Черен списък - гр.София

• 1 100 890
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 285
Бях решила да не пиша повече по темата, защото се ядосвам, но ще направя последно уточнение. Как си представяте който и да е да каже на доктор "Айде да слезем до кафето?" или "Да пийнем по бира, докторе ?!?"
Аз слязох да пия вода, защото прегледа го налагалаше. Той тръгна с мен. Долу аз тръгнах да излизам, а той каза: "Кафенето е насам, ако разбира се, не ти е неприятна моята компания."
Наистина ми е неприятно да се връщам към случката, така че не мисля да пиша повече по тази тема. Единственото добро е, че доктора със сигурност се навърта в форума и се надявам да си е направил изводи и да не повтаря поведението си към други пациентки.

# 286
Д-р Баев болница "Доверие". #Sniper

# 287
Д-р Димитров от Шейново-груб и циничен спрямо по-пълните бременни жени Twisted Evil
Имаш предвид младия ли д-р Димитров?
ShockedНаистина- за  доктор Тодор ДИмитров ли става дума? #Crazy

Това не мога да го повярвам! Точно за него. Аз съм изключително доволна от него, защото вече ходя само при него. Просто не мога да се съглася с мнението ти, velmar!  Naughty

# 288

Това не мога да го повярвам! Точно за него. Аз съм изключително доволна от него, защото вече ходя само при него. Просто не мога да се съглася с мнението ти, velmar!  Naughty

ако погледнеш по-внимателно,ще видиш 4е не аз съм писала негативните мнения за него LaughingАз съм изклю4ително доволна от него ! Peace

# 289

ако погледнеш по-внимателно,ще видиш 4е не аз съм писала негативните мнения за него LaughingАз съм изклю4ително доволна от него ! Peace

Оле, извинявай много, но като почне така да се цитира едно след друго и съвсем губя представа кой е авторът. Сори.  Embarassed Embarassed Embarassed   bouquet

# 290
Д-р Галина Чакалова Медицински център ГИНЕКА  #2gunfire Лекува ме 3 години от хламиди и имаше намерение да ме лекува още не знам колко само и само за пари. След последното положително изследване и натъпкана до козирката с антибиотици си казах майната му и отидох на друг лекар който не ми откри нищо такова. Плаках когато разбрах , че ми няма нищо и не можах да повярвам. Повторих и потретих изследванията нищо и нищо нямах хламидия Но се бях скапала от тези антибиотици Sick #Crazy

# 291
В черния списък бих поставила като цяло 5-тия етаж на МД-патологията и на ПЪРВО МЯСТО ВЪВ ВСИЧКИ ЧЕРНИ СПИСЪЦИ НА ПЛАНЕТАТА ТАЗИ НЕКЪДЪРНА И ЗЛОБНА ВЕЩИЦА-ИВЕТ РАЙЧЕВА,ПРЕД ЧИЕТО ИМЕ ДОРИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СТОИ ТИТЛАТА ДОКТОР.Преди около 3 седмици лежах на 5-тия етаж за задържане.Това чудовище Райчева ме прегледа на следващия ден(приеха ме късно вечерта) и каза че всичко е наред и да полежа няколко дни под наблюдение.Когато разбра,че ще слезна до 1-вия ет. да се видя с моя гинеколог,който на другия ден заминаваше на семинар(писах за него в белия списък-той е страхотен Лекар и Човек),въпросната Райчева ми се развика какво ще правя при него-той не можел да ми помогне.След случката следващите дни не ми обърна никакво внимание,въпреки че беше казала че ще е дежурна въобще не се появи да ме види.След няколко дни се появи и ме пита дали имам болки.Аз успях само да отвърна "ами...не".Тя не ме остави даже да се доизкажа.Извика ме за един УЗ и ми вика "Жив плод.Хайде довиждане".Дори не ме прегледа гинекологично,а беше казала че ще го направи.След 1000 ръчкания от моя страна накара една стажантка да ми вземе секрет докато тя си дрънкаше по мобилния и после изчезна без повече обяснения.След седмица ме гледа на УЗ-каза че всичко е ок.Бебчо бил наред,само аз съм развивала лека бъбречна криза и съм се нуждаела от консултация с нефролог,но този на който искала да ме прати бил на семинар.Каза ми докато се върне да си пия но-шпато и при болки спазмалгон.Последното въобще не се препоръчва за бременни.След 3 дни,когато моят лекар се върна,отидох при него и откри липса не сърдечна дейност.Отидох пак при злата кучка,която ме изгледа учудено-прегледа ме като ми се скара,че съм ревяла.Гледа,гледа и накрая каза,че било странно,защото си било оформено бебе,но за съжаление било умряло.И си излезе без и думичка да ми каже.Днес излязоха резултатите от хистологията-няма гинетични увреждания,100% отговор защо е спряла сърдечната дейност на плода няма,но не е изключена възможността да от медикамента,изписан ми от тази некадърна кучка.А и ако ми беше обърнала поне малко внимание докато лежах в болницата,а не да ме отреже от завист,че си имам друг лекар,който ми следи бременността,можеше да ми е живо бебчето!!!А и да не говоря за отношението на една от акушерките на същия този 5 ет.(не и знам името),която само се чудеше за какво да ми се разкрещи и ми каза след като съм била пациентка на друг лекар защо не съм била при него,къде бил той сега.Аз и отвърнах че е на семинар в Швейцария,а тя ми вика защо не ме бил взел с него?????И щом съм настоявала за повече внимание да съм идела в частната клиника на д-р Мазнейкова-там имало и внимание,и лукс-само че заплатата на майка ми нямало да стигне и за един ден!!!Думи нямам за отношение!А и да не забравя,че излезнах за малко от стаята и като се върнах ми нямаше бонбоните и сладките от шкафчето,а после ги видях масата в нейната стая,когато отидох да и напомня да ми бие инжекцията!Думи нямам!Като цяло знам че МД е много добра болница,но повече за този 5 ет не искам и да чуя!!!А тази алчна,безотговорна,зла и некадърна вещица Ивет Райчева нека по-добре си изхвърли дипломата,за да не съсипва живота и на други хора!Не искам да я виждам,защото ако я видя ще я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ама няколко пъти,за да не пропусна!
Ако искате да си запазите бебчетата,мили момичета,стойте по-далеч от това чудовище.Аз съм сигурна,че ако не и бях повярвала моето бебченце можеше да е живо и да продалжавам да си пиша в отчетните теми!!!

# 292
Искам да включа доц. ИЛИЯ КАЛЕВ от Педиатрията в медицинска академия. Той е детски хематолог. Детенцето ми се роди с хематологично заболяване- тромбоцитопения. След 21 дни в Майчин дом ни препоръчаха да се свържем с него за по-нататъшно лечение. Той предписа на Митко много силно и агресивно към организма лекарство- вид кортикостероид. След 3 дневен прием вечерта на Коледа малчо направи кръвоизлив през ануса и постъпи по спешност в Университетска Педиатрия.
 На другия ден със съпруга ми, ни живи, ни умрели от притеснение отидохме да му съобщим за случилото се, а той ни изгони и каза, че щом не му слушаме заръките, прекъснали сме лечението и сме го завели в болница да не ходим вече при него. Каза, че можело да настъпят хиляди усложнения, но бебето си било наше, да го зарязваме  по болници като искаме. Представяте ли си? Аз му отговорих, че много съм се притеснила като е прокървял от ануса и че и лекарката от бърза помощ е преценила, че е нужно детето да бъде хоспитализирано. А той ми каза, че като съм била толкова притеснителна да съм пиела успокоителни, не било негов проблем.
Изобщо не попита как е бебо, а само се величаеше като извора на познанието в педиатрията.
Но всяко зло-за добро! Така попаднахме на сегашния си лекар Доц. Константинов от ИСУЛ- благороден човек и голям специалист в областта на кръвните заболявания при децата.

# 293
аз са6то не сам дожолна от Ивет Рай4евва

# 294
a относно д-р Илиева от 25та поликлиника така стоиат не6тата  ама много става любезна ако види 4е и носи6 не6то за по4ерпка.и при Кукуря6кова сам била, и тя е много зле : бременни се оплакваха 4е не им води добре ЖК ,ама аз тогава биах с др проблеми.
аз са6то не сам дожолна от Ивет Рай4евва

# 295
Д-р Тимева от клиника "Щерев".Некадърна и некомпетентна "докторка" Naughty

# 296
др.мазнейкова  #2gunfire #2gunfire #2gunfire студена, безсърдечна, некомпетентна, некадърна. 9 месеца ми набива в главата, че с двурогата ми матка само секцио. ок,така да бъде, 9мес. в частня й кабинет, прие ме 3 седмици преди термина да си избера дата и т.н. стоях 1 седмица почти без да ме види, пращаше специализанти да ме гледат на ехо да ме тушират, накрая в прав текст я питах колко пари иска, знаеше, че ще си платя нищо, че съм й колежка, защото знаеше че искам да родя в частната й клиника, която не заработи до тогава. първо се притеснявах да питам за парите да не я обидя, накрая питах каза ми, че е мн.скъпо да се събере специално за мен екип, казах , че имам пари, а тя взе да ме убеждава да родя per vias naturalis ок, сагласих се, но се оказа, че ако се разраждам в 3ч няма да дойде нямала такава практика, а и всички там били големи специалисти. тогава си взех багажа и си заминах с 5кг по-малко, в 38седм, когато знаете как се качва, съсипа ми нервите тая жена. по-лошото предстоеше, детенцето ми се оказа с комбинирана сърдечен порок, ГОЛЯМ, който се е виждал от самото начало, а тя казваше, че всичко е ок със сърчицето за което винаги питах. няма да си простя, че не отидох на консултациа при доц.Томова, но бях спокойна, че ходя при най-добтря ехографист в БГ. после разбрах и мн.по-лоши случаи като смърт от асфикциа на бебето и казала на жената ами случват се такива неща и си излязла. не ви я препоръчвам за нищо на света!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 00:40 от Vivi

# 297
Най-големите некадърници са в клиника св. Лазар! Там д-р Николова е доста меркантилна и условията не са в унисон с таксите

# 298
Д-р Николова св. Лазар - алчна, некомпетентна и студена

# 299
И аз съм меко казано недоволна.Добре, че овреме се отказах от Казаков.

Общи условия

Активация на акаунт