Отвратително!

Заслужават..... не знам какво такива гадове!
Нямат чест и достойнство да си признаят грешката!

Д-р Евтимова - ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ 

Дица Цачева е обида за медицината. Толкова невежество накуп рядко се среща. Не стига, че чаках да прегледа 7 човека преди мен по 30 мин всеки, а чаках също и предния ден и ме върна, ами ме претупа за 5 мин! Адски грубо ме наръга с щипките, направо изпищях от болка и 2 дена кървях! После ме погледна с невъоръжено око и каза, че нямам гъбички, а всички знаете как се установява наличието им... 6 месеца се боря с HPV и съм изчела един куп информация, а тя твърдеше че имунитета няма нищо общо с този и с който и да е вирус! Изписа ми 6 антибиотика!!! 6!!! Без да ме прегледа, без да ме изследва, без да ми даде никаква информация! На 2-ри ден от лечението получих токсичен алергичен шок и страшен оток на гениталите. Даде ми тел за връзка "ако има нещо да се обадя", но така и не го вдигна. Няма да казвам какви са последиците... Не ми направи цитонамазката, което се включва в прегледа, а да не говоря, че в моя случй е задължителна! Горчиво съжалявам, че се доверих! Още съм с оток и се моля да няма сериозни последствия

Просто бях на "хотел" за няколко дни...Все едно да си спиш в къщи..И това ако не е преливане от "пусто в празно"?!Моми4ета,сами си преценявайте...Никой не ме е задължавал да пиша...Правя го за да знаят хората...Искрено се надявам да помогна за ориентацията на вси4ки с постовете ми..Ще се радвам да помогнат на някой..
Писах само за евентуалните рискове,но всеки случай е индивидуален.Освен това "двурога матка" е относително понятие,като се има впредвид,че може да си има характерни особености при всяка жена.При едни може да е с по-силно изразен септум/преграда/,при други друго..Както при днк-то образно казано,така и органите при различните хора са с индивидуални особености,въпреки някой общо приети термини и названия.При всеки е различно..Органите на различните хора не са ,като ксеро копия например..