Черен списък - гр.София

• 1 102 365
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 1 365
Ами до тук съм била 3 пъти във Фемина-днес за последно-винаги с мъжа ми.А за Мазнейкова, май само парите я интересуват...

# 1 366
Ами до тук съм била 3 пъти във Фемина-днес за последно-винаги с мъжа ми.А за Мазнейкова, май само парите я интересуват...

kiwito,ами ние затова ходим във Фемина-80-90 лв, ама прегледа 45-60 минути!
и аз съм много доволна от Фемина и двата пъти бях с мъжът ми.За пореден път чета ,че Мазнейкова "попретупва" прегледите.Ей тази жена не се засрами

Аз от преди 4 години съм на това мнение за Мазнейкова, още работеше предимно в "Майчин дом" и пациентките й първо тръгваха с парите...

# 1 367
Аз добавям Д-р Нели Рускова има кабинет в 18 поликлиника. Алчна, и ми заяви, че ако отново искам фактура за прегледа, няма да ми издаде, ако искам да ходя при нея все още?! Т.е. напрово ме изгони като клиент! Що за отношение?

# 1 368
  • София
аз не съм доволна от МЦ Фемина и Димитрова. В 23 г.с. ходих на ФМ и ме прегледа за 5-10мин максимум като тя си гледаше, обясняваше на един доктор как работи уреда, а на мен нищо не каза, накрая само пита дали имаме въпроси. Ама аз какво да питам като тя каза че всичко е наред.  Crossing Arms

# 1 369
  • София
д-р Петър Кътев - АГ "специалист", Първа частна клиника-Княжево /бившата Трета АГ/.Алчен,мазен,изключително некоректен човек.Преди години, когато бях "млада и зелена" /и нямаше форумите на бг мама да се осведомя/ ме лекува повече от 6!/шест/ месеца с какви ли не антибиотици от бактерии.След всяко ново изследване и лечение ,той ми  съобщаваше за наличието на нова и по-страшна бактерия, появила се незнайно от къде в организма ми.Тогава бях от 4 години само с един единствен мъж,който ми беше и първият/аз на него също/ и не съм имала никакви основания да се съмнявам във верността му тогава.Този човек ми взе над 3000 долара за лечение!!! Мисля,че по същия начин процедира и с повечето си жени пацинетки, които посещават и частния му кабинет на бул."Цар Борис" III,срещу Автогарата на Овча купел.Внимавайте много,мили момичета и жени! Тая мутра умее да вдъхва доверие-казвам мутра,защото беше личен лекар на покойния Илия Павлов,сега продължава да "обслужва" небеизивестни мутри в Бг,играе го масон и е направо безсмъртен.
 #2gunfire #Cussing out Peace

# 1 370
Д-р Кедикова е изключително некомпетентна, позволява си да лекува без да бъде наглеждана от доц. Сираков, което е възмутително.

# 1 371
Д-р Шишенкова от Тина киркова;д-р Гергов пак от там,но има и частен кабинет някъде.

# 1 372
Д-р Шишенкова от Тина киркова;д-р Гергов пак от там,но има и частен кабинет някъде.

Аз бях писала за Шишенкова преди време. Толкова ужасно същество - груба, алчна и некомпетентна. Добре, че навереме се усети и спрях да я посещавам.

# 1 373
  • софия

Аз бях писала за Шишенкова преди време. Толкова ужасно същество - груба, алчна и некомпетентна. Добре, че навереме се усети и спрях да я посещавам.
Шишенкова вече е в черния списък. Много жалко, че продължава да има възможност да има контакт с пациенти, а на всичкото отгоре е и шефка на медицинския център.

# 1 374
Аз добавям Д-р Нели Рускова има кабинет в 18 поликлиника. Алчна, и ми заяви, че ако отново искам фактура за прегледа, няма да ми издаде, ако искам да ходя при нея все още?! Т.е. напрово ме изгони като клиент! Що за отношение?

Защо не пуснеш оплакване до здравната каса. Това е възмутително. Такива неща трябва да се казват. Знам, че това е разправия и че сигурно няма да има особен ефект, но аз все се надявам, че ако не даваме пари без фактура, ако спрем плаканията на ръка ще има някакъв резултат.

# 1 375
САМО ТАКА Peace,

АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА МЪЛЧИМ И СТОИМ С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ ВСЕ ЩЕ НИ ВОДЯТ И ТЪПЧАТ КАТО СТАДО ОВЦЕ, НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ #Cussing out, ИМАМЕ ПРАВА И ТРЯБВА ДА СИ ГИ ЗАЩИТАВАМЕ #Cussing out

# 1 376
 Twisted Evil,

ТАКА МИЛИОНИ ПРИХОДИ/ДОХОДИ СЕ УКРИВАТ, НЕ ИМ newsm78 СЕ НА4ИСЛЯВАТ ДАНЪЦИ И ДЪРЖАВАТА ИЗНЕМОГВА, УВЕЛИ4АВА НА6ИТЕ ДАНЪЦИ И ВСЕ СМЕ НИЕ ПРЕЦАКАНИТЕ  Crossing Arms

# 1 377
  • софия
Аз искам да изкажа ужасното си мнение за д-р Илиева - гинеколог в 24 ДКЦ!Страшно съжалявам, че се записах при нея за ЖК, не стига че не идва изобщо на работа, ами когато дойде с 2 часа закъснение трябва да изчкаш да си изпие кафето, да си прочете вестника и т.н., отношението й е ужасно, нищо нито обяснява за изследвания, нито какво ти се полага, и изобщо за нищо не става, даже напротив - като я попиташ за нещо само гледа сърдито и сумти и пак оставш без отговор, всичко необходимо за изследвания, болнични и т.н. на което имам право съм го разбрала тук от този сайт и благодарение на лекарката при която ходех на частно!В тази ужасна поликлиника какво ли не ми загубиха, как ли не ме мотаха за какво ли не!Да не говорим колко пъти и лекраката и акушерката са се опитвали да ме върнат за друг ден, че имали много работа днес!Нямам думи просто!Съветвам всяка жена, на която й предстои избор на лекар, който да й води ЖК, ако има финансовата възможност, изобщо да не се колебае, а още от началото да си намери свестен лекар, било то и в частна болница и в държавна!

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 14:51 от siseto1974

# 1 378
  • софия
Аз искам да изкажа ужасното си мнение за д-р Илиева - гинеколог в 24 ДКЦ!Страшно съжалявам, че се записах при нея за ЖК, не стига че не идва изобщо на работа, ами когато дойде с 2 часа закъснение трябва да изчкаш да си изпие кафето, да си прочете вестника и т.н., отношението й е ужасно, нищо нито обяснява за изследвания, нито какво ти се полага, и изобщо за нищо не става, даже напротив - като я попиташ за нещо само гледа сърдито и сумти и пак оставш без отговор, всичко необходимо за изследвания, болнични и т.н. на което имам право съм го разбрала тук от този сайт и благодарение на лекарката при която ходех на частно!В тази ужасна поликлиника какво ли не ми загубиха, как ли не ме мотаха за какво ли не!Да не говорим колко пъти и лекраката и акушерката са се опитвали да ме върнат за друг ден, че имали много работа днес!Нямам думи просто!Съветвам всяка жена, на която й предстои избор на лекар, който да й води ЖК, ако има финансовата възможност, изобщо да не се колебае, а още от началото да си намери свестен лекар, било то и в частна болница и в държавна!
и аз те подкрепям изцяло.преди няколко години попаднах на нея и останах с лошо впечатление.като забременях се отказах тя да ми води ЖК,въпреки че ми е много близо.колегата й в другата смяна и той не става за нищо.незнам как такива доктори като тях практикуват още?!

# 1 379
МНОГО Е ПРОСТО Twisted Evil,

ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ОСВЕН НАС ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАМЕ И ДА ГО СТОРИМ #2gunfire #Cussing out

МЗ И КОНТРОЛНИЯТ ИМ ОРГАН ОТГОВАРЯЩ ЗА КА4ЕСТВОТО НА МЕД.УСЛУГИ СА ПЪЛНА НУЛА, СРЕЩУ ПАРИ И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НЕГРАМОТНИК ЩЕ МУ РАЗРЕШАТ ДА ПРАКТИКУВА ЛЕКАРСКАТА ПРОФЕСИЯ... #Cussing out

САМА ОТКРИХ 4Е ТЕЗИ КОИТО СА МИ ВОДИЛИ ЖК НЕ СА ДОРИ АКУШЕРКИ  = В "АГ- МЦ СВЕТИ ДИМИТЪР"#2gunfire, А МЗ И РЦЗ  Sick #2gunfire,

А ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА 2 ЖИВОТА #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт