Пожелавам ти тази да прерасне и да се развие в следваща 
Много се радвам на подписа.
Извинявам се за спама!
Пожелавам ти тази да прерасне и да се развие в следваща 

и започнахме да работим по въпроса, и за наше щастие бебето стана още с първия ни опит
И понеже квартирата ни беше до кабинета на д-р Йорданова, аз отидох да се прегледам там и тя ми заведе бременността. Започнах да се наблюдавам при нея, ако това нейното може да се нарече наблюдение, защото в най-важните седмици, когато става ясно дали бебето има пулс и дали плацентата се сформира правилно, тя нито веднъж не ме гледа на ехограф. НИТО ВЕДНЪЖ! През това време ние с мъжа ми си водехме активен полов живот, защото на мен не ми беше казано, че не трябва! А то какво ставало - плацентата ми е била сформирана на изхода на шийката на матката и се отлепва - плацента превия. Ставам аз с обилно кървене рано сутринта и отивам при нея и тя ми казва - "Аз не виждам причина защо кървиш - всичко е наред" Тя ме вижда за втори път на ехограф, като първия беше при установяване на бременността ми. Това се случва в 12 седмица вече. Но ме праща във Втора градска, за да ме видели и там. Отивам аз и там ми казват, че имам 2см. отлепване и ме приемат за задържане. Бебето е живо - има тонове. И лежа там 14 дни. Направих какви ли не алергии, за които им казвах, НО НИКОЙ не ми обърна внимание. Изписват ме на 14-я ден с отлепена плацента и там разни хапчета и ми казват вече, че не трябва да ставам от леглото. И аз минавам през нея да и кажа какво е станало в болницата, при което тя ме гледа на ехограф и ми казва "Абе момиче ти си бременна с близнаци и единия близнак е загинал и сега докато го изхвърлиш ще кървиш." Случвало се. При, което аз се свързвам с д-р Станев (Лека му пръст) пак от Втора градска, за да ми каже какво ми има последно. Става ясно от неговия преглед, че аз съм НАИСТИНА С ОТЛЕПЕНА ПЛАЦЕНТА .
и ще ме наблюдава!
Но хормоналня дисбаланс си продължи и аз пак си бях с кръвоизливи. Хайде пак наново през всички доктори, караха ме да си търся хистологията, трябваше да чуя как нямало плацента в хистологията, а само едно краче и ръчичка, как тези в хистологията се чудели как така няма плацента, изпратена за изследване и куп такива неща, които едва ли би искал някой да чуе. Върнах се при Ризова и момичета излекувах се с противозачатъчни Диане35, но колко преживях докато се намери кой да ми каже какво да пия.
!За Марков съм чула добър отзив САМО ОТ 1а ЖЕНА,съфорумка и много,много лоши от много жени в този форум и извън.

Толкова много искам все по-малко да са случаите на пострадали заради некомпетентност и немърливост! Толкова много ме натъжават!