Черен списък - гр.София

• 1 128 559
  • 3 090
  •   1
Отговори
# 2 295
unforgiven, горе-долу в норма какво означава???? Я дай да видим! Всъщност пиши в тази темичка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=618212.285 Да не спамим тук.

Благодарение на момичетата от тази тема за Хашимото и другата, която касае щитовидната жлеза се навих да си платя ехографията и преглед при друг ендокринолог, въпреки уверенията на д-р Илиева( по-точно на сестрата в кабинета й, понеже тя лично не говори Shocked), че ми няма асолютно нищо и нямам нужда от ехография. Интересно как другата ендокриноложка само с пипване установи възли, после го потвърди и ехографа, а д-р Илиева не успя...

# 2 296
Д-р Мариана Огнянова - акушер-гинеколог, преглежда в МЦ "Лора" на бул. "Хр. Ботев" и МБАЛ "Св. София" на бул. "България". Тя ми води женската консултация по ЗК в "Св. София" и се отнасяше изключително небрежно към бебето ми и мен. След като разбра, че не съм избра да родя в "Св. София" в края на 8-я месец ми заяви, че тя е до тук и да ходя да ме наблюдават в болницата където ще раждам. 
И аз имам неприятни спомени от поредното си посещение при нея, преди 5 години.
Некадърна е!!!
Няма да обяснявам сега на дълго и нашироко, какви глупости ми наговори и т.н...но я смених.
И майка ходи при нея и така я беше изплашила, че има сериозен здравословен проблем, само и само да и вземе пари за скъпо струващи изследване.
Слава Богу и двете сме добре, но при тази "лекарка" НЕ СТЪПВАМ!!!

# 2 297
Майчин дом,София,Васил Манчев

Не мога да го нарека лекар, защото  преди всичко е лъжец, изнудвач и нищо не разбиращ от работата,която практикува. Иска  си пари директно без свян с типичната си просташка  нагласа.
Попаднах за жалост при него,когато отидох при  следящият ми бременнността лекар,който видя   конуса на шийката ми и  ме прати В МД,при Манчев. Отивам аз,  ни жива ,ни умряла, той ме гледа, аз задавам  куп логични въпроси:Какво следва?,Може ли да се запази бременността ми?,Колко е дължината на шийката?....Той мълчи.Накрая казва:"Тая бременност няма да я бъде"...
Аз  останах  ревяща  в една мизерна стая,той идва след малко, викайки,че ще ме шие след 5 дни,ама да не си правя илюзии и си поиска пари.
След серклажа(бях в 17 г.с.)   се изкара герой, едва ли не  е хванал мехура във въздуха и ми го е върнал обратно,нямаше ден да не мине и да ме смаже психически-лежи, не мърдай,  не  храни надежди, такава като тебе  не сме имали, чудеса направих...След 2 седмици ме изписва,ама  " на моя отговорност".За 14 дни  няма преглед,аз моля за ехограф,той ми се смее.На Хашимото ми и на Антифосфолипидния  синдром ми се изсмя, не били заболявания. Каза да   не бия клексана всеки ден( в резултат на което се видя понижен кръвопоток после  във Фемина).
Прибрах се в нас, звъня му след седмица, той  казва  да си пийна профилактично аугментин, а  на въпроса ми не трябва ли да  направя МБ, да пусна кръв, да пусна урина отговори,че нямало нужда Shocked.

При други лекари  после се видя,че няма  никакво геройство в серклажа ми, направен е повърхностно.Нито  мехур е бутал, нито  е шил професионално.Сега  лежа, моля се да вляза поне в 7ми месец.Пускам  кръв  и урина всяка седмица,заради  плиткото шиене   опасността от инфекции е голяма.
Манчев е всичко друго,но не  и професионалист.Пазете се.Последното  нещо,което ме вълнува е,че   има  изключително беден речник,  да  беше наблегнал на  работата си. Имам познати,които ми го хвалеха,секцио правили при него, късмет са имали, не са го видели там,където   разгръща  алчността си  и  некадърността си.

Ако има тема за черните "лекари" в Майчин дом,моля модератор да ми премести постинга.

# 2 298
  • Sofia
minie mouse, за Фемина да изкоментирам, и на мен ми видяха понижен кръвоток и се бях ошашкала здраво, 3 пъти ходих да ми го мерят там, след това при колкото лекари бях, всички въртяха очи - във Фемина на всяка втора бременна й го казвали това. Дори аз след един преглед присъствах на тел. разговор на докторката с друга ошашавена бременна със същия проблем.  Confused
За Манчев - точно този от Майчин дом ли са ти хвалили, защото има и Валери Манчев в Тина Киркова? Аз бях при него, но търсейки в Гугъл "д-р В. Манчев" ми излизаха гадните отзиви за този от Майчин дом, а от другия са доволни (аз също).

# 2 299
  • Сфия
minie mouse , съжалявам за случилото ти се!  Sad  Горе главата и стискай. Ще издържиш и до по-късно от началото на 7-ми месец, вярвам! Я ми кажи тоя Манчев на 5-ти етаж в Майчин риск ли работи? Би ли го описала? Да не е един висок, дебел, едър? Аз бях попаднала веднъж при него, като отидох на спешен преглед в 14-та седмица. Ще спестя какво ми наговори-не по отношение на бременността де, не ме е плашил.

# 2 300
Старлет,същия,същия... Sad

# 2 301
  • Бургас
Д-р Алма Георгиева Узунова-Генова, Р-Н ЛОЗЕНЕЦ, УЛ. ДИМИТЪР ХАДЖИКОЦЕВ 20
Гастроентеролог ...
Гастритът не успя да ми облекчи.
Видя ми 7  #Crazy камъка в бъбреците, при положение, че се оказа впоследствие / и при други лекари/, че ме е болял прешлен. Камъни нямам  Mr. Green

# 2 302
  • Бургас
Маусче,пиша тук за да ме прочетат повече жени.Още в началото се опитах да ти намекна за този доктор,но не исках и да те плаша.Все пак може и доволни да има от него.Много майки са изревали от него,но конкретно си спомняма,че в темата за Лежащите пишеше едно момиче Николина -Пиколина.Тя е пострадала от неговите диагнози.Няма да навлизам в болезнени подробности,но искам всяка жена,която отива при този Манчев,да има едно наум.

# 2 303
  • Сф
Не се стърпях да пиша и аз за Манчев. През 2008 раждах планово секцио. По стечение на обстоятелствата ме пое Манчев, иначе бях решила при Димитров от Фемина с избор на екип, но той ме препрати явно, защото е много зает към Манчев, не знам дали щеше да дойде изобщо. Впечатлението ми от Манчев е , че е много несириозен тип, гледа в ръцете за парата определено. Отлага ми секциото непрекъснато и най накрая ме сложи на 13 ти, защото никой не искаше естествено. Добре че не бях платила тия прословути 500 лв предварително. Бебето тръгна на 11 ти и на 12 в 5 10 призори се роди при дежурен д-р Механджиев  bouquet, беше му неудобно да ме поема от "светилата", но нямаше как да изчака до 8. 00ч , защото бебето беше тръгнало. Манчев ме гледа на видеозон ден преди това и каза бебето ще е "3 200 3 300 така като те гледам" Бебчето ми се роди 4 200. Имах и проблеми със срастване- добре , че не попаднах наМанчев. На другия ден ми вика: " Я, ти си родила,........много голямо бебе бе!?"и се изнесе с ръце в джобовете..... Бях на 9ти етаж Майчин дом. Така, че едно наум с Манчев, щом теглото на бебето ден преди раждането не може да определи.......Иначе е забавен спор няма..........

# 2 304
Не само е несериозен Манчев,а и далеч не е  специалист. Подигравателното му поведение спрямо изтезани жени в патологията си е  плод на просташката му същност,но  да  омаловажаваш проблемите на лежащите там вече е  непрофесионализъм,за който не се свени да си  иска големи суми.
В 18-та  седмица не може да ми каже пола,после друго момиче ми каза,че  е сбъркал и при нея,а  циничните му бисери са достойни за книгата:"Не ходете при тези, че са с  мозъчни  протези".
А   неговото и преглед не може да се нарече-той поглежда  точно за 2 секунди, питаш,питаш,той  закрясква  силно и ти се свиваш виновно, все едно не става дума за твоето бебе.
 Представа няма за  лекарска отговорност, иска пациентът да си е виновен за всичко.Идва  с видима нагласа  да ме изписва, няма да ми вливат нищо,лежала съм 2 седмици и ме пита  дали искам да си ходя.Накрая въздъхва  тежко:"Добре,ама на твоя отговорност". Няма  терапевтичен план за вкъщи,няма дума за  спазване на поведение,само:"Да лежиш, ей,  да не мърдаш,ние тука   и невъзможното  направихме, свещи трябва да ми палиш".
Многократното му  цинично изхвърляне  е заради    лесно свършената работа,но аз нямаше как да знам тогава. Да е жив и здрав настоящия ми лекар, ако изкарам  ще е благодарение на   чужд професионализъм,не на Манчевия серклаж.Лежа  постоянно,ама  не това е основното- постоянното следене на кръв,урина и МБ,чиито промени са предпоставки за инфекции  Манчев си ги спести, но аз мисля,че идея няма  дори какво е  противовъзпалителна  терапия.
Още  много мога да пиша за тия кошмарни 2 седмици,  самобичувам се защо отидох там,но сляпата вяра към Александров от клиника Щерев ме прати,докторът каза:"Заминавай за МД,при Манчев" и аз  тръгнах Sad.Истината е,че за  отварянето на  шийката ми е виновен Александров, аз  ходех на 2 седмици и все питах и се интересувах,ама "всичко било наред" според него. Накрая си изми ръцете и ме метна в МД.

# 2 305
Манчев е страхотен лекар,но когато става въпрос за пари.Колкото по-малко знае и разбира,толкова повече си иска.Пълно безхаберие!За жалост не е сами той.Голяма част от некадърниците останали в БГ са такива,като него.Тежко на тези,които попаднат на него и нямат пачки...

# 2 306
И да платиш на Манчев  пак  няма да направи най-доброто,явно  толкова си може. После разбира се се изкарва  бог и ти го повтаря докато си в болницата,вменявайки ти вина за случилото се.
Дано  жените не правят като мойта грешка-да тичат,ослепели от страх, при него,пращани от някой друг, а да    потърсят разумно друга алтернатива.Аз лично няма да си простя.

# 2 307
Искам и аз да се включа за да предпазя момичета който случайно попаднат на този безскруполен,нахален до безкрайност и безчовечен-не бих го нарекла доктор.Аз също пострадах от неговото безхаберие и небрежност-въпреки дадените му суми ,за които ни изнуди по най наглия начин,и все пак не направи нищо по въпроса.Не му се доверявайте на този човек-иначе е искусен лъжец и само как омагъосва,за да му се чустваш задължен.Внимавайте много!Изгубих близначките си в 25 с.и нека Господ го осъди!

# 2 308
Аз съм недоволна от др Анелия Танчева от мдц Артес,мами не ходете при нея никакво внимание не обръща и прегледа трае 1 минута.

# 2 309
Здравейте,

Преди време писах за личния ми сблъсък с "д-р" Валерий Обретенов. Явно засегнатите са мноооого повече:
http://www.gospodari.com/reports/falshiv-lekar
Видях, че има 4 части.

Гнусно, гнусно, гнусно!

Общи условия

Активация на акаунт