Черен списък - гр.София

• 1 103 283
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 930
  • в ябълковата градина
Виж, специално уточних, че имам база за сравнение. И не! Не всички бъркат така грубо и болезнено.
Относно компетентността му, тя ме съмнява, но не ми се пише сега.

# 931
Здравей, Сладкишче!

Много жалко, че личният ти опит показва, че гинеколозите по правило пипат грубо, това не е вярно. При това гинекологът, при която ходя, е прекрасен професионалист и един от най-добрите оператори в България, а има най-леката ръка на света. Но понеже това не е бял списък - за нея повече няма да говоря. Ако те интересува ще ти кажа на лични.

Обаче искам да дам моя принос за черния списък - д-р Виолета Михайлова от 18 ДКЦ София. Искам да подчертая, че тя ми водеше консултациите по време на втората ми бременност и понеже тя не беше патологична, не съм имала проблеми. Истински проблем се появи обаче, когато отидох с цитонамазка ПАП 3А, а тя ми каза, че имам възпаление, което откри - внимавайте, само със спекулум и натискане, ама разбирайте НАТИСКАНЕ, на яйчниците. После ми изписа някакви китайски боклуци, но които е дистрибутор и антибиотик на глобули.

Като се прибрах вкъщи обаче някакси този преглед не ми даде мира. Отидох при друг лекар, направиха ми микробиология, там всичко беше наред, но втората цитонамазка беше със същия резултат. Наложи се биопсия, а по-късно и конизация. А според така милата Михайлова трябваше да си слагам глобулите и да отида на контролен преглед след месец и половина, за да ми направи преглед и контролна намазка. А това са много сериозни неща, момичета. Следете се и взимайте мерки навреме, защото проблемите се появяват изневиделица, без да подозираш, че ги има.

Чао и до скоро. Желая здраве на всички.

Д-р Любомир Иванов - болница "Доверие".
Кошмарен и травмиращ преглед.
Пипа адски грубо, все едно до гърлото си вкара ръката. Насълзиха ми се очите, а не ходя за пръв път на гинеколог.

От личен опит знам, че всички гинеколози пипат така. Аз не съм попадала на нежно отношение. Важното е да не греши в диагнози, а как пипа е ясно.

# 932
Явно само мен са ме преглеждали грубо. Confused
Даже на 2 рият ден от раждането ми със  секцио, една от докторките на смяна дойде да ми види операцията и така ме натисна, че аз изкрещях и и избутах ръката.
А тя козата ми вика: Лигла такава, аз съвсем леко пипам......
Добре че в този момент дойде шефката на отделението и каза, че съм с нисък праг на болка иначе тая  се беше настървила срещу мен и даже ми крещеше злобно. #Cussing out
А мен наистина ме болеше адски, при положение, че бях с операция от 2 дни....... ooooh!
Та за това имам горчив спомен от гинеколози.
Даже няколко месеца след раждането изпитвах ужас да правя секс, представях си, че мъжа ми е гинеколог и всеки момент ще ме прегледа.......явно е било на психическа основа, защото сега нищо ми няма...но тогава......и сега изпитвам ужас да ходя на преглед. hahaha

# 933
  • София
относно"великата' д-р Михайлова от 18ДКЦ АГ,всички,ама всички джи пи та са вдигнали ръце от нея!Тя е дистрибутор на някакви китайски добавки и на почти всяка пациентка ги ПРОБУТВА за щяло и нещяло newsm61

# 934
  • София
Д-р Любомир Иванов - болница "Доверие".
Кошмарен и травмиращ преглед.
Пипа адски грубо, все едно до гърлото си вкара ръката. Насълзиха ми се очите, а не ходя за пръв път на гинеколог.

От личен опит знам, че всички гинеколози пипат така. Аз не съм попадала на нежно отношение. Важното е да не греши в диагнози, а как пипа е ясно.
Е-е-е, не бих казала, че всички гинеколози пипат така, т.е. грубо. Naughty А, вече съм ходила при цели 8 - поравно жени и мъже. И едните, и другите /полово разделени/ са били внимателни. Дано да не попадна на такъв с груба ръка.  Praynig

# 935
Ами какво да ви кажа, за 15-годишните ромки, които не могат да забременеят и ходят там при нея и й се връзват на простотиите за китайските боклуци - сигурно си е екстра. Усвоила им е и лексиката, чувала съм я как обяснява на бременните представителки на ромското население какви сочни и големи полови органи имат децата им /след като ги е гледала на ултразвук/. Та за тях си е екстра, но на когото му предстои преглед и се чуди дали да ходи при нея - недейте, за нищо не става бабата.

# 936
  • София
Ами какво да ви кажа, за 15-годишните ромки, които не могат да забременеят и ходят там при нея и й се връзват на простотиите за китайските боклуци - сигурно си е екстра. Усвоила им е и лексиката, чувала съм я как обяснява на бременните представителки на ромското население какви сочни и големи полови органи имат децата им /след като ги е гледала на ултразвук/. Та за тях си е екстра, но на когото му предстои преглед и се чуди дали да ходи при нея - недейте, за нищо не става бабата.
Peace Peace Peaceи аз с такова впечатление останах,че предимно са циганки и най-вече с венерически заболявания

# 937
В черния списък добавям д-р Вероника Кръстанова - акушер гинеколог от болница Токуда. Страшно груба е, по-скоро е подходяща за конски доктор, въпреки, че и животните не заслужават такова отношение.

# 938
В черния списък добавям д-р Вероника Кръстанова - акушер гинеколог от болница Токуда. Страшно груба е, по-скоро е подходяща за конски доктор, въпреки, че и животните не заслужават такова отношение.
би ли могла да разясниш, мислех да раждам при нея, какъв точно беше проблема ти с нея?

# 939
би ли могла да разясниш, мислех да раждам при нея, какъв точно беше проблема ти с нея?
Това не е ли една младичка руса докторка?
Те май в
Токуда всички са такива.......аз от Лазарова бях възмутена.....

# 940
  • София
Това не е ли една младичка руса докторка?
Те май в
Токуда всички са такива.......аз от Лазарова бях възмутена.....
Вижте в сайта на болницата. Там има снимки на гинеколозите.

# 941
Не са всички такива - има и изключително свясни лекари между тях в Токуда, но д-р Кръстанова не е от тях.

# 942
iskam da dopbavq o6te edno ime v tozi "4eren spisyk" d-r Katq Stoqnova ot mai4in dom gruba,nekadyrna i opredeleno predpo4ita starcite pred decata #2gunfire

# 943
Д-р Костова работи в 1АГ "Св. София" в Кр. поляна, но преглежда и в Мед. център "Св. Петка" на ул. Стара планина, м/у ИСУЛ и бул. В. Левски.

Както писах вече бягайте далеч от нея - ужасна е, некомпетентна, нечовечна, алчна - като лошото е,  че от алчност  тя буквално ви съсипва, но не  финансово, а физически. Имам чувството, че си прави екперименти с пациентите. Отратителна е.

# 944
iskam da dopbavq o6te edno ime v tozi "4eren spisyk" d-r Katq Stoqnova ot mai4in dom gruba,nekadyrna i opredeleno predpo4ita starcite pred decata #2gunfire

МММ, я сподели, щото и аз съм останала с такова впечатление. Чакала съм по час да се наговори с някой си възрестен пециент, а детето ми го вее течението в ДКЦ-то на Майчин дом. Виж за некадърна не бих могла да кажа , не сме имали кой знае какви проблеми с детето и не съм я видяла в екстремна ситуация.

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 21:01 от storm76

Общи условия

Активация на акаунт