Черен списък - гр.София

• 1 102 901
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 960
Д-Р ВАЛЕНТИН ПАСКОВ-АКУШЕР-ГИНЕКОЛОГ

# 961
Искам да включа в черния списък д-р Кукуряшкова - акушер-гинеколог  от 25 поликлиника!
Тя наблюдаваше бремеността ми. През цялата бременост ме погледна 2 (два!) пъти на видеозон! Първия - при установяването на бремеността. Втория - преди да вляза в болница за задържане, защото в четвъртия месец ми се появиха болки.
Питах я неколкократно защо не ме поглежда на видеозон - отговора беше защото само 2 пъти поемала здравната каса и другите трябвало да ги платя! Shocked А тогава бяхме на квартира, бяхме изключително зле с парите и беше просто немислимо... Sad
Когато отивах на конктолни прегледи, не ми казваше нищичко! Само ако аз я попитам - а аз не знаех какво да питам, и то с две три думи!!! Оказа се, че не ме е предупредила да пия витамини след третия месец. Разбрах го в болницата от другите момичета, които лежаха там!Макар че лично аз я питах кога да почна да пия витамини...

Наскоро бях в 25 поликлиника и видях огромна опашка пред кабинета на д-р Папукчиев   bouquet, който е страхотен. И нито един човек пред нейния.  Mr. Green Макар че и тя беше на смяна по същото време...

# 962
  • София
oblacheto hey нямам идея дори коя е тази докторка, но от поста ти ми прави впечатление следното. факта че вие сте били зле с парите не прави докторката лош специалист, а точно толкова са прегледите по касата след като не си била платен абонамент, както тя ти е обяснила.
ние също не бяхме добре с парите, но си бях заделила, това нещо е твърде важно за мен. т.е. в тази връзка, мсиля че е малко крайно да обвиняваш докторката за вашето положение, въпреки че ти съчувствам за това. Peace
що се отнася до витамините, аз не съм пила нито един витамин и всичко си ми е наред, както и на детето. ако говориш за фолиевата киселина, то тя не се пие от 3тия месец а минимум дотогава от началото на бременността и тогава това е наистина грешка. Rolling Eyes
похвалите за другия лекар пък можеш да отнесеш в белия списък.  Peace
радостното е че за разлика от доста други момичета тук не си имала сериозен проблем за което можеш само да се радваш Peace

# 963
Изтривам мнението си , защото това не е място за спор.
Но моля ви, съобразете се, че това е тема да споделяне на личен опит с лекари.
А не дискусия върху личните преживявания и случки на пишещия.
Има други теми за непоискани примери, съвети и коментари.
Тонът ми не е бил груб. Просто вече ужасно много ме наранява такова отношение - на всяка манджа мерудия. Мислиш ли, elpet, че съм споделила мнението си, за да ме увериш ти как е по-добре без витамини и как си успяла да намериш пари , а аз не съм, и съм разчитала на благоволението на лекаря си? Просто помисли малко.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 16:49 от Анонимен

# 964
oblacheto hey,недей така злобно да реагираш-като не те интересува мнението на останалите защо го публикува този коментар?Абсолютно съм съгласна с elpet-това,че те е гледала 2пъти на видеозон си е съвсем в рамките на нормалното,това,че не ти е изписала витамини-също!!И какви са тия глупости,че лекаря бил ДЛЪЖЕН да те уведоми да пиеш витамини и ти да си решаваш-изобщо не е длъжен,а и витамини не се изписват на всяка бременна както може би вече си разбрала,а и като разбираш толкова що не си ги изписа сама?
В никакъв случай не защитавам въпросната лекарка,но честно казано не виждам от какво си недоволна.

# 965
.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 16:45 от Анонимен

# 966
  • София
редактирам си поста, но държа на мнението си за съдържателна, а не принципна критика към даден лекар, още повече че достатъчно хора четат в този форум и могат да си създадат невярно впечталение от даден специалист, което да не отговаря на реалността Peace

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 17:56 от elpet

# 967
  • София
Момичета, ясно е, че така, както е представена ситуацията от Облачето хей е нормално да се разрази спор /въпреки, че явно не познавате въпросната лекарка/.
Облаче, наистина точно 2 или 3 видеозона се поемат от ЗК, лекарката е напълно права, не е длъжна да полага какъвто и да е труд, който няма да и бъде заплатен. От друга страна в 25-та има достатъчно съвестни гинеколози, които гледат всеки път на видеозон без да поискат и лев за това.
Отделно от това съжалявам, че сте в затруднена ситуация, но никой външен човек не е виновен за това.
За момичетата, които не познават въпросната докторка ще подкрепя Облачето хей, че наистина се държи доста резервирано към пациентките си, не обяснява абсолютно нищо. Това за фолиевата киселина и витамините според мен също трябва да го каже именно лекаря, а не майката да си ги изписва сама. За мен лично винаги мястото ще и е в този списък, където доста други пациетнтки преди мен са писали за нея.
В началото на бременността ми ме докара до лудост с твърдението, че плода няма пулс, а родих едно чудесно здраво дете. След доста време проумях, че всъщност е искала да ходя честичко при нея и да си плащам всеки път видеозоните.
В същото време тънко ми пробутваше някакъв неин платен екип за раждане в държавна болница, което ме отврати тотално и се отказах от цялото ни "безплатно" здравеопазване, родих в частна клиника.
Впечатленията на Облачето хей за тази досторка, за съжаление, отговарят на действителността.

# 968
  • София
ники, хубаво е че се включи с разяснение, понеже от твоят пост става ясно какъв специалист е. спорът, доколкото може да се каже така, се породи, тъй като не ставаше ясно от какво е недоволна облачето. мисля че накрая го изяснихме Peace съжалявам за това което ти се е случило с въпросната лекарка и е добре да се види от всички, за да знаят и да се предпазят евентуално Peace

# 969
  • София
 Hug
Тя на местна почва, заедно с колегата и Чернев, са добре известни, и вече дори нямам идея колко трябва да си заблуден, че да ходиш при тях. 
Просто вие наистина не я познавате, можете само да се радвате.
Шока от това да чуеш, че желаното и бленувано от теб същество няма пулс и "нещо май не е наред" без каквито и да е обяснения на втрещените родители /бяхме заедно със съпруга ми/, а просто демонстративно напусна кабинета - не го пожелавам на никого!

# 970
  • София
д-р Кукуряшкова - акушер-гинеколог  от 25 поликлиника каза на моя колежка, че има миома, която трябв ада се оперира по спешност, а то се оказа бременност Mr. Green

# 971
Hug
Тя на местна почва, заедно с колегата и Чернев, са добре известни, и вече дори нямам идея колко трябва да си заблуден, че да ходиш при тях. 
Просто вие наистина не я познавате, можете само да се радвате.
Шока от това да чуеш, че желаното и бленувано от теб същество няма пулс и "нещо май не е наред" без каквито и да е обяснения на втрещените родители /бяхме заедно със съпруга ми/, а просто демонстративно напусна кабинета - не го пожелавам на никого!
За ЧЕРНЕВ от МД ли става въпрос?Щото на мен Хранов от там ми каза почти същите думи,а на следващата сутрин Чернев се "съгласи",че щом имам зацапване,трябва да ми направят аборт! #2gunfire #Cussing out #2gunfireДобре,че мъжа ми се намеси... Praynig

# 972
  • София
Нямам идея дали Чернев работи и в МД, аз го знам само от поликлиниката. На моята приятелка искаше да и изпише някакви хормони заради видяни от него кисти. Кистите в момента са прекрасно момиченце на 5 годинки.
Тук в този списък пък една бременна мама беше описала как е протекъл преглед при него след като му е задала няколко въпроса относно бременността и го беше вбесила с това си нахалство. Беше хвърлял предмети и ритал столовете в кабинета си от ярост. Това въобще е далеч от нормалното поведение на който и да е човек, да не говорим за лекар. Аз на мястото на тази мама щях чуден шамар да му зашия за да се освести. Тя обаче много се беше уплашила и я беше страх да ходи на ЖК при него без придружител.  Shocked

# 973
Нямам идея дали Чернев работи и в МД, аз го знам само от поликлиниката. На моята приятелка искаше да и изпише някакви хормони заради видяни от него кисти. Кистите в момента са прекрасно момиченце на 5 годинки.
Тук в този списък пък една бременна мама беше описала как е протекъл преглед при него след като му е задала няколко въпроса относно бременността и го беше вбесила с това си нахалство. Беше хвърлял предмети и ритал столовете в кабинета си от ярост. Това въобще е далеч от нормалното поведение на който и да е човек, да не говорим за лекар. Аз на мястото на тази мама щях чуден шамар да му зашия за да се освести. Тя обаче много се беше уплашила и я беше страх да ходи на ЖК при него без придружител.  Shocked
Shocked Shocked Shocked
Това е върха! ooooh!

# 974
  • София
боже, какъв кошмар- аз не мога да разбера как е възможно лекари, които учат за да лекуват хората толкова години да си позволяват да говорят такива неща, просто изумявам! та това не е някаква шега, а подигравка с достойнството на хората и с живота им!
не съм видяла дали има поименен списък на лекарите на едно място или само тук от постовете може да се види, но бих се наела да направя такъв, за да може лесно да погледнеш и да видиш къде не трябва да ходиш ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт