Черен списък - гр.София

• 1 104 166
  • 3 089
  •   3
Отговори
# 1 515
Д-р  Мариана Цанкова от Майчин дом,не бях срещала по грубо същество.Може и да е добър специалист,но се държи с жените отвратително.Постъпих с кървене и тя ми заяви-какво толкова,ако не стане сега,следващият път.....След това така се развика на едно момиче,че то от притеснение получи контракции и почти припадна

# 1 516
Д-р  Мариана Цанкова от Майчин дом,не бях срещала по грубо същество.Може и да е добър специалист,но се държи с жените отвратително.Постъпих с кървене и тя ми заяви-какво толкова,ако не стане сега,следващият път.....След това така се развика на едно момиче,че то от притеснение получи контракции и почти припадна

Това въобще не е необичайно за Майчин дом. Мога да добавя името на доцент Виолета Димитрова - патологията на 10 етаж. Ужасна жена, иначе доста любезна в частния си център Фемина. Бременността не ми я следеше тя, но няколкото ми сблъсъка в Майчин дом с нея бяха кошмарни. Навиква пациентки, все едно са досадни мухи и и губят времето. Жената, с която лежах заедно я попита за болки в коремната област, а тя и отговори, че не са гинекологични, врътна са и излезе от стаята преди жената да може да каже, че преди да забременее не е имала подобни болки и как да разбере какви са при положение, че лежи за серклаж с близнаци и освен ако лекуващата лекарка (Димитрова) не и направи консултация със специалист тя няма как да го намери този лекар от болничното легло. С мен се държеше добре докато  не разбра, че аз ползвам услугите във Фемина на друг лекар. Е тогава полудя, вика... Ужас. Иначе е специалист фетална морфология и казват, че е добра, само да не ви прави тя секциото. Реже като касапин, белезите после....

# 1 517
Д-р Седлоев, МА, Втора хирургия - ужасно арогантен и груб лекар. Наскоро оперира мой близък и съм от

# 1 518
отвратена от неговото държание. Отделно смятам, че е много некомпетентен. 10 дни не можа да овладее кървенето от раната, изписа ни много силен антибиотик без да отчете страничните ефекти и без да изпише неутлазиращи лекарства (което е задължително), не ни трябвало крем против белези, а става въпрос за гръдна хирургия и белези на видими места, да не говорим, че отказва да ни даде каквато и да е информация. Ужас просто! за пръв път поадам на толкова лошчовек.

# 1 519
Мога да добавя името на доцент Виолета Димитрова - патологията на 10 етаж. Ужасна жена, иначе доста любезна в частния си център Фемина. Бременността не ми я следеше тя, но няколкото ми сблъсъка в Майчин дом с нея бяха кошмарни. Навиква пациентки, все едно са досадни мухи и и губят времето. Жената, с която лежах заедно я попита за болки в коремната област, а тя и отговори, че не са гинекологични, врътна са и излезе от стаята преди жената да може да каже, че преди да забременее не е имала подобни болки и как да разбере какви са при положение, че лежи за серклаж с близнаци и освен ако лекуващата лекарка (Димитрова) не и направи консултация със специалист тя няма как да го намери този лекар от болничното легло. С мен се държеше добре докато  не разбра, че аз ползвам услугите във Фемина на друг лекар. Е тогава полудя, вика... Ужас. Иначе е специалист фетална морфология и казват, че е добра, само да не ви прави тя секциото. Реже като касапин, белезите после....

Не знам дали наистина има разлика в обслужването, но аз бях изключително доволна от нея при посещенията си във Фемина! Много внимателна и любезна, всичко обяснява...

# 1 520
Мога да добавя името на доцент Виолета Димитрова - патологията на 10 етаж. Ужасна жена, иначе доста любезна в частния си център Фемина. Бременността не ми я следеше тя, но няколкото ми сблъсъка в Майчин дом с нея бяха кошмарни. Навиква пациентки, все едно са досадни мухи и и губят времето. Жената, с която лежах заедно я попита за болки в коремната област, а тя и отговори, че не са гинекологични, врътна са и излезе от стаята преди жената да може да каже, че преди да забременее не е имала подобни болки и как да разбере какви са при положение, че лежи за серклаж с близнаци и освен ако лекуващата лекарка (Димитрова) не и направи консултация със специалист тя няма как да го намери този лекар от болничното легло. С мен се държеше добре докато  не разбра, че аз ползвам услугите във Фемина на друг лекар. Е тогава полудя, вика... Ужас. Иначе е специалист фетална морфология и казват, че е добра, само да не ви прави тя секциото. Реже като касапин, белезите после....

Не знам дали наистина има разлика в обслужването, но аз бях изключително доволна от нея при посещенията си във Фемина! Много внимателна и любезна, всичко обяснява...
Да не говорим за различен доктор? Правих при нея една единствена ФМ във Фемина и не бях доволна от обясненията й. Чак пък любезна - да бе, да. Според мен тя е на настроения -.

# 1 521
  • София
Към този списък бих добавила д-р Филипова (кардиолог) от 15 ДКЦ. Причината е, че когато бях изпратена от лекуващия ми лекар при нея за консултация, заради повишеното ми кръвно налягане в 20 г.с. на граничните стойности 140/90, тя отказа да ме приеме, защото се измества графикът и. #2gunfire

# 1 522
Д-р Кирил Киров
специалист акушер-гинеколог
ул.”Цар Асен “№ 16

Специалист в правенето на пари и в нищо друго #2gunfire

Това "Цар Асен" 16 е частен кабинет, нали?
Докторът да не е един възрастен с бяла коса, или е съвпадение на имената, защото в "Тина Киркова" има един доктор, който се казва така - раждах при него секцио - беше ПЕРФЕКТЕН!!! И не ми е поискал нито стотинка. Идваше да ме види всеки ден, дори и когато не беше на работа, а още докато бях в реанимация идваше на всеки час чак до вечерта, когато му свърши смяната.

д-Р киров отдавна го няма вече. напусна завинаги.

# 1 523
Д-р Кирил Киров
специалист акушер-гинеколог
ул.”Цар Асен “№ 16

Специалист в правенето на пари и в нищо друго #2gunfire

Това "Цар Асен" 16 е частен кабинет, нали?
Докторът да не е един възрастен с бяла коса, или е съвпадение на имената, защото в "Тина Киркова" има един доктор, който се казва така - раждах при него секцио - беше ПЕРФЕКТЕН!!! И не ми е поискал нито стотинка. Идваше да ме види всеки ден, дори и когато не беше на работа, а още докато бях в реанимация идваше на всеки час чак до вечерта, когато му свърши смяната.

д-Р киров отдавна го няма вече. напусна завинаги.

Извинявам се за офф-топика но Леросиа, нали е добре д-р Киров, всичко е наред с него ?!

Раждах при него дъщеря ми, наистина много добър лекар и човек  Hug

П.С. Този д-р Кирил Киров от ул. Иван Асен не е същия като този за който говорим. Просто съвпадение на имената !

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 03:34 от ritka

# 1 524
Ami az da vi kaja ,4e rajdah v okrajna bolnica -sofiq . d-r Kinkina mi kaza ,4e ot tolko vikane 6te ymorq deteto i 4e nqmaqlo puls .zatova napravo si izleze i kaza ,4e se otkazva ....vie predstavqte li si me kak lejah na magareto i vikah ot bolka ,a tq prosto me zarqza? Deteto mi se rodi jivo i zdravo ! 52 sm i 3,390 kg -momi4e !!!

# 1 525
  • Бургас
Много голяма черна точка за д-р Събева (гинеколог) от Студентска поликлиника...много грубо отношение, никакъв професионализъм...никаква заинтересованост към пациентите...пълна скръб...на всичкото от горе още като влезе човек в кабинета й и тя започва с крясъците..това защо било..онова какво било....как можело да си мисля за не знам си кво....как можело да искам да си  направя изследвания примерно... А и на всичкото отгоре при профилактичен преглед ме беше наплашила че съм имала гъбички, поликистоза и раничка на шийката на матката....и накрая не искаше да ми пусне нито микробиология, щото нямала време, нито цитонамазка..защото цитонамазката се правела САмо на жени над 35 години...по нейните думи...В крайна сметка от всичките изброени неща се оказа че имам единствено малка раничка на шийката на матката.....но никакви гъбички, нито пък поликистоза...само дето ми вади ангелите и ме стресира  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 526
Доктор Цандева - 12 поликлиника, моля Ви мили мамита, не ходете там. Нека децата които чакате и имате да са Ви живи и здрави. "Благодарение" на нея, не ми откриха навреме високото кръвно и родих детенце в 7 месец. Вчера ми съобщиха, че детето е зле, с инфекция на дробовете, проблеми със сърцето и кисти в мозъка.  Просто не знам какво да правя или да не правя. Но моля Ви, умолявам Ви, не ходете там. Жената просто не си разбира.

# 1 527
доц. Ганчо Ганчев, завеждащ лаборатория в Онкологията - постави ми диагноза с комерсиална цел - засили ме и ми каза, че имам 3та група цитонамазка, със следи от "жлези", за да ми прави бипсия и HPV тест. Лошото на тези изследвания е, че са субективни - т.е. важно е специалистът, който ги прави да е кадърен. И тъй като в Онкологията се славят като едни от най-добрите специалисти в областта, се притесних доста. Отидох за изследване при други 2ма специалисти (светила в областта), които напълно опровергаха тази диагноза.  Peace Отнесоха се отговорно и професионално, за разлика от доц. Ганчев - който освен всичко не пропусна да ме запознае с ценоразпис на изследванията при него, каза да отида при посочен лично от него гинеколог, а не при този, при който аз искам и не на последно място ме попита какво работя  #2gunfire А питат ли ме какво работя, без да има каквото и да е отношение с диагнозата ... Wink

д-р Валентина Тонкин - псевдо-дерматолог и псевдо-хомеопат в Полимед, София. Била съм при нея за екзема, за която ми изписа скъпо лекарство, което се прави по поръчка от нейни "проверени" фармацевти (защо ли?!  Joy ) от което  нямаше никаква полза и с редовна хидратация с Johnson's Baby Oil. Нарече розацеята ми "акне" и ми препоръча да изсушавам кожата си - което е напълно противопоказно за розацея. За радост, не я послушах  hahaha А впоследствие пак ме видя и ме  пита "какъв е този обрив на лицето ми?"   ooooh! казах й, че това е розацея, а не обрив и тя отговори, че знае  ooooh! Да се смееш ли ... каза ми, че иска да ми изпише нещо за пиене за нея, щото без пиене нямало да мине. Е, мина. Само с мазане. С две думи - въздух под налягане и като дерматолог и като хомеопат.

Поздрави. И бъдете здрави! Simple Smile

# 1 528
"СВЕТИЛОТО" на българската урология този МАЗЕН ЛЪЖЕЦ Д-Р К. КАРАЧОРОВ . Страдам от простатит от около 2 години и съм обиколил доста кабинети , отидох на първоначален преглед и след като приключихме с прегледа и ехографа ми казва : Я ходи се изпикай  дая видя още нещо - 100% съм убеден , че докато се изпикая ми беше взел 50-60 лева от чантата , която имах глупостта да оставя на бюрото му , както и да е - взе ми още 60 лв. за прегледа и каза да се явя рано сутрин за стерилна урина и секрет . Не знам дали са в съответствие с лекарската етика  изразите "Днеска рязах един ташак " и " Я виж на тоя мангал каква гадост му източих от простатата " . Както и да е - явих се за секрет и стерилна урина - удоволствието беше още 125 лв. След 3 дни му се обадих за резултатите и каза да мина да си ги взема - получаването им ми струваше още 30 лв. - обиколил съм доста доктори и за първи път ми искат допълнително пари за резултати от изследвания , които съм платил . Както и да е - каза ми , че имам ентерокок - да съм пиел 1 месец таваник , а той после щял да ми шибне 3 инжекции в простатата и да ми мине за цял живот . Интересното е , че никъде в изследването няма микробно число на ентерокока, но може би мангалът играе с някой от транспортна болница ?
Амбицирах се и веднага пуснах изследвания в Санте , Цибалаб и МЦ Пиротска- никъде нищо . Разрових се из форумите - намерих трима пича - на двамата намерил ентерокок и на единия стафилокок , успял да им смъкне по 1500 - 2000 лв. без резулттат ! Освен това като съм ходел по други кабинети ми дават касов бон , а на тоя мазен мошеник целия кяр му е чиста печалба , за което ще имам грижата да сезирам данъчните , както мисля да пусна и  жалба в лекарския съюз.
ТА МИСЪЛТА МИ Е - НЕ ПЪЛНЕТЕ ГУШАТА НА ТОЗИ МАЗЕН И АЛЧЕН МОШЕНИК !!!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 22:42 от Vivi

# 1 529

Амбицирах се и веднага пуснах изследвания в Санте , Цибалаб и МЦ Пиротска- никъде нищо . Разрових се из форумите - намерих трима пича - на двамата намерил ентерокок и на единия стафилокок , успял да им смъкне по 1500 - 2000 лв. без резулттат ! Освен това като съм ходел по други кабинети ми дават касов бон , а на тоя мазен мошеник целия кяр му е чиста печалба , за което ще имам грижата да сезирам данъчните , както мисля да пусна и  жалба в лекарския съюз.
ТА МИСЪЛТА МИ Е - НЕ ПЪЛНЕТЕ ГУШАТА НА ТОЗИ МАЗЕН И АЛЧЕН МОШЕНИК !!!

Съжалявам, че ще пусна това съобщение в темата, но според мен всеки лекар трябва да издава касов бон! Това е пълна наглост от тяхна страна да не го правят! Аз винаги казвам, че фирмата ми поема прегледите и лечението и искам или фактура или поне касов бон.
Жалби със сигурност трябва да се пускат иначе всеки се оплаква и какво от това!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 22:42 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт