Черен списък - гр.София

• 1 099 178
  • 3 088
  •   1
Отговори
# 1 320
д-р Анелия Буева от Уневерситетска Детска Болница. Алчна жена, в прав текст си каза , че иска пари  Close

# 1 321
Здравейте, някой има ли отзиви от д-р Бела Фръндева. В момента работи в Майчин дом. Ходя от няколко години при нея, но вече започвам да се съмнявам в способностите и, тъй като забелязвам някои пропуски.... Confused

# 1 322
  • София
При тази Фръндева (ако е една сравнително млада и дебела) ходеше моя приятелка. Искаше й пари, за да присъства на раждането - нещо като избор на екип. И непрекъснато променяше сумата. Само веднъж ме видя (бях в деветия) и ми каза, че трябва 'сериозно да се замисля не съм ли безотговорна като отивам да раждам без да съм си избрала лекар', сякаш тези, които са на смяна не са лекари  Shocked
но най-лошо впечатление ми направи това, дето уверяваше приятелката ми, че щом й се обади, че раждането започва, тя ще дойде, независимо кой ден е и по кое време на деня е, а в същото време имахме час в частния й кабинет за 14 часа, а тя дойде в 15... Пет-шест пъти й звъняхме и не си вдигна телефона, а като пристигна след час каза, че "странно как не го е чула"  #2gunfire

# 1 323
Ами... Да сравнително млада и дебела е... Най-вероятно е тя, това не е често срещано име. Доста съм притеснена, не знам дали да продължавам да ходя при нея...

# 1 324
  • София
За това колко е добра не мога да коментирам, само да си знаеш, че ще ти иска пари и че не е сигурно ще успее ли да дойде на раждането.  Peace

# 1 325
Аз от близо 2 години ходя при нея и винаги и плащам, но не е това, което ме притеснява. Не съм бременна иначе  Wink
Притесних се, защото забелязах някои пропуски от нейна страна и за това всякакви отзиви ще са ми от полза. Благодаря ти   bouquet

П.С. Само искам да допълня, че преди време въпросната д-р Фръндева работеше в "ДОВЕРИЕ"

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 21:14 от F_Diamond

# 1 326
Здравейте, някой има ли отзиви от д-р Бела Фръндева. В момента работи в Майчин дом. Ходя от няколко години при нея, но вече започвам да се съмнявам в способностите и, тъй като забелязвам някои пропуски.... Confused

ти нали имаш лични впечатления Crazy, би ли казала, че са добри?

# 1 327
Ами... бих казала, че е мила и се държи много човечно, но това не е гаранция за това, че си върши работата както трябва. Преди време ми гори раничка, а скоро разбрах, че е можело това нещо да се избегне и, че е трябвало да направи биопсия на въпросната раничка, а такова нещо на мен не ми беше направено. Сега след резултата от цитонамазката(който не бил хубав) ми предлага някаква лазерна интервенция, която струва 180 лв. и уж било нещо много ново и хубаво. Как да съм сигурна, че това не е някакъв опит просто да изкара още пари от мен.

# 1 328
  • София
Как да съм сигурна, че това не е някакъв опит просто да изкара още пари от мен.

Потърси друго лекарско мнение  Peace

# 1 329
  • Ланкър, планините Овнерог
Ами... бих казала, че е мила и се държи много човечно, но това не е гаранция за това, че си върши работата както трябва. Преди време ми гори раничка, а скоро разбрах, че е можело това нещо да се избегне и, че е трябвало да направи биопсия на въпросната раничка, а такова нещо на мен не ми беше направено. Сега след резултата от цитонамазката(който не бил хубав) ми предлага някаква лазерна интервенция, която струва 180 лв. и уж било нещо много ново и хубаво. Как да съм сигурна, че това не е някакъв опит просто да изкара още пари от мен.

Доколкото знам, такъв лазер има само в Токуда. За там ли ти каза? Наистина това май е най-надеждното и безболезнено за в момента. Една приятелка ходи да й горят раничка(и нея я баха нашашкали с кфти резултат). Зетя на приятелката ми е анестезиолог в Токуда, той я насочи към лазера и доктора там, та може и да е права лекарката. Процедурата обаче е 250лв, освен ако нещо не са я намалили, което ме съмнява  Thinking

# 1 330
Раничката вече ми е "изгорена"(с лазер коаголация) и според думите на Фръндева няма следа от нея. Сега поне не чувствам дискомфорт. След последния ми преглед обаче докторката ми каза, че цитонамазката не ми е добра и можела да ми предложи лазерна обработка, която по думите и била "доживотна". Не ме питайте какво означава това и аз самата не разбрах. Каза ми, че въпросната обработка струва 180 лв. и може да ми я направи в частния и кабинет.

# 1 331
  • София
 Колегите гинеколози, с които аз общувам препоръват д-р Славчев за подобни манипулации.
За Токуда не знам.

# 1 332
  • София
Момичета, няма ли да пуснем нова тема с черен списък на първа страница?

# 1 333
Момичета, няма ли да пуснем нова тема с черен списък на първа страница?

Аз съм ЗА......   Peace

# 1 334
да ,`закована` и да се правят справки когато се налага Peace

Общи условия

Активация на акаунт