Черен списък - гр.София

• 1 099 614
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 1 875
Е, та то 99% от докторите фигурират и в двата списъка  Joy
А къде е другият списък?

# 1 876
  • София
Абе не знам за другите , но Мазнейкова и Велева са си баш за тука.А пък за Томерова - само който не е ходил при нея , само той не знае що за ....  #2gunfire  "човек" е.Че и шеф са я сложили в Медик, а преди това беше в 10-та поликлиника и си беше със все същия груб маниер и просташки обноски и тогава и сега.

# 1 877
Трябва да се добави и д-р Радка Куманова Медицински център Детско здраве.По напред съм писала защо.

# 1 878
Искам да включа и аз към черния списък на лекари...Акушер-гинеколог д-р Диана Костова.Основно води израждания в бившата Тина Киркова.Ужасна корумпирана и алчна жена.
Ходих на частни прегледи при нея и я налях със страшно много пари за тях...а тя използва това че бебчето изоставаше и намери начин да ме оперира за да го извади по-рано и да си вземен пак пари.Просто успя да стресира както мен така и цялото ми семейство.Надявам се да има все някой ден ответен удар за такива "специалисти". #2gunfire

# 1 879
  • Страната на чудесата
Ето и моя приз за черен списък: д-р Албена Ангелова,кожен лекар в 29 ДКЦ.
Дъщеря ми след лечение от свински грип в инфекциозна болница есента се сдоби с молуски.  Това са едни кожни образувания,които нарастват и ако не изчезнат спонтанно се кюртират най-често.С оглед на процедурата,която се налагаше на 6-годишната ми дъщеря,ходих на преглед при нея 2 пъти,като ме спечели с много внимателно отношение.Докато не дойде денят на процедурата,обаче.
Д-р Ангелова беше ни записала час от преди месец,като не помнеше че е за процедура и беше насвяткала след това още 5 души.Съответно много бързаше,нервничеше и беше ужасно невнимателна.
Роптаеше че се налагало да даде почивка на детето ми,защото от болка тя не издържаше и и прилошаваше.
Дъщеря ми е астматик и от плача започна да се прозява от недостиг на кислород-е,нямало време да се прозява,чакали я още много хора.
Последната черешка в това изпълнение беше,че ние трябва да я стискаме и държим, кръвта да си пръска по кушетката а тя да прегледа още2-3 пациента(платени) в съседната стая. Според нея било безобразие,че трябвало да ползва няколко чифта ръкавици(защото докато преглежда други пациенти трябва да ги свали и сложи нови по-късно.)Твърди" Аз съм много търпелив човек, но просто това не мога да го допусна.Ще изгоня родителите и ще хвана детето и ще направя манипулацията както смятам за добре."
Понеже на дъщеря ми и се допишка,помолих да ползвам тоалетната. Отговори" Е, ама как с тия кървящи рани?"
Не мога да кажа дали е добър специалист,но за себе си знам,че никога не бих я препоръчала за дете-никога Naughty

Вече мина доста време след манипулацията,а ние сме толкова потресени всички(защото маха 15 молуски, големи колкото лещено зърно.Всяка от които се изстъргва от кожата Cry),че детето още сънува кошмари, а като види болница и притреперва Confused

# 1 880
Гунев. Гинеколок или по-скоро фокусник-бизнесмен. В 37 седмица ми каза, че бебето изостава с 4 седмици и искаше да постъпвам в болница за вливания и т.н., евентуално щяло секцио да се наложи... глупости, опровергани от повторна проверка на казаното от него от доц. Томова - най-добрия специалист в БГ по ФМ.

# 1 881
Искам да добавя към този списък и "д-р" Антонова от клиника "Медива" в Люлин!

Исключително съм недоволна. Изкуших се от хвалебствията по неин адрес, но с чисто сърце заявявам, че са напълно безпочвени!
Критиките ми са по повод:
- три години не запомни името на детето ми;
- прегледите са обикновено набързо, спестява си стетоскоп най-редовно, а гърлото преглежда на прозореца без шпатула;
- изписва ни антибиотик поне 10 пъти за тези три години и нито веднъж не назначи изследвания преди това, доказващи необходимостта от антибиотично лечение!
Между другото от тези 10 антибиотика 5 не съм давала. Детето се оправи и без тях. Разбира се, не съм ги дала, защото в тези пет случая се съмнявах, че детето е за антибиотик и след като тя ми отказа изследвания с думите "няма нужда, аз виждам, че детето е за антибиотик", аз си платих и изследванията показаха, че от такъв няма нужда!
- детето ми е болнаво - често посещаваме клиниката, но нито веднъж не получих направление за специалист или изследвания- всичко сама си плащам;
- има задължителни профилактични прегледи веднъж годишно, очен лекар - ни вопъл, ни стон от нея!
- като цяло невнимателно и безотговорно отношение!

Слава богу, спасих се - този юни я смених!
Не се подвеждайте по слухове и не се записвайте при нея!

# 1 882
Берта,аз имах проблем с болнични от същата клиника.Бременна съм,а те ми заявиха,че ми правели услуга, като ми издавали болнични в края на 6 м от бременноста CrazyОтеделно за последният болничен,разкарваха мъжът ми 4 дни подред,защото ми бяха затрили данните,после една лекарка не благоволи да го напише ,а накрая трябваше да платя прегледи,които са извършени само фиктивно,защото и Личната и гинеколога нямаха по 1 мин  да ми проверят данните в НАП.Аз не знаех съответно,че вече се търсят Здравни осигуровки 3 год на зад,а не 1 год,както беше преди и стана голяма каша.Те вместо да подходят коректно,вдигнаха вой до небесата за 49 лв ooooh!
Написах оплакване в тази тема и последва едно звънене по телефона,да си изстрия поста Shocked
Нямам думи просто:"Здравето,НЕ Е бизнес,скъпи лекари Peace

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 19:32 от ***Ади***

# 1 883
Забравих да допиша и Д-р Майсторов. Едно чучело, което води женска консултация в "Майчин дом". 15 мин не можа да чуе тоновете на бебето ми, на всичкото от горе ме караше да си плащам безплатната женска консултация по време на бременността ми, с мотива, че ми се полагало безплатен преглед в примерно 17 седмица, а аз съм отишла в 18  ooooh!. Накрая не издържах и го направих на нищо в коридора, че да чуят всички. Присъствала съм на няколко разговора между него и сестрата, в който той я кара да ходи от вън и да изнудва бременните за пари. Един болничен при него е с точна тарифа - 20 лв. Пълен мошеник, а и страшен некадърник. Не се записвайте никога при него.

# 1 884
А защо не напишете колко човека са се оплакали от лекаря срещу името му- имам чувството, че половин София при едни и същи е минала- поне да ги заобикаляме?

# 1 885
Написах оплакване в тази тема и последва едно звънене по телефона,да си изстрия поста Shocked

Кой ти е звънял?!   Shocked newsm78

# 1 886
д-р ТОНчЕВ ОТ шЕЙНОВО-тогава беше завеждащ патологично отделение-мръсникът, който беше единственият лекар на смяна по време на първото ми раждане след безпроблемна бременност- не ми обърна никакво внимание, нищо че ревях като ранено животно в родилната зала, оставиха ме да се мъча така, както не го пожелавам и на враговете си и след 5 часа невероятни болки и никакво внимание от никого в болницата дойде да ми съобщци, че се налага секцио, дали съм съгласна.Оперирал ме е с неразграждащи се конци, които доктора, израждащ второто ми момченце със  секцио, извади.3 години изживях доста мъки с тези конци, които си стояха в мен благодарение на този варварин, който има наглостта да ми каже, че ме бил оперирал с много специални конци, резорбиращи се и пр...ама само отгоре, за да ги видя и да му занеса подарък и пари...такива отвратителни тъпнари не бива да ги има, камо ли да с а доктори-а пред кабинета му едни опашки...не знаят хората и понеже той се мазни, сии мислят, че е добър.

гинеколог д-р КАТЯ ВЕНКОВА от 1-ВА ГРАДСКА, която следеше бременността ми-напълно безпроблемна-и която си спести едно направление за секцио, което по-късно разбрах, че ми се полагало като родилка с 5 диоптъра късогледство, астигматизъм, едро бебе и 33 годишна.Отделно е напълно небрежното и отношшение към мен и препоръката й да не си избирам доктор за раждането, защото било излишен финансов ангажимент, че всичко си е ок и ще бъде.

Д-р Марийка Сърбинова - МЦ Детско Здраве- педиатър-хематолог-годините и напрежението  са станали в повече и може да е била най-добрата навремето, сега е изхахала.Заради ниските стойности на  серумното желязо в кръвта  на първия ми син, който тогава беше само на кърма ни прекара през всички видове изследвания,за да изключим диагнозите, които предполагат тези ниски стойности, включително и тумор.Накрая се оказа, че това е нормално за кърмачетата, но кой да помисли.Отделно е грубото и префърцунено отношение, което имаше към нас и което ние не приемаме, че е редно да има някой към нас, само защото сме го потърсили като добър специалист.Представител на старата школа, но недобър представител.Ние с мъжа ми смятаме, че жената е изхахала-простете за израза, който е нищо в сравнение с ада, през който ни накара да минем заради нейното супер професионално-друг път-отношение.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 23:35 от Vivi

# 1 887
Д-р Иван Лазаров - гинеколог и ендокринолог.
Работи в Шейново, но има и частен кабинет..
Е, отидох при него и при прегледа ми откри 8 см киста на ляв яйчник, без да имам някакви симптоми..
Трима човек, заедно с него, гледаха екрана и се чудиха как съм отгледала 8 см киста и нямам никакви болки и оплаквания, но факт  и тримата я виждаха.Само с операция се отстранявала тая киста и искаше да прави лапароскопия в Шейново, което щеше да ми струва 800 лв с избор на екип. И ме прати да си ходя, като ми даде да си направя туморен маркер и да се видим след като излезнат резултатите да обсъдим как ще се действа. Сложи диагноза "ендометриоза" (много тежко състояние, което се установява, чак при операцията)
Естествено не повярвах на 100% на това, което каза. Отидох при втори лекар - д-р Алън Начев - още на другия ден, той каза, че съм здрава, киста няма.. Е, с две различни мнения.. ествествено потърсих и 3-то при доктор Антоанета Илиева, тя също затвърди мнението на Начев, че киста няма.
Но интересно защо този лекар - д-р Иван Лазаров, когато му показах резултата от туморния маркер, който бе в норма, въпроса дали е възможно да е видял нещо друго, а не киста - той отговори - "Няма вероятност да съм сбъркал, при мен това не се случва"!

Интересно и при лапароскопията какво щеше да ми извади от организма след като киста няма  newsm78
 Peace Опазил ви Господ да попадате на такива лекари... заради д-р Иван Лазаров дадох грешни пари да доказвам, че съм здрава, а освен това и никой няма да върне пропилените ми нерви и притеснения, а и тези на роднини и приятели, заради поставена грешна диагноза!!

# 1 888
  • sofia
Д-р Марийка Сърбинова - МЦ Детско Здраве- педиатър-хематолог-годините и напрежението  са станали в повече и може да е била най-добрата навремето, сега е изхахала.Заради ниските стойности на  серумното желязо в кръвта  на първия ми син, който тогава беше само на кърма ни прекара през всички видове изследвания,за да изключим диагнозите, които предполагат тези ниски стойности, включително и тумор.Накрая се оказа, че това е нормално за кърмачетата, но кой да помисли.Отделно е грубото и префърцунено отношение, което имаше към нас и което ние не приемаме, че е редно да има някой към нас, само защото сме го потърсили като добър специалист.Представител на старата школа, но недобър представител.Ние с мъжа ми смятаме, че жената е изхахала-простете за израза, който е нищо в сравнение с ада, през който ни накара да минем заради нейното супер професионално-друг път-отношение.
Зайка, разбирам ада през, който си минала, защото и аз съм била на твоето място, но си личи, че познанията ти за хематологията са слабички, а не е хубаво заради това да се разваля отношението към, който и да било лекар. Искам да те уверя, че въпросната лекарка не само, че не съм ходила при нея на прегледи , но и не съм я чувала. За сметка на това те уверявам, че е направила най-доброто за твоето бебе. Дебело подчертавам, че нивата на желязото в кръвта на кърмачето зависят от нивата на желязото в кръвта на майката през бременността както и от това дали бебето е карало тежко заболяване или не. Та в този ред на мисли не е нормално серумното желязо на кърмаче да е ниско!!!!!! Това е признак на нещо!!!!!!!! За мен с това, че е минала през всякакви изследвания и е изключила всякакви диагнози лекарката заслужава най-малкото да не се включва в този списък, а и повече да и бъдете безкрайно благодарни. Всички тези неща ги знам, защото и моята малка дъщеря имаше проблеми със серумното желязо, заради прекарана варицела на 2 месеца. Водила съм я на изследвания в детската онкохематология.
Знам, че това е черен списък и всеки има право на мнение, но е престъпление да се лепва клеймо, на когото и да било, само защото някой е прочел нещо някъде и смята, че е завършил медицина.

# 1 889
Моето момченце си беше съвсем здраво, както и аз, през цялата бременност нямахме никакви проблеми и нямаме и сега-просто при рутинно изследване се получи този резултат-в последствие разбрахме, че това се случвало при кърмените преди всичко по-големи деца...това би трябвало да се знае от тази прехвалена докторка...и да, не съм медицинско лице, но съм достатъчно умен, образован и културен човек, за да си дам сметка кога на човека отсреща вече са му избили чивиите-изинете ме за израза.Освен това въпросната докторка се държа грубо и надменно с нас, което също не ни хареса.Както и да е-просто исках да споделя лошото си впечатление.И не съм прочела някъде нещо, а предизвикахме със случая си личния ни педиатър да прочете.Престъпно е да обиждаш без да знаеш.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 17:28 от зайка

Общи условия

Активация на акаунт