколко консултации и отказа всякакви пари, въпреки, че поискахме да си платим тя категорични отказа. Дойде и при мен в болницата, за да се увери, че ще направят всичко за мен.

# 1 338
  • София
Как можеш да ходиш при някой цели 7 години, за да установиш, че е некомпетентен?

# 1 339
Д-Р ЦВЕТКОВ И Д-Р ЩЪРБАНОВА ОТ АГ ОТДЕЛЕНИЕТО НА ВТОРА МБАЛ - СОФИЯ Моите мъки започнаха на 20.11.2008г. Тогава бях на преглед при наблюдаващата бременността ми гинеколожка. В 39г.с. бебето тежеше 3.530кг а околоплодните води бяха малко като количество. Лекарката препоръча да се предприеме възможно най-скоро раждане. Още на другия ден постъпих във Втора МБАЛ - София (Втора градска). Д-р Цветков ме прие обяви, че  лекарката ми нищо не разбира, водите на бебето си били добре, само били малко мътни. Все пак ме приеха в отделението по патологична бременност. Една седмица лежах в болницата "за всеки случай" - както се изразиха те. Наблюдаваше ме д-р Щърбанва, според която всичко ми беше наред. "Не се притеснявай, всичко е наред ако нещо стане ние ще реагираме навреме." - това бяха думите,които ще помня цял живот. На 26.11.2008г започнаха първите контракции. Съответно казах на Щърбанова, но вместо да ме включат на монитор, който записва тоновете на бебето и честотата на контракциите, тя и акушерката, която беше на смяна ми казаха да засичам контракциите на телефона си. Рших че така и така съм тръгнала да раждам и няма смисъл да се карам с тях - беше неделя вечер и посто не им се работеше. На другия ден 27.11.2008г в 9.00ч сутринта контракциите ми бяха през 10 минути и бебето се движеше. Мина визитацията с шефа на отделението и се оказа,че дори в картона ми не е отразено, че имам контракции. В 9.15ч най-после ме включиха на монитор, но моето бебе вече си беше отишло. НЯМА ДУМИ ,КОИТО ДА ОПИШАТ БОЛКАТА И МЪКАТА ОТ ЗАГУБАТА. Първо дете очаквано смного надежди и мечти, и просто в един момент го няма, защото Цветков си е повярвал, че е много голям специалист , Щърбанова и една акушерка ги мързи да гледат. Кошмарът, който последва беше неописуем - оказа се ,че трябва да родя мъртвото си дете по нормален път. Конракциите ми бяха спряли и се наложи да ме включат на системи. Раждах в продължение на 40 часа без никаква упойка и понеже не можах да достигна нужното разкритие смазаха главата на детето ми, пробиха я, закачиха тежести и го издърпаха. През цялото време бях в пълно съзнание и чувах как пукат и хрущят костите на детето ми докато ги натрошават. Когато водите ми изтекоха бяха изключително оскъдно количество и жълто-зелени на цвят. Така на 28.11.2008г родих моето момченце, което се беше задушило. Дори не ми позволиха да видя детето си, нямах право да му дам име и да си го взема и да го погреба. Моето дете беше изхвърлено в контейнер с биологични отпадъци. МЪРТВОРОДЕНОТО ДЕТЕ СЕ ВОДИ БИОЛОГИЧЕН ОТПАДЪК. Никой никога не може да ме накара да стъпя отново във Втора градска болница и никой никога не може да ме накара да родя нормално.

# 1 340
Миличка, това което си преживяла е повече от ужасно.
 Flowers Rose Flowers Rose За твоето ангелче

# 1 341
Точно тя откри, че нещо не е наред с бебето ми. Не бих я нарекла некомпетентна. Според мен просто поема повече пациенти отколкото може и заради това претупва нещата.

# 1 342

д-р Цандева от 12 поликлиника – liusy9, КРЕСЛА, liusy9

С две ръце за нея в черен списък!
...(много накратко историята)...
Отидох на преглед при нея преди да забременея още. На око реши, че имам липса на прогестерон в организма, изписа ми хормони да пия 2 месеца,... качих около 20 кг. Оказа се, че нямам нужда от такива хормони, след консултация с друг лекар. Наложи ми се да лежа в болница, искаха ми направление от кварталната поликлиника... отивам - тя на смяна. Поисках й направление за Втора градска, тя реши, че в Св. София ще съм по-добре.. и няма да ми даде за Втора градска. Развиках се, казах й, че освен да надебеля от нейното лечение, нищо друго не ми се е случило... тя взе да се хили със сестрата и каза: "Ами ти яж като прасе, пък после - аз съм ти виновна Sick. Има доволни има и недоволни! Излизай айде, махай се от кабинета ми"... казах й, че вместо да се прави на лекар, да си иде вкъщи, да си чете лекциите от института.
Отвратена съм от тази иначе на външен вид миловидна жена  Sick

# 1 343

д-р Цандева от 12 поликлиника – liusy9, КРЕСЛА, liusy9

С две ръце за нея в черен списък!
преди години отидох на преглед при нея -не бях водила полов живот- бях девствена ,но имах страхотни сърбежи . влизам казвам си набързо урока (това ми беше първият преглед при гинеколог) Embarassed , качвам се на магарето , а тя ми вика 1. като си отваряш краката , така ше е !" - казах й , че съм девствена ! после 2." ми тогава си мърла дето не се мие" ! - а отново - " ама аз си взимам душ по 2 - ти на ден ! станах , взех си направлението , теглих й една майна и отидох в тина киркова . там ми направиха един мнооого внимателен преглед с оглед на това че не съм правила секс още и ми обясниха , че гъбички мога да лепна от почти всичко - бях болна на скоро и пих много силен антибиотик!

# 1 344
  • София
Петя Генчева съм я споменала и аз, не знам защо  я няма списъка. 

# 1 345
Извинявам се,къде мога да видя пълния черен списък?

# 1 346
  • София
няколко страници по-назад в темата

# 1 347
Здравейте,мили дами!Добавям още двама"доктори"в черния списък-Накова (gp в 12-та поликлиника) и Бухлев(ортопед в 12-та поликлиника и б-ца"доверие").Съвсем на кратко:Тази жена е решила,че може да лекува всичко и за това не дава направления за специалисти.Изписа на майка ми едни мазила,които може и аптекар да ти ги даде,докато отидеш на лекар.След 3 месеца "лечение"с въпросните мазила,се оказва,че има скъсан минискус и е наложително да се оперира!И сега идва ред на ортопеда,при когото тя ни прати!След операцията на контролния преглед в поликлиниката  "д-р"Бухлев(който асистирал на операцията) казал на майка ми,че трябва да си купи от него 5 инжекции,които стрували около 700лв. и ако не ги сложи ще осакатее newsm78.Потърсихме второ мнение и се оказа,че тези инжекции не само,че не струват толкова,ами и майка ми няма нужда от тях!Сигурна съм,че има милион случаи като нашия,но държа да предупредя хората за тези..."доктори"!

# 1 348
Още едно попълнение в черния списък - урологът Д-Р НАДЕР АЛ ХАЛИЛ.
Ноември мин. год. посетих кабинета му. Оплаквах се от болки в тестиса.
Платих 25 лв. на регистратурата и "прегледът" ми при него продължи 2 минути. Опипа тестисите ми и каза, че имам крипторхизъм. Разбира се аз, като лекарски син, имам представа какво означава това. Наистина беше доста студено и тест. ми се бяха прибрали до тялото, но и дума не може да става за крипторхизъм. След това спомена, че имам асансьорен тестис. Каза, че това може да повлияе на оплодителната ми способност.
 Изпрати ме да си напр. спермограма в лаборатория "САНТЕ" до ИСУЛ.
 Там жената на регистратурата каза първо, че може би няма да може да изследват материала, когато го занесох, но след това се обади някъде и го прие. Резултатите бяха МНОГО ДОБРИ, обаче междувр. проверих по форумите за тази т. нар. "лаборатория".
 Разбира се не се срещнах с д-р Халил втори път, защото бях наистина много разочарован.
 Направих си повторно спермограма  в "Център по репродуктивно здраве" и там ми пост. диагноза ОЛИГОТЕРАТОНЕКРОСПЕРМИЯ.
Изпратиха ме при д-р Милен Кацаров.
 С удоволствие платих 35 лв. на регистратурата при него , защото ми направи ултразвуково изследване и установи, че имам е варикоцеле и това , вероятно е причината за резулт. от сперм. А д-р Надер след "обстойния преглед" констатира, че нямам разш. вени.
 Изключително доволен съм от д-р Кацаров, от отношението му към пациентите.

# 1 349
Между другото тази Фръндева май на всички, които отидат при нея казва че имат раничка  и трябва да се гори с някакъв лазар и струва 180лв. Аз бях бременна в 2ри месец когато ходих при нея и тя супер много ме нашашка как имам раничка и трябва веднага да се изгори с този лазар, защото в противен случай по време на раждането съм щяла да имам много проблеми. И аз естествено се съгласих, на следващата консултация като ходих ми каза, че и следа няма от  раничката и всичко е ок. Обаче след това почнах да ходя при един друг лекар и той ми каза че това е безумие да се гори раничка по време на бременност, още повече, че тя  е трябвало първо да направи биопсия на раничката  и т.н за да предприеме нещо. След това ходих и при друг лекар, той също беше много възмутен от това, което беше направилла въпросната Фръндева, така че лично аз не бих и се доверила повече.

Общи условия

Активация на акаунт