Черен списък - гр.София

• 1 098 749
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
д-р динчо георгиев - има частен кабинет на ул.цар асен, изражда в тина киркова - безотговорен!след всички консултации и уговорки с него не благоволи да си вдигне телефона........
Верно ли това бе?!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Е от него точно не го очаквах!
за съжаление е вярно....и аз не го очаквах, но факт! добре, че бяха дежурните лекари....

# 241
Не съм съгласна за лошото отношение към Шейново,и специално Д-р Тончев за мен е един от най добрите специалисти,не го слагайте в този списък ей така аз съм му пациентка от 6 години и при друг няма да отида!!!Д-Р ТОНЧЕВ е най-добрия за мен!

Последна редакция: пн, 10 апр 2006, 00:47 от Vivi

# 242
  • BABYLAND
Аз пък едно не мога да разбера - не разграничавате ли ЧЕРНИЯТ от БЕЛИЯТ списък??? Това, че една е доволна от даден лекар не значи че всички трябва да са доволни от него. Тук никоя не си измисля трагични истории-всичко това се е случила на някоя от нас. Това, че определен лекар с една пациентка е бил перфектен нищо не му пречи на друга да й разкатае фамилията.
   Престанете да защитавате този или онзи! Като сте доволни от някой напишете му името в БЕЛИЯТ списък! Какво заставете в опозиция тук и се чудите. Ами за да го напишат някой в тази тема значи е имало защо!!!

# 243
Здравейте,скъпи гневни майки, аз още го нося, но си напиша мнението. Смятах,че е нормално да си в поликлиниката и да ти следят бремеността. Ние със съпруга ми сме в тази в Борово и по препоръки на д-р Панова, която е педиатър и смятам да се запиша натам при нея, но се колебая, ми предложи да са  докторите там д-р Банков, който и изражда в Майчин дом и д-р Димова. Та да ви кажа не го правете и двамата не са на себе си. Аз отидох при Димова, защото се оплаших от Банков, но това не ми помогна. Въпросната докторка при всичките ми оплаквания, ме прегледа един път, не ме измери нито веднъж с изключенние на талията, което мога да го направа вкъщи и не отговори на нито един въпрос, а не мисля че на една бременна в начална и първа бременност нещата са й напълно ясни. Веднага се записах при д-р Костова в Тина Коркова и го сторих наслука, дано да не съм здъркала, но това ще се види. Исках да споделя с вас един разговор, който дочух и неизбежно бях свидетел. Д-р Костова и непосредствено до нейниния кабинет един друг доктор мъж, коментираха списък с отдръжки на заплатите им. Другия доктор имаше повече от 300 лв. това че е пуснал на една бременна към шест пъти някакви изследвания, от възможни три общо, които са съкратили от този месец на два и за други такива случай. Та представете си всички които сме на ЖК при лекарите си какъв брой сме, а те могат само да пуснат примерно две изследвания за влагалищен секрет примерно. Но да не си загубя мисълта, прочетох доста неща във форума за тази д-р   ШИшенкова, така ли беше веднага се сещате,  подчинениете й коментираха, че тя си покрива нормата за направления като пуска фалшива такива за разни гиникологни прегледи и изследвания, първо защото при нея почти няма бременни/ май знаят всички защо/, а и защото явно е кучка и трябва да отчита,че работи нещо. И в цялата картинка, се оказва,че в крайна сметка рибата се вмирисва от главата и никога дори и да си платим не можем да бъдем на 100% уверени, че ще се развият нещата така както не само ни се иска, но е човешки нормално. И чесно не виня тези медици, които излизат навън и стачкуват, защото в тази държава вичко е на принципа на паразитивизма и някой се наяжда на чуждия гръб. надявам се този списък с времето да намалява и да бъде повече полезен за нас отколкото да е повод да спорове . Пожелавам на всички крепко здраве и повече щастливи мигове Peace

# 244
  • София
Ред ми е и аз да добавя едно име в този списък, защото "благодарение" на тази некадърна докторица детето ми буквално е можело да умре - иде реч за алерголожката от МЦ "Детско здраве"  -  "д-р" Бъчварова. Няма да пиша подробности, но нейната наглост не се изчерпи само с това, а когато детето ми беше в Реанимация и още не се знаеше какъв ще е изхода тя ме срещна в детския център и през цялото време ми говореше усмихвайки се и определено весела от раговора - сякаш най-прекрасното нещо на света беше, че детето ми е в критично състояние в Пирогов.
Не желая да кълна и няма да го направя, но съм сигурна, че БОГ забавя, но не забравя !

