Черен списък - гр.София

• 1 102 491
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 620
а Клисурски що? Аз ходя при него , засега нямам забележки.

# 1 621
Гагова, защото раждах първото си дете при нея, беше с хидроцефалия - обиколка на главата 42 см, умирах от болки , тя ми крещеше през цялото време ,че съм лигла и се излагам, аз губех съзнание, след раждането се оказах с хематом , оперираха ме 3 часа,2 дни бях в кома, до ден днешен съм с тежка анемия, после има нахалстовото да ми заяви ,че ме разбирала ма тя отде да знаела - мислела че се преструвам, все лигли били..., за мен това е достатъчна причина...и абсолютно непрофесионално отношение в момент като раждането

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 01:48 от atevasile

# 1 622
Добрева и Гагова от Шейново, Клисурски от МД, са също за този списък, дълъг е предполагам че може и да присъстват вече, моля ви не ходете при тях опасно е и за вас и за бебчовците, за първите 2 така наречени докторки незнам дали още работят там, силно се надявам за противното, но от срещата ми с третия се сетих за тях и за този списък

Искам да попитам и аз за Клисурски, каза ми че имам полип на шийката на матката и бърза да ми го махне. Отидох на преглед и при друг лекар, в ДКЦ Грийнберг, който ми каза че нямам полип а било запушена жлеза и не трябвало да се маха а само да се наблюдава. Сега съм решила да търся и трето мнение, защото просто седя и мисля, и не знам какво да правя. Моля препоръчайте някой добър специалист.

# 1 623
Мариана Райчева - работи само на частно, в "Хестия", е добър специалист (диагностик). Само че е скъпа, имай го предвид. Иначе ако искаш, иди в Шейново, има добри (лично аз имам опит с Китанова - кадърна е) или Майчин дом - като най-свястни професионалисти от там знам Дяволов и Гунев (и двамата имат частни кабинети, май не преглеждат по каса в МД).

# 1 624
didi20, аз ти препоръчвам д-р Стефан Ковачев ,ВМА -гр.София.Отиваш само с направление.Прави преглед с колпоскоп,пуска ти цитонамазка.Не се плаща нищо.Компетентен лекар е и дори ако се налага операция ,той може да те приеме в болница и да те оперира.

# 1 625
  • София
д-р Маджунов детски УНГ в поликлиниката към ИСУЛ
...
Напълно подкрепям това мнение (на 9 стр.)
Такъв темерут, не бях срещала скоро.

# 1 626
д-р Геновева Ненчева-зъболекар. Работи на Позитано.НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ!!!
Такива главоболия ми докара тази женица.Една пломба не ми е направила като хората, а сега се оказа, че ще трябва да ми отварят и правят на ново един зъб, защото съм направила зъбна фистула. Sad Sad Sad

# 1 627
  • София
д-р Геновева Ненчева-зъболекар. Работи на Позитано.НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ!!!
Съжалявам много, че и аз се подлъгах и лекувах зъб при тази некадърница.
Дано повече хора узнаят за нея. ooooh!

# 1 628
Аз пък мога да кажа само суперлативи за Констанитн Петров (Тина Киркова). Чудесен лекар - мил, внимателен, всеотдаен към пациентите. Аз раждах при него без никакви предварителни уговорки, без избор на лекар (просто случайно попаднах на него- той беше дежурен) и всичко мина супер. През цялото време разведряваше обстановката с майтапи (той има страхотно чувство за хумор) и равдането мина като на магия. Супер професионалист и много готин човек.

# 1 629
Аз пък мога да кажа само суперлативи за Констанитн Петров (Тина Киркова). Чудесен лекар - мил, внимателен, всеотдаен към пациентите. Аз раждах при него без никакви предварителни уговорки, без избор на лекар (просто случайно попаднах на него- той беше дежурен) и всичко мина супер. През цялото време разведряваше обстановката с майтапи (той има страхотно чувство за хумор) и равдането мина като на магия. Супер професионалист и много готин човек.

Браво! Можеш да го похвалиш в белия списък, този е черния  Peace

# 1 630
Напълно съм съгласна с мението за така наречената ДОКТОР Първова.Мазна,гадна некадърница!Всичко,абсолютно всичко,което беше написано тук се случи и на моята майка.Ослепя на 100%!А уж беше рутинна операция.След 2 операции,толкова болки,прегледи всяка седмица и много пари...това е резултата.Но най-гадното  е ,че вече като ни види направо се държи все едно че сме някакви нахалници и им досаждаме.Трима лекари след това преглеждаха маика ми и тримата се чудеха как е възможно така да се осакати един човек.Дано никой повече не стъпи там,защото със сигурност ще си изпати.

# 1 631
Здравейте!
Аз имах следния сблъсък с доктор, който не става. Казва се д-р Царибашев, работи в Медицинския център в Бизнес парк София. Може би работи и някъде другаде, но аз там ходих на преглед. Според него след преглед от 115 лв съм нямала нищо. А на другия ден бях оперирана от апендисит по спешност и понеже операцията беше лапароскопска ми видяха миома с размери 10/5 см, което си една доста голяма миома и слава Богу е била на повърхността на матката са ми я отстранили и нея. Лекарите, които ме оперираха в Окръжна болница се чудеха как така не я е видял този д-р Царибашев тази миома. Та ако не може миома да види и то с такива размери, не знам как ще види по-малки проблеми. След като ме изписаха отидох при него и му казах, че не е видял миомата и само каза, ами "Грешката е моя" и нищо. Взе си парите човека и дори не се извини, или нещо да кърши пръсти или да инициира да ми върне парите. Много непрофесионално и некадърно поведение. Възмутена съм прекалено много.

# 1 632
За съжаление доста 4есто запо4наха да се слу4ват такива лекарски грешки,това е направо недопустимо,трябва да им отнемат лекарските права!!!!!

# 1 633
Здравейте,да ви разкажа и аз за моите премеждия.Втората ми бременност я следи д-р Праматаров от МЦ"Полимед".Първо ,че винаги си записвах час една седмица по-рано,а накрая влизах час-час и половина по-късно
.Обясни ми,че имам право на 3 ултразвука от ЗК,а накрая се оказаха само 2 другите си ги плащах на ръка всеки месец.Плащах си всички болнични,които ми издаде.Под претекст ,че парите са за д-р Барбова от другата смяна,за да не задава въпроси.За въпросната лекарка прочетох само добри думи,тук в темата.Даже имам подозрения,че не знае за тези такси.Другото което ме възмути най-много бе,че към 5месец имах проблеми с бъбреците.Молих го за направление за изследвания,но той така и не ми дада.Не били минали 3мес. от последните. Съвета беше да пия повече вода и да си гълтам НО ШПА.През цялото време се оплаквах от течение и гъбички-цитонамазка и секрет така и не ми взе,нищо че ми се полагат два пъти.Талона за болницата си го написа сам.Уж ме пита за оплаквания,сем.обремененост,кг,а дори и не изчакваше за отговор.Много спешно трябваше да отида,за някакво специално изследване(фетална морфология) 2-3дни преди Коледа.Че след това щяло да бъде късноТръгнах си от работа,за да стигна навреме ,а той пристигна 2ч.след мен.Въпросното изследване ми струваше 50лв.Пращаше ме на запис на тоновете в МД,защото имаше някаква далаверка с акушерката там,дето ги прави.Това сам си го призна,че ще плащам на нея5лв.,вместо на касата на болницата.
Много се разочаровах.Подронва авторитета на Полимед.Ясно ми беше,че мойто здраве не е от значение,а само паричките ми.Ако някоя бъдеща майка чете,да се мести докато е време.

# 1 634
Момичета тъй като нямам възможност да прочета цялата тема, а в страниците които вече прочетох го няма това което ме интересува ще ви питам -Има ли някои недоволен от Пирогов детското отделение по изгаряния на 5 етаж?

Общи условия

Активация на акаунт