Черен списък - гр.София

• 1 099 812
  • 3 088
  •   2
Отговори
# 1 470
Това е ЧЕРЕН СПИСЪК.
ПОДКРЕПЕНИТЕ са в белия.

# 1 471
Аз не пиша като гост и подкрепям д-р Кътев. Познавам го от 19 години. Всички от семейството ми се лекуват при него. Преди 8 години спаси живота на дъщеря ми.
Да това е Черен списък, но не мога да приема обидни епитети, достатъчно е да си напише човек мнението.

# 1 472
Това мнение е редно да го напишеш в белия списък. Като ще подкрепяте лекари, правете го там.

# 1 473
Зная. Не ми хареса начина на изразяване на ♥Mercurial♥๏̯͡๏).

# 1 474
Когато лекар е отнел живот - дори един.
Когато лекар е довел човек до инвалидност - дори един.
Когато лекар е нанесъл поражения на човек - дори на един.
ТОГАВА НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ НА КОЛКО ХИЛЯДИ ИЛИ МИЛИОНИ ХОРА Е ПОМОГНАЛ -ТОЙ СИ ОСТАВА УБИЕЦ.
Когато лекар отнеме живота на детето ви друга песен ще запеете.
Да всеки прави грешки - всички сме хора, но когато лекар направи грешка - ТОВА Е ФАТАЛНО.

В този ред на мисли и Максим Ставински е СВЕТОВЕН шампион. Това не му пречи да е гаден пияница (казвам го защото съм го виждала с очите си). Това, че е световен шампион не го прави по-невинен, а точно обратното - той има по-голям дълг към обществото като такъв.
По същия начин и лекарите имат по-голям дълг към обществото като такива...

# 1 475
Ирена Хасара , ортодонт.
Отначалото е любезна а след това като ти вземе парите става студена, освен това нямаше ефект от лечението и Twisted Evil

# 1 476
ТОГАВА НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ НА КОЛКО ХИЛЯДИ ИЛИ МИЛИОНИ ХОРА Е ПОМОГНАЛ -ТОЙ СИ ОСТАВА УБИЕЦ.
Да всеки прави грешки - всички сме хора, но когато лекар направи грешка - ТОВА Е ФАТАЛНО.

В този ред на мисли и Максим Ставински е СВЕТОВЕН шампион. Това не му пречи да е гаден пияница (казвам го защото съм го виждала с очите си). Това, че е световен шампион не го прави по-невинен, а точно обратното - той има по-голям дълг към обществото като такъв.
СЪГЛАСНА СЪМ 100% с написаното от ТЕБ!

# 1 477
  • софия

напълно те подкрепям!

# 1 478
Цитат
имам същите изключително лоши впечатления за д-р Машка Ангелова. 1 път в седмицата ивда в Закрила на Дондуков и разбира се всеки път закъснява поне с 1 час. Дори едно извинявайте не казва. Да не говорим, че не е никаква лекарка. Знае само да ти увеличава дозата на лекарството без дори да си размърда мозъка до къде ще те докара така. Не се интересува от страничните симптоми. Голяма чуждопоклоничка е. Само ти цитира разни светила какво били казали на еди кой си конгрес и нищо не прави по въпроса с това да ти помогне.Държи се надменно, обижда пациента и приказва празни приказки. Изобщо не ходете при нея.
ц
Напълно мога да потвърдя горното мнение за М. Ангелова Confused

# 1 479
Д-р Нели Кръстева от здравния център на Втора градска. За 2месеца и поне 5ходения единственото, което направи е да ми каже кога е термина, да не правя секс, въпреки, че имах сигурно възможна най-леката бременност  Thinking и ме прати да ми правят изследвания на урина с направление за кръв   ooooh! Отделно работното и време е от 1и30 до 3и30, но като отидеш в 2и30 ти казва, че нямало време да се види бебето на ехограф или просто я няма... А веднъж дори и се обадих и специално я попитах дали да отида след 15минути на преглед и тя каза да отида... като отидох отново ми каза, че няма време  Shocked Иначе е много любезна...хаха

# 1 480
А бе хора, не разбрахте ли, че ЦЯЛАТА ВТОРА ГРАДСКА Е КАТО ЧЕРНА ДУПКА - ВЛИЗАШ И НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ.

# 1 481
Доктор Елена Иванова, медицински център "САНА" в Студентска поликлиника в София

Започнахме при нея много ентусиазирани. Млада, адекватна, съпричастна с отношение към децата. Прекрасно. Първият проблем бяха ваксините. Аз не искам. Занесох и книгата на Гълъбов и казах дайте мнения. Тя естествено не я прочете и каза "Всичко е лъжа". Абсурдно, но както и да е. Следващият проблем беше хомеопатията. Аз искам дъщеря ми да се лекува с хомеопатия и си намерих медицински център, в който лекуват лекари- класически хомеопати. И тук стана голямата драма, защото доктор Иванова, видите ли също лекува "хомеопатично". Според мен ползва някой хомеопатичен справочник, което си е чиста проба знахарство. И така аз ползвах госпожата за диагностика, но терапията беше изключително според препоръките на истинските хомеопати. И така до днес - детето ми е на 2 години и 1 месец и не е пило антибиотик нито веднъж. Боледува на 4 месеца веднъж. Аз лично съм ужаааасно доволна, но не и доктор Иванова. Държи се грубо, комнетира със снизхождение терапията на колегите си. А ето ви и най-интерсното, мили мами, племенниците ми също са записани при нея и се лекуват "хомеопатично", след което си пият антибиотичетата и така на всеки 2 месеца. Но не е само това. Съвсем в началото препоръчах докторката на кръстницата на дъщеря ми, която осинови детенце. Двете си допаднаха. Приятелката ми също я ползва само за диагностика, защото също си има класически хомеопат. Двете си бъбрят на воля. Та в момент, в който дъщеря ми е доста болна и госпожата не е съгласна с лечението и, вдига телефона и като махленска клюкарка тръгва да обяснява на приятелката ми какво правя аз с детето си. Кръстницата ни от своя страна и казва, че има доверие в това, което правя, защото детето като цяло е здраво и пр.  За доктор Елена Иванова е жизнено важно не децата ви да са здрави, а тя да е права. В тази връзка по отношение на осиновеното детенце, което споменах по-горе ще ви кажа, че пропусна коклюш. 2 седмици и повече обясняваше на приятелката ми че няма нищо сериозно - детето се съдираше от кашлица нощем, започна да повръща докато накрая направи гърч от спазмите. Чак в Окръжна диагностицираха коклюша. За сметка на това обяви, че същото лапе има дисплазия, та родителите му се изтрепаха да го мъчат с едни гадни ортопедични гащи, ходиха по ортопеди - в Горна Баня, рентгенолози, всякакви специалисти, които гледаха детето, гледаха снимките и казаха, че му няма нищо.

Най-много от всичко искам да натъртя на това, че тази жена НЕ Е хомеопат. Хомеопатични лекарства не се изписват само по едно зачервено гърло. Чист късмет е лекарството да проработи при детето. Иначе то не действа и малкият пациент просто остава без лечение, докато не се влоши и тогава трябва да се блъска с антибиотици, или дори вреди, защото хомеопатията може да ВРЕДИ ако с нея се шарлатанства. Тази жена неколкократно ме пита дали съм виждала дипломите на хомеопатите, които лекуват детенцето ми, но така и не ми показа своята диплома, особено пък за хомеопат. Мога много други неща да разкажа за нея, но стига толкоз. Мислете, мами, мислете на кого се доверявате.

# 1 482
А бе хора, не разбрахте ли, че ЦЯЛАТА ВТОРА ГРАДСКА Е КАТО ЧЕРНА ДУПКА - ВЛИЗАШ И НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ.
ами тук някъде в една тема къде да се ражда бях чела разни хубави неща за там и понеже изобщо нямах идея къде да отида, пък ми беше удобно... ау, а сега като писа дупка и се сетих и за тоалетната... е по-ужасна не бях виждала... само открехнах вратата и лошо ми стана...

и още един се сетих- мъжа гинеколог от поликлиниката на Черни връх близо до Японския/Кемпински хотел... заглежда и прави опити да закача бременни жени  ooooh!

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 22:46 от missminimess

# 1 483
  • София
 Аз съм нова в този сайт и може би ако не беше възмущението ми от "д-р" Емма Добрева  гинеколог в 13ДКЦ никога нямаше да се регистрирам. Тази жена няма елементарна човешко отношение към пациентите си и ако беше само това добре . Поставя ти несъществуващи диагнози  само и само да те стресне и препрати в частния си кабинет с обяснението че само там се прави елементарната като процедура за взимане цитонамазка - естественно срещу заплащане, пробутва ти визитката си и дори в държавното ДКЦ има наглостта да ти каже че прегледа при нея се заплаща на ръка. Поставените ми диагнози  естественно разбрах че не са верни отивайки при други лекари.А стреса който преживях заради меркантилността  и е друг въпрос.

# 1 484

Извинявай, имаш цялото ми уважение към мъката, която носиш, но мисля, че това е безкрайно пресилено.
Както безброй пъти съм казвала, това, че в една болница има идиоти, не означава, че трябва да се лепи етикет на цялата болница.

Общи условия

Активация на акаунт