Черен списък - гр.София

• 1 102 674
  • 3 089
  •   2
Отговори
# 1 935
аз и ги исках изследванията на Богословова,защото тя не се сети сама да ми ги даде, и видях че по нейните думи това,което е в нормите,за другите доктори е за лежане на системи, както споменах основен проблем ми е била кръвната захар, но и други не са ми били в нормите, а тя ми казваше че всичко е в нормата.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 18:18 от Vivi

# 1 936
  • Страната на чудесата
 Hug Съжалявам много за загубата ти...

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 18:19 от Vivi

# 1 937
Ужасно съжалявам за загубата ти!

Аз не съм си следяла бременността при Богословова, но имам много неприятно впечатление от нея по време на раждането ми, когато уж "помагаше" при положение, че не съм я искала там. Тя беше човекът, който крещеше истерично... с това съм я запомнила.
Така че с 2 ръце бих могла да я прибавя в черния списък... То мнозинството от лекарите във Вита също са за този списък. Противни ми е мисълта за тази болница дори. Много жалко, че нямаше кой да ми отвори очите за Вита преди раждането ми...

# 1 938
Аз не разбирам, защо мислиш, че се заяждам.
Просто не мога да си обясня това "на моя страна" и "на твоя страна".
Пак ти казвам, това не е съд, а тема, в която хората изказват мнението си за лекарите.
В белия списък има хора, които се изказват доста ласкаво и с благодарности към д-р Богословова, както и тук.
Разбирам, че си преживяла трагедия... на никой не го пожелавам, но не смятам, че темата трябва да се обръща на "тази лекарка не става за нищо  и всички трябва да се съгласите с мен". Ясно е, че тези, на които Богословова е помогнала няма да сменят мнението си за нея, както и ти твоето.

# 1 939
F_Diomond, това е черен списък, така че тук се чернят докторите, а не се хвалят, ако искаш да похвалиш въпросната Богословова, има бял списък, отиди там, не ти е тук мястото да се заяждаш с постовете на хората!!!

# 1 940
  • София

Ясно е, че тези, на които Богословова е помогнала няма да сменят мнението си за нея, както и ти твоето.

Принципно  това се   отнася  за  всеки  един лекар !  Peace  За  всеки  може  да  се  изкажат както  позитивни , така  и негативни  мнения  ............ зависи   от конкретния  случай .

# 1 941
F_Diomond, това е черен списък, така че тук се чернят докторите, а не се хвалят, ако искаш да похвалиш въпросната Богословова, има бял списък, отиди там, не ти е тук мястото да се заяждаш с постовете на хората!!!

Много добре знам тези подробности.
Нямам впечатления от въпросната лекарка, за това не мога, а и не искам да изказвам мнение. И отново ти казвам, не оспорвам мнението ти за нея, просто това "на моя страна ли си или не..." звучи несериозно.
Няколко пъти повторих, че не се заяждам, ти не искаш да разбереш. ОК.

Gesika , така е и не е един случая, в който някой лекар е вписан тук и в белия списък. Просто темата пое в посока "Не може да има положително мнение за Богословова"

Преставам "да се заяждам".

# 1 942
 Позставям в черния списък д-р Тихомир Гемеджиев от Тина Киркова, защото при мен не си свърши работата - всичко беше наред с бебето според него до деня, в който родих и се установи, че е със сложна сърдечна малформация. Няма да обяснявам какво преживяваме цялото семейство и близките.
 Д-ра може би е много добър мамолог и е изродил много здрави бебета, но при мен се провали  Cry.

# 1 943
douce, съжалявам за загубата ти! но лично мое мнение е че причината за смъртта трябва да ти я кажат от Майчин Дом където са я установили или патологията там не знам точно. Защото ако са ти казали нещо само устно просто никой не можеш да съдиш - утре ще се отрекат или ще кажат че не си чула или не си разбрала. Всъщност за да заведеш дело мисля че ТИ трябва да имаш доказателства, а не тя, иначе изобщо няма да му дадат ход.
Може би ще имаш по-голям успех ако се опиташ да отидеш при нея да разговаряш като човек и да ти даде доброволно всичко каквото има и да ти обясни според нея какво може да е станало, като й обясниш че искаш да го избегнеш следващия път. Но затова трябва много да се успокоиш.

А каква е била кръвната ти захар?

Моята следяща също спря да ми дава снимки от известно време - прибира си ги при нея.

# 1 944
  • София
Искам да поставя в черния списък д-р Дица Цачева #2gunfire - акушер - гинеколог...от VII ДКЦ София!  Преди време бях отишла при нея на профелактичен преглед и ме накара да изпия 1 литър вода, после ме прегледа и ми каза, че имам 6-7 см киста на десния яйчник и ми даде направление за операция, като заяви че може и да е миома - без дори да знае какво е. Аз изпаднах в паника и незнаех какво да правя и реших да отида при специалист и там ми казаха, че ми е снимала и напипала пикочния мехур!!! Създаде ми адски стрес  #Crazy добре, че се посъветвах с друг гинеколог!  Аман от такива  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 945
Леле, това си е за съд с тая Дица!?!  #Crazy

# 1 946
  • София
А забравих да кажа, че като ме натисна 100 пъти от дясната  страна 5 дни ме боля после там!  ooooh!

# 1 947
  • София
Д-р Цачева от 7 ДКЦ!Груба и алчна!

Да сте живи и здрави, че я споменахте! От това създание - Дица Цачева - не става не само лекар, но и човек. Преди една седмица я напуснах с голям кеф.Позеленя естествено, но аз бях на седмото небе.За 3 месеца ме натъпка с куп лекарства, а я предупредих, че имам доста здравословни проблеми. За болнични да не говорим.Никога в живота си не съм ползвала такива, но проявих неблагоразумието да попитам какво се полага на една бременна. Отговорът: "Само седем дни, моето момиче, за цялата бременност." Смотла. Е сега съм при доктор Полина Геловска в "Лора" и посещавам д-р Иво Тодоров от "Клиника братя Тодорови". Доволна съм и от двете места, и съм спокойна.

Аз я напуснах, след като в 7-мия месец ме прегледа с онова желязо (не знам името на инструмента) и прокървих. След това отидох при друг лекар, защото си изкарах акъла и коментара му беше, че това не е нормално и принципно не се прави никога.

Peace За нищо не става  Laughing

# 1 948
Ееее, може ли такова нещо- поне пикочния мехур са ти снимали- аз като ходих в Токоуда ме натискаха само и ми разправя лекарката "Ето, ето пипам- няма болка, значи нищо ти няма"(за ехограф там не са чували). А аз си викам "ами да- то като ме заболи много ще го разбера- ще пребледнея от болка, едвам ще отида до болницата-тука за някакви си дребни оплаквания съм тръгнала- за какво идвам тук, а пък и сама мога да си се натискам вкъщи, да си спукам някоя киста и без да давам 40 лв". А по принцип и без натискането щях да мина, защото като попитах озадачено дали няма да ме прегледа и ми каза "Ама то това дето тук си говорим също е преглед- не е задължително на магарето да се качваш"- дообре за толкова години половоактивен живот и толкова наобиколени гинеколози ( а повечето ги виждам тук след това) за пръв път чувам такова нещо, но явно е нещо ново в медицинската практика. Да не споменавам, че 10 мин говорих със сестрата, докато разбера, че това не е лакарката и че тя преглежда друга пациентка в съседната зала във времето, в което аз съм си платила- абе всякакви ги има вече.

# 1 949

Позставям в черния списък д-р Тихомир Гемеджиев от Тина Киркова, защото при мен не си свърши работата - всичко беше наред с бебето според него до деня, в който родих и се установи, че е със сложна сърдечна малформация. Няма да обяснявам какво преживяваме цялото семейство и близките.

Jenn  мила ,разбирам болката ти , бори се за малкото ти съкровище! А тези безхаберни доктори един ден ще си получат заслуженото ,само се питам дотогава каква ще е статистиката, на 10 здрави деца 100 болни и безброй, които не са имали въобще шанса да се родят. Нямат ли капка човечност тези доктори....

Общи условия

Активация на акаунт