# 245
стига с тия списъци.уплашените и сугестирани бременни са лесна плячка за корумпирани и мошенници лекари.вярвайте си че ще родите нормално и всичко ще е наред.и най -добрият лекар става лош и обратното,както се случи.вярвайте в себе си и не търсете вината  винаги в докторите.има случаи,където срещу съдбата не  може да се бори никoй.в акушерството не винаги има happy end,много странични фактори влияят върху развитието и изхода на бременнотта,чести непридвидими.така че уважавайте лекарите,те никога не мислят лошото на пациентите си и често поемат моралната вина,без да са виновни.когато решиш да раждаш трябва да си наясно с рисковете,които поемаш и какво може да ти се случи,за да не се оплакваш когато стане нещо лошо.знаете ли колко неблагоприятни фактори днес действат върху бременната и плода,а колко болести се проявяват  при и след бременност.така че носете си кръста,не плюйте докторите и бъдете коректни.почтеният добър лекар няма да го видите по филми,вестници .телевизия,той няма време за евтина реклама.а това със стволовите клетки е една пирамида за глупавите новобогаташи да им вземат парите от лекари посредници,вземащи комисионни за това

Последна редакция: пн, 10 апр 2006, 00:46 от Vivi

# 246
dr.t, a ти какво търсиш в този списък?Сигурно името си newsm78

# 247
dr.t, a ти какво търсиш в този списък?Сигурно името си newsm78
Да и да не са сбъркали случайно тарифата му.

Последна редакция: пн, 10 апр 2006, 13:11 от krisi71

# 248
към dr.t :
това е форум,така че всеки е свободен да сподели лични преживявания според съответната тема.тук никой не си измисля истории за да плаши останалите.а колкото до добрите и съвестни лекари-за тях има бял списък

# 249
  • София
Мястото на д-р Велев е точно тук,дори не бих го нарекла и доктор.
Бременноста започна да ми я води Мишел,последният пут като ме гледаше на видеозона,бях в 12 гс.В 14 гс започнах да кървя,отидохме в Шейново,свързаха ни с Велев,който ме преглеа,дълго се взираше в монитора.ДОкато ме преглеждаше влезна друг лекар,носеше албум със снимки и много държеше да си покаже кучето  #Cussing out  ,като излезна Велев каза,че за голямо съжаление плода е спрял да се развива в 10.5-11 гс.,и се налага веднага да го махнат за да не получа кръвоизлив....,или да се случи по-лошото.Качиха ме в стая,дадоха ми нощница....(не бях подготвена за такъв развой на нещата),и зачаках.Дойде акушерка да ме вземе ,и каза "хайде взимай си превръзката и идвай",откъде ли бих могла да я взема интересно.Не спирах да рева през цялото време,а те само ми обясняваха че се случвали и такива работи,нямало смисъл да плача.След манипулацията цялата бях в кръв..Никой не ми каза дали трябва да мина от там за профилактичен преглед.Не спрях да кървя около месец.Отидох при частна лекарка,която като ме видя полудя от "свършената" работа на д-р Велев.Оказа се че не ме бил почистил както трябва.Еми шапка му свалям на големият специалист.А Мишел,какво е гледал като бях при него???Плода не е бил жив,а той ми казва че всичко е наред.  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Аз съм на менние че всяка уважаваща себе си жена,трябва доста добре да прецени кой да следи бременноста и.Има и добри специялисти вероятно ,но да отсяват тези които причиняват толкова проблеми.Само аз си знам какво ми мина през главата,и с какво продължавам да се боря.Така,че тези които са доволни от услугите им ,радвайте се че не сте минали през това,през което сме минали ние,които сме пострадали от тяхната немърливост.

# 250
  • В светлината на слънцето
Бих сложила в този списък център "Лора". Признавам, че не познавам гинеколозите им и педиатрите им. Може би мнението ми е малко субективно и встрани от темата. Но семейството ми си изпати именно от некадърността на лекарка от този център. А именно: лекува баща ми с детски дози антибиотик за бронхопневмония, а той през това време е развивал най-агресивният вид карцином - тоест рак на белия дроб. Ако е бил уловен в началото, е можело да се предотврати в известна степен и той да поживее малко по-дълго. Когато лекарката разбра какво е направила, само вдигна ръце и каза: Аз бях дотук, оправяйте се сами. Безумно отношение от човек, който се е клел в Хипократ и категоричен непрофесионализъм. Оттук насетне не вярвам на нито един лекар от този център. Лошото е, че нашето ДКЦ е сключило договор именно с "Лора" за всички детски спешни случаи. Моля се да не ми се случва да ги търся, защото със сигурност няма да го направя.

# 251
здравейте,
искам да споделя моята история с вас.
След като разбрах,че съм бременна отидох в Шейново и там попаднах на прехваления д-р Йончев..След като ме прегледа и не можа да види бременност ми каза да отида след седмица.Така и направих,слава богу този път с вагинален ехограф успя да види ,че съм бременна и с това приключи прегледа.Записа ми час за края на месеца и си тръгнах.На 31.03.06год.отидох в 9:30 за колкото ми беше записан часа.След като го почаках малко се появи и каза на сестрата да ми напише бележка за изследване на кръв и урина,след това да се върна в кабинета за да направим картон и т.н.Взеха ми кръв и се върнах в кабинета,но него вече го нямаше.Странно нали,а имах записан час.
Почуках на вратата и ми казаха ,че го няма да му се обадя по телефона,да ама аз му нямам номера,и интересно защо никой от неговите колеги и колежки го няма.Постоях около час при което излезна една предполагам докторка от кабинета и ми каза,че той си бил тръгнал,защото бил нощна и им казал те да направят картона.
Уважаемите сестри си направиха труда да ме премерят колко килограма съм и да ми премерят таза ( това е много важно предполагам) много по-важно от това дали бебчето има туптящо сърце,което той до този момент не беше констатирал.
Записаха ми час за след 20 дни и това беше прегледа ми.
Е,да ама седмица по-късно бях отново в Шейново,но този път с болки и кървене.Дежурният тогава лекар каза съжалявам,но това е мисед аборт,ще трябва утре да дойдеш за кюретаж.В този момент единственото,което исках е да намеря великото докторче Йончеви да го разкъсам на парчета.Знам,че за миседите няма конкретна причина,но и той не си свърши работата до край.
Единственото за което съм благодарна на Господ е за това ,че ме срещна на другия ден с лекар,който знае какво прави и сега с мен всичко е ок.Знам,че това е за белия списък,но ще го спомена и тук,благодарна съм на Д-р Даниел Илиев -Шейново,за добре свършената работа и за отношението,което имаше към мен и съпруга ми,в момент,в който имах нужда от добро отноение smile3501.
Това е моята история,при следваща бременност не бих се доверила повече на лекар като Йончев,който нехае за пациентките си.

# 252
Велев от Шейново е абсолютен некадърник!!!!!!!!!! Заради него бебето ми е с акушерска пареза.

# 253
  • София-там нейде в западната част
вписвам тук и педиатърката Мила Петрова-Лаверсин в момента работи в МЦ"Медик" - Красна поляна...много безотговорен човек и лекар ...лъже с ваксините - взима по-скъпо и после за същите пари бие по-евтина ваксина/вярно че в един момент нямаше Пентаксим / но става въпрос за принципи и най-вече за това че не ни обясни че тази която ни я бие Тетра Акт Хиб и Имовакс Полио по състав е същата като Пентаксима но разликата е в това че Пентаксима е с безклетъчен коклюш  Twisted Evil ...понеже дъщеря ми понесе трудно всичките ваксинаций искахме да й спестиме поне болките,Т, и подуването при втората и третата ваксинация ... но не било писано и пак минахме по този път ...
...след като в началото говорехме,че можем или ние да си ги копуваме от аптеките или тя да ни снабдява и така сметна,че ни е "зарибила" в последствие отказа да ни бие ваксината с аргумента цитирам "аз ваксини които се разнасят по града не бия" ...но нямаше и какво друго сигурно да направи защото разбра че сме я хванали в лъжа за тези 20 лева отгоре които ни взе преди това ... та дори и не си беше направила труда да впише ваксината в детския картон ...думи нямам ... Close
не ме разбирайте погрешно въпросът тук не опира да финансовата страна щом съм избрала да копувам ваксините ...въпросът е в това че не ни предостави реалната информация и разлика между двете ваксини а от доста мами знам че Пентаксима не дава никакви странични реакций Т,оток и подуване

# 254
 Twisted Evil Д-Р КОЛЕВА/ завеждащ отделение/ - Св. София /бившата тина Киркова/.
Родих със секцио при нея , настъпиха доста усложнения , но защо ли трябваше да има значение след като тя си беше взела парите и ме обяви за лигла. Изписаха мер тихомълком уж с мое съгласие като уж ми били разяснили опасностите от ранното изписване.....

Последна редакция: нд, 16 апр 2006, 21:45 от jujika

Общи условия

Активация на акаунт