Черен списък - гр.София

• 1 104 409
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Douce, съболезнования за загубеното дете.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 18:13 от Vivi

# 1 921
Направо си мисля да ида при БОГОСЛОВОВА, без доктор отпред, защото тя не е такъв според мен и да си искам парите обратно,за да мога после със същите тези пари да и заведа едно дело, да видим какви доказателства ще ми покаже като и една снимка на бебето не ми направи. Толкова ли и се досвидя за тези пари или имаше всеки път нещо да крие, нещо,което доведе до смърт, най- лошото е че така дори не зная от какво точно е починало.

# 1 922
  • софия
douce, желая ти по-скоро да успееш да започнеш да живееш със спомена за случилото се (защото това не се забравя и преживява, а просто трябва да се научиш да живееш с него), да не мислиш настоятелно за него и скоро да споделиш АГ лекар в белия списък  Hug

# 1 923
Е и това е вярно, че всичко е до човека, може да си бил отличник като студент,но ако не си човек, от теб не става доктор. Douce ходи и си искай парите от тази Богословова, може и да ти ги върне или поне част от тях, ако всичко това е истина, е много ужасно .

# 1 924
Дори да и ги върне тези прословути 600 лв., това няма да и върне детето.
Това е безумие според мен.
Спирам да коментирам.

# 1 925
  • София
   До   сега  не съм чула  лекар , който е  взел пари  да  ги е  върнал -   каквото и  да  се  е  случило .  Mr. Green..............ама   знае  ли  човек ???  Rolling Eyes     

Още  повече  , че   въпросната  загуба  не  може да  бъде  измерена  в пари  , колкото и да  са  те ..........

# 1 926
Zvanche благодаря ти за милите думи, от теб  усетих истинско състрадание, дано скоро да има и в белия списък доктор ,който да поставя, сигурна съм че има много добри гинеколози и някой ден ще попадна и на тях.

# 1 927
  • Има много детски смях.
douce, изключително много съжалявам за загубата ти.
Това, че Богословова не ти е дала снимка на плода  ме учудва. На мен при всеки преглед (дори профилактичен), винаги ми дава снимки.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 18:16 от Vivi

# 1 928
Защо пък да са прословути тези 600лв??? Това са много пари и си е в правото да си ги иска, и какво е това,че няма да и върне детето, по тая логика да не се осъжда нито един убиец, щото това няма да върне обратно никой убит  Confused

# 1 929
Ами и аз не мога да разбера защо, обяснявам си го само с това, че Богословова е имала нещо за криене, най-коварното е ако е било така, че при евентуална следваща бременност не зная от какво да се пазя. Първоначално си мислех,че от едно лекарство е станало, но всички ми казаха ,че няма как да е от това и излиза,че бебето е имало явно някакъв проблем и липсата на снимки ми подсказва, че се  е виждал на ултразвука.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 18:17 от Vivi

# 1 930
  • Има много детски смях.
А ти говори ли с нея след инцидента, обясни ли й какво се е случило и какви са подозренията ти?

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 18:17 от Vivi

# 1 931
Да говоря с нея, за какво за това че нищо ми нямаше и ми отказваше прием във Вита ли, не няма смисъл...просто ще ида и ще си искам парите, жално ми е за това дето постнах за детето и само...

# 1 932
  • Има много детски смях.
Да говоря с нея, за какво за това че нищо ми нямаше и ми отказваше прием във Вита ли, не няма смисъл...просто ще ида и ще си искам парите, жално ми е за това дето постнах за детето и само...

Нали искаш да я съдиш с тези пари?
Само за тях пишеш.

Странно ми е, че все още не си я потърсила да я питаш как (според нея) се е стигнало до фаталния изход.  
За сметка на това разтръби псевдо- "пикантерии"  Tired

След проблемна първа бременност имаше вероятност при втора такава да ме "повтори", при това в още по- тежка форма.
Когато забременях втори път Богословова постоянно ме следеше изкъсо, пращаше ме на всякакви изследвания, никога не ми е отказвала преглед.

# 1 933
Ще я потърся не се притеснявай.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 18:18 от Vivi

# 1 934
  • Има много детски смях.
Просто наистина не мога да допусна Богословова да постъпи по описания от теб начин. При това, доколкото знам, тя си пази изследванията на пациентите, изискай ги и провери дали наистина е скрила нещо.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 18:18 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